Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oca, mam lepsze rozwiązanie dla Ciebie :decayed: Sprzedam Ci silnik 2.4 :polew:

Mam lepszy pomysł , kupie od ciebie odme do niego :decayed: mi niestety jak zakładał gazownik gaz to połamał i połączył wężykami w 2 miejscach :kwasny:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to wal pw jak coś :wink: W niedzielę jestem już we Wro :naughty:

Opublikowano
chopin informuję, że za sianie fermentu na mój temat na mieście możesz wyrwać w japę. I ciesz się, że dzisiaj nie niedziela i nie ma Cię na spocie

Dziękuję dobranoc.

hornet informuję , że nie mam pojęcia o co ci chodzi i jeśli masz coś do mnie zadzwoń albo napisz prywatnie . Z moim kablem ci sie coś popierdzieliło więc może i teraz zastanów się dobrze:hi:

Opublikowano

Oca, bierz cały silnik - ja dzisiaj zapodałem sobie dwie Vki - będą stoliki :guma: jeden idzie do Nelsona. BTW, jeśli gaziarz Ci coś upieprzył, to w jego interesie jest to zrobić jak należy, a nie jakimiś wężykami rzeźbić. Który taki mądry?

Opublikowano
Oca, bierz cały silnik - ja dzisiaj zapodałem sobie dwie Vki - będą stoliki :guma: jeden idzie do Nelsona. BTW, jeśli gaziarz Ci coś upieprzył, to w jego interesie jest to zrobić jak należy, a nie jakimiś wężykami rzeźbić. Który taki mądry?

Powiem tak ja dałem ciała ... bo dopiero po 3 miechach zdjąłem osłonę silnika i zauważyłem tego babola :facepalm: Co do fachowca to nie mam zastrzeżeń . Coś mi nie pasuje jadę i sprawdza bez gadania i za free. Raczej nie będziesz znał bo to nowy zakład specjalizują się tylko i wyłącznie w instalacji STAG

Opublikowano

Powiem tak ja dałem ciała ... bo dopiero po 3 miechach zdjąłem osłonę silnika i zauważyłem tego babola :facepalm: Co do fachowca to nie mam zastrzeżeń . Coś mi nie pasuje jadę i sprawdza bez gadania i za free. Raczej nie będziesz znał bo to nowy zakład specjalizują się tylko i wyłącznie w instalacji STAG

rzuć namiar?

Opublikowano

A po 2 to po co mi cały silnik jak ja mam 280 tyś, nalatane tylko :grin: ale ciśnienie na cylindrach mówi samo za ssie 12.5b na każdym :naughty::banan:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

G.T.Auto gaz Grzegorz Tarnowski . Konkurencja dal Wysockich bo tez na koszarach :decayed:

Opublikowano
chopin informuję, że za sianie fermentu na mój temat na mieście możesz wyrwać w japę. I ciesz się, że dzisiaj nie niedziela i nie ma Cię na spocie

Dziękuję dobranoc.

hornet informuję , że nie mam pojęcia o co ci chodzi i jeśli masz coś do mnie zadzwoń albo napisz prywatnie . Z moim kablem ci sie coś popierdzieliło więc może i teraz zastanów się dobrze:hi:

Teraz to wyłapiesz lampę i tak się skończy.

Opublikowano

Dziękuję dobranoc.

Teraz to wyłapiesz lampę i tak się skończy.

no już się cały trzęse :grin:

Opublikowano

uuuuuła, na ostro się kręci

Opublikowano

A Ciebie nie ma :decayed:

Opublikowano

A Ciebie nie ma :decayed:

ja się między wutkJe a zakonskJe nie fpertalam :decayed: chociaż powiem Ci, że na OEMa sysek27 przywiózł luksusową ogórkową - ja pier**le - gorzała i zagrycha w jednym - tego jeszcze nie grali, wchodziła bez zapojki, nawet nie wiem kiedy się skończyła :grin:

Opublikowano

y7una9ed.jpg

Takie cudo :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano
http://img.tapatalk.com/d/13/09/26/y7una9ed.jpg

Takie cudo :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

:slina::slina::slina::slina::slina:

Opublikowano

:hi:

Miał ktoś styczność z Grand Cherokee 4.7 HO, model WJ?

Opublikowano

mój szwagier, jeździ bardzo dużo w góry i pogonił po 2 miesiącach i kupił Toyotke land cruiser , bo sie non top coś sypało w tym jeepie. Oprócz tego ma jeszcze landa discovery pierwszej generacji :hi:

Opublikowano

mój szwagier, jeździ bardzo dużo w góry i pogonił po 2 miesiącach i kupił Toyotke land cruiser , bo sie non top coś sypało w tym jeepie. Oprócz tego ma jeszcze landa discovery pierwszej generacji :hi:

A to napewno był 4.7 v8? Bo wiem, że diesle 3.1 z włoskim rodowodem się tak sypały. Kupel ujeżdża 4.0xj w głębokim błocie i nie narzeka. Nawet jak utonął w stawie prawie po dach to trochę obeschło na słońcu i na kołach wrócił do domu :grin: Szukałem info na forum jeep`a ale wiadomo...każdy chwali swoje...

Opublikowano

A to napewno był 4.7 v8? Bo wiem, że diesle 3.1 z włoskim rodowodem się tak sypały. Kupel ujeżdża 4.0xj w głębokim błocie i nie narzeka. Nawet jak utonął w stawie prawie po dach to trochę obeschło na słońcu i na kołach wrócił do domu :grin: Szukałem info na forum jeep`a ale wiadomo...każdy chwali swoje...

Będzie stolik V:decayed:

Arek jak coś mam gościa, który ściąga masę Jeepów na części:wink:

Opublikowano
Opublikowano

był na pewno bo on też jeździ na rajdy na ukraine po lasach błocie itp... i właśnie mówił że jeepy w takich obciążeniach najmniej sobie radzą. Z resztą powiem Ci szczerze że jak siedziałem w tym jeepie a teraz czasem latam tym land cruiserem to w amerykańcu jakość wykończenia w stosunku do toyoty jest dużo gorsza