Opublikowano 26 Września 201313 l Trzeszczące i twarde plastiki w jeepie to już legenda ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Arek jak coś mam gościa, który ściąga masę Jeepów na części:wink: Dobrze wiedzieć pewnie skrzystam nie raz i nie dwa...
Opublikowano 26 Września 201313 l Pozdrowienia dla Kolegi w czarnym avancie a4b7 (nie jestem pewien ale rejestr chyba DJA ****) - widziany na autostradce na wlocie do Wawy od Łodzi przy nieczynnych bramkach w sobotę ok 15 naklejka na tylnej klapie ecuprojekt:wink: Witam, tak, to ja byłem Dzięki bardzo i też pozdrawiam Ładna furmanka Nie dogoniłem Was, już wiem dlaczego Na Top Gear jechałem Pościg za kradzionym audi na ulicach Zgorzelca. Złodziej uciekał 30 km (FILM) - Gazetawroclawska.pl taka ładna była
Opublikowano 26 Września 201313 l Pany ktoś tu miał dostęp do hamowni po dobrej cenie ?? Może by tak zhamował swego zobaczyć co tam jeszcze żyje a co się pasie
Opublikowano 26 Września 201313 l Siema, moje "coolstory" zaczyna się tak, że jak kupiłem swoją b6 to były założone jako takie wycieraczki w niej, ale wiedziałem że trzeba je już wymienić więc pojeździłem trochę i zawitałem do sklepu. Sklep niedawno otwarty, więc po chwilowym targowaniu urwałem 10 zł i kupiłem za 45 zł wycieraczki jakieś dziwnej firmy nawet nie pamiętam jakiej. Jedna była kompletnie do d*py ale druga się trzymała jeszcze ok więc postanowiłem jedna wymienić a druga będzie jeździła w zapasie. Wymieniłem i pojeździłem z nią może 2 dni, a szwagier mówi że mu się też spier**iła jedna więc mówię mu trzymaj w prezencie chłopie. Minęły kolejne 2 dni moja nowa wycieraczka zaczęła szwankować (skakała na końcu jakieś ostatnie 10-15 cm i nie zbierała wody), ale nie przejąłem się tym za mocno, aż któregoś dnia znów zaczęło padać teraz to już zauważyłem że jednak mnie to wnerwia. Czekałem na kogoś pod sklepem w samochodzie i pomyślałem, że szybko zajrzę do niej wyciągnę ją może zamienię z tą od pasażera (to chyba to samo) i może coś na to poradzę. Niestety wycieraczka siedziała mocno, szarpnąłem wyleciała mi z rąk i jeb o szybę. Oczywiście szyba zbita.... świetnie (a były wszystkie w oryginale) tak więc ze zbitą szybą i rozje***a wycieraczką pojechałem w trasę. Na drugi dzień szyba poszła już bardzo ładnie więc musiałem zmienić obeznałem się w temacie i na Armii Krajowej wymieniłem za 420 zł na jakąś podróbkę. oczywiście wycieraczka została ta sama. Dowiedziałem się, że szwagier będzie chciał swoją sprzedawać (multitronic) wiec pomyślałem ze mam chwile będę się z nim widział to mi jednak odda moją własność a dostanie tą rozj**ana hehehe niestety zanim sie z nim zobaczyłem auto poszło... więc na dzien dzisiejszy przez gównainego producenta i mój pośpiech mam gównianą wycieraczkę i nową szybę Stąd moje pytanie czy ktoś tu we Wrocku ma na zbyciu jakąś wycieraczkę po taniości? Nie chce kupować kompletu Boscha za stówę bo mi potrzebna jedna i wole tą stówę przepić Uchwyt mam taki jak na zdjęciu nie jakieś twin aero turbo. PS. Nie wiem po co ja sie tak rozpisałem ale sie w robocie nudzę
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja tam kupiłem w tesco po dychu wycieraczki i jeżdżą ze mną już rok czasu
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja tam kupiłem w tesco po dychu wycieraczki i jeżdżą ze mną już rok czasu ja tak samo i już w życiu nie kupie drogich wycieraczek
Opublikowano 26 Września 201313 l Szwagier ostatnio mnie nie posłuchał... kupił boscha po 35zł/szt. i po miesiącu wy***rdolił do śmieci już pomijając nie zbieranie wody...to piszczały jak bułgarki w krzokach
Opublikowano 26 Września 201313 l ja z kolei polecam te z Auchan. Kosztują 9.99zł za sztukę a jeździłem z nimi przez 2 lata (dopóki auta nie sprzedałem). Zapewne jeszcze jeżdżą dalej...
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja kupiłem od dzika za 90 zł komplet na przód. Zapierdalają już 2 rok:wink:
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja też swoje wycieraczki miałęm bosch aero twin czy cuś takiego jeden sezon jedną już wyrzuciłem druga zbiera na odczepnego a dałem za nie po 45 zł za szt w focie
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie ale nie wiem ile pojeżdżą bo jeżdżę rowerem-panowie jak energia rozpiera to do mnie na worek bokserski zapraszam do garażu.
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie ale nie wiem ile pojeżdżą bo jeżdżę rowerem-panowie jak energia rozpiera to do mnie na worek bokserski zapraszam do garażu. Mocno zakotwiczony? Ja swój dwa razy wyrwałem
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie ale nie wiem ile pojeżdżą bo jeżdżę rowerem-panowie jak energia rozpiera to do mnie na worek bokserski zapraszam do garażu. Mocno zakotwiczony? Ja swój dwa razy wyrwałem dobrze wisi , wczoraj widziałem jest kozak
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie ale nie wiem ile pojeżdżą bo jeżdżę rowerem-panowie jak energia rozpiera to do mnie na worek bokserski zapraszam do garażu. Mocno zakotwiczony? Ja swój dwa razy wyrwałem Cztery kołki w żelbetonowej płycie udżwig każdego pół tony tylko worek mam teraz brezentowy bo ten z gwardii skórzany na łańcuchach został na starej chacie łojciec go tłucze.
Opublikowano 26 Września 201313 l Cztery kołki w żelbetonowej płycie udżwig każdego pół tony tylko worek mam teraz brezentowy bo ten z gwardii skórzany na łańcuchach został na starej chacie łojciec go tłucze. Trenowałeś u nich?
Opublikowano 26 Września 201313 l Autor Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie Banany brałeś czy zwykłe ? Ja teraz wywaliłem banany Valeo i stwierdziłem że ich więcej nie kupię 130 pln/kpl to lekka przesada.
Opublikowano 26 Września 201313 l Cztery kołki w żelbetonowej płycie udżwig każdego pół tony tylko worek mam teraz brezentowy bo ten z gwardii skórzany na łańcuchach został na starej chacie łojciec go tłucze. Trenowałeś u nich? Nie nie kupiłem lata temu od wuefisty. ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie Banany brałeś czy zwykłe ? Ja teraz wywaliłem banany Valeo i stwierdziłem że ich więcej nie kupię 130 pln/kpl to lekka przesada. Zwykłe boscha.
Opublikowano 26 Września 201313 l Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie Banany brałeś czy zwykłe ? Ja teraz wywaliłem banany Valeo i stwierdziłem że ich więcej nie kupię 130 pln/kpl to lekka przesada. banany na haczyki to jak czyste majtki u bułgarki.... musi być ramię doprofilowane do banana. Ja z bananów przesiadłem się na przegubowe i spokój jest.
Opublikowano 26 Września 201313 l Nie nie kupiłem lata temu od wuefisty. Łeee Już myślałem, że sparingi na spotach będą hehe Ale taki stary worek po klubie to bym chętnie dorwał...najlepiej uklepane takie stare W moim klubie nieposłuszni ubijali worki za karę ...przejebana sprawa ale jaka forma później