Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Panowie udało mi się wraz z Wujasem wynegocjować wiekszy rabat na części do osobówki , na dniach już będzie . :D

Wysłane z mojego telewizora

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:dlaczego tak drogo ten rozrząd liczysz przecież jeden pasek pompa wody i jeden napinacz i mała rolka i tyle plus paski jakby miał tak faktycznie powymieniać wszystko czyli napinacz paska alternatora to ponad 200 zł i sprzęgiełko 260 zł to ponad 1000 wyjdzie

Zobaczę jak polapie się z finansami moze na razie sam rozrząd wymienię zeby miec spokój a reszta do wiosny poczeka.

Nadane z nory szczura

Oglądnij sobie pasek wielorowkowy, jeśli jest łysy to masz odpowiedź, że wyjebany jest napinacz/sprzęgło...

Możesz też złapać za koło alternatora i szybko przekręcić lewo prawo powinieneś poczuć uślizg jeżeli jest to kóło sprawne panie murgrabio.

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś :wink: Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem.

Piotrek do 17 jestem w pracy a potem z dzieciokami siedzę fajnie by było jakbyś przyjechał na spota albo komuś dał kogo widujesz bo u mnie cinko z wolnym czasem .

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś :wink: Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem.

Piotrek do 17 jestem w pracy a potem z dzieciokami siedzę fajnie by było jakbyś przyjechał na spota albo komuś dał kogo widujesz bo u mnie cinko z wolnym czasem .

Opublikowano
:hi:dlaczego tak drogo ten rozrząd liczysz przecież jeden pasek pompa wody i jeden napinacz i mała rolka i tyle plus paski jakby miał tak faktycznie powymieniać wszystko czyli napinacz paska alternatora to ponad 200 zł i sprzęgiełko 260 zł to ponad 1000 wyjdzie

Zobaczę jak polapie się z finansami moze na razie sam rozrząd wymienię zeby miec spokój a reszta do wiosny poczeka.

Nadane z nory szczura

Oglądnij sobie pasek wielorowkowy, jeśli jest łysy to masz odpowiedź, że wyjebany jest napinacz/sprzęgło...

Możesz też złapać za koło alternatora i szybko przekręcić lewo prawo powinieneś poczuć uślizg jeżeli jest to kóło sprawne panie murgrabio.

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Gniady powtarzasz się , chyba za mocny ten koniaczek był :grin::hi:

Opublikowano

Jutro już przed południem zwijam do domu, na spota chyba nigdy nie zdążę dojechać, bo zawsze wracam późno w niedzielę :kwasny: W przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy.

Opublikowano
Jutro już przed południem zwijam do domu, na spota chyba nigdy nie zdążę dojechać, bo zawsze wracam późno w niedzielę :kwasny: W przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy.

Od dzis sie mozesz cieszyc ze nie zdazasz na spoty :grin: juz drugi tydzien chleja :polew:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Od dzis sie mozesz cieszyc ze nie zdazasz na spoty :grin: juz drugi tydzien chleja :polew:

ale przecież Ćwiara , zrobiliśmy już nasze codzienne spoty online na skajpeju :D:grin::grin::grin: technika przecia idzie do przodu i wszystko się przenosi do internetu :D

Opublikowano

Nie cwiaruj mi tu :grin:

Opublikowano
Nie cwiaruj mi tu :grin:

wskakuj na spota bo już pizza jedzie :D i trza sie napić przecie , już przy weekendzie :D:grin::polew:

Opublikowano

Znowu sie nayebales? :grin:

Opublikowano
:hi: Panowie udało mi się wraz z Wujasem wynegocjować wiekszy rabat na części do osobówki , na dniach już będzie . :D

Wysłane z mojego telewizora

Mianowicie

Rozrządy firmy INA , RUVILL

Zawieszenia firmy LEMFORDER , FEBI

Amortyzatory firmy SACHS , MONROE

Sprzęgła firmy SACHS

Tarcze klocki firmy TRW , FERODOO

Także tego panowie :naughty:

---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

cwiara skleiłem swój czujnik i umieściłem w innym miejscu żeby się nie stykał z pasem przednim i jak narazie jest OK :banan:

Opublikowano

No to gicior :D Mam kabel do gazu i na spocie podzialamy :wink:

Opublikowano
No to gicior :D Mam kabel do gazu i na spocie podzialamy :wink:

No ja rzesz piertole :wallbash:

Opublikowano

Ale ze co? Qwa ale najpierw robota a pozniej picie, nie jak ostatnio :polew: :polew:

Opublikowano

Tomek więc ta cena sprzęgła którą Ci podałem powinna się zmienić :wink:

Opublikowano

Ja dziś odpadam w poniedziałek z żalu po niedzieli wywaliłem o wiele za wiele, jutro picie w sieci też odpada bo w sobote mam dostawę i muszę być aktywny. W sobote za to chyba się odetnę ! Idę chyba pać bo mnie zaraz ciśnienie ro***bie.

Pozdro ekypa, miłego wieczorku.

Opublikowano
Ale ze co? Qwa ale najpierw robota a pozniej picie, nie jak ostatnio :polew: :polew:

Nie o to kaman :wallbash: nie będzie mnie w tą niedziele , jadę do Kłodzka i nie wiem o której wrócę :facepalm::kwasny::kwasny:

Opublikowano

Karol ja i tak muszę kupić mocniejsze. Chyba że dam no zrobienia a wtedy to chyba używkę dam. Sam nie wiem co robić, za dużo stresem dziś oberwałem. Jutro o tym pomyślę.

Opublikowano

Tomek ale w niedziele obowiazkowo obecnosc :D

Opublikowano

Grzesiu patrzyłes czy da radę coś zrobić z tej navi z seata co foto ci wysłałem?

Opublikowano
Tomek ale w niedziele obowiazkowo obecnosc :D

Mówisz i masz xd

Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka