Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Cie w nim widze :decayed:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Całe lachonarium bys mial w tej swojej szopie z takim pimpowozem

Nadane z nory szczura

Opublikowano

k**wy sie już w drzwiach duszo i przez łeb gacie ściągajo!

Opublikowano
  • Autor

Widzę że srogie piguły Sebastianie

Nadane z nory szczura

Opublikowano
Widzę że srogie piguły Sebastianie

Nadane z nory szczura

chcesz troche? :banan:

Opublikowano

Nelson szkoda pimpowozu, ale najważniejsze ze nic się Tobie poważnego nie stało. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, musisz sobie wykupić karnet na okłady z młodych piersi. :decayed:

Opublikowano
Nelson szkoda pimpowozu, ale najważniejsze ze nic się Tobie poważnego nie stało. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, musisz sobie wykupić karnet na okłady z młodych piersi. :decayed:

chłopie, Nelson miał tyle okładów, ile Ty ciepłych obiadów w życiu nie zjadłeś :grin:

Opublikowano

Dobrze ze my nie mieli :grin: Wiecej nic nie mowie :grin:

Opublikowano

chłopie, Nelson miał tyle okładów, ile Ty ciepłych obiadów w życiu nie zjadłeś :grin:

Jebłem i rycze :polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

To tylko skutki wstrząsu mózgu

Nadane z nory szczura

Opublikowano

Jebłem i rycze :polew::polew::polew:

no co, tyle mięsa co ty trzepiesz, to żodyn... żodyn!

Opublikowano

My czepali jedno mieso ale k**wa jakie :polew: :polew:

Opublikowano
My czepali jedno mieso ale k**wa jakie :polew :polew:

cicho! :facepalm::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?v=1413412465559676&set=vb.533995656675415&type=2&theater

:shock3:

Opublikowano

Siemano all

Audi S5 89000.00 PLN. Rybnik - otoMoto.pl

No c**j, beret zryty:grin:

Nelson Panie za 9000 koła to Ty tyle szpachli kupisz że z tego co zostało zrobisz to samo albo i lepiej :P

---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

A tak btw to za taki szmalec to wolał bym RS4 B7 ...

Opublikowano

Hai

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Siemano all
Audi S5 89000.00 PLN. Rybnik - otoMoto.pl

No c**j, beret zryty:grin:

Nelson Panie za 9000 koła to Ty tyle szpachli kupisz że z tego co zostało zrobisz to samo albo i lepiej :P

---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

A tak btw to za taki szmalec to wolał bym RS4 B7 ...

Ten sam silnik co RS4, buda lżejsza, ładniejszy design. Ja jeszcze nie jestem w stadium zakładania rodziny itp Wożę jedynie blaszki na siedzeniu pasażera:decayed: Chociaż kombi też ma swoje plusy, siedzenia się rozłoży etc:naughty:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?v=1413412465559676&set=vb.533995656675415&type=2&theater

zj** genetyczny, dziwi się że koleś z ciapka go nie widział, przy tej prędkości robi 80m/s i pretensje. Zresztą bez mydła wyhamował więc bez pierdolenia. wk***ia mnie ciągłe ujadanie tych na jednośladzie że im ktoś wyjechał, jak zapierdalasz 300 na takiej drodze, albo slalom w mieście między autami to się musisz z tym liczyć, że ktoś cię nie zobaczy.

k**wa czekam tylko na te moje obiecane 800PS i będę ich jebał na każdych światłach i każdej drodze w lecie. Lansery j**ane (oczywiście bez urazy dla normalnych kierowców motocykli)

Nelson, taka S5 to jest studnia bez dna. Waha to raz, dwa to czyszczenie kolektorów co 30-40 tys. km i każda część droższa x 1,5 od zwykłej A5. Lepiej A5 3.0TDI w manualu i na czipsie

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

zj** genetyczny, dziwi się że koleś z ciapka go nie widział, przy tej prędkości robi 80m/s i pretensje. Zresztą bez mydła wyhamował więc bez pierdolenia. wk***ia mnie ciągłe ujadanie tych na jednośladzie że im ktoś wyjechał, jak zapierdalasz 300 na takiej drodze, albo slalom w mieście między autami to się musisz z tym liczyć, że ktoś cię nie zobaczy.

k**wa czekam tylko na te moje obiecane 800PS i będę ich jebał na każdych światłach i każdej drodze w lecie. Lansery j**ane (oczywiście bez urazy dla normalnych kierowców motocykli)

Nelson, taka S5 to jest studnia bez dna. Waha to raz, dwa to czyszczenie kolektorów co 30-40 tys. km i każda część droższa x 1,5 od zwykłej A5. Lepiej A5 3.0TDI w manualu i na czipsie

Też o tym myślałem, pożyjemy zobaczymy:wink: Dźwięku V8 nie zastąpisz niczym:wink:

Opublikowano

+1, tym bardziej, że o zupke zawsze łatwiej. Szymon daj na PW co i jak u Ciebie :hi:

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi: