Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u chopina jest 1,9 doładowania ? :shock3: Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta :whistling:

Dokoksowany nieźle. Prawie jak u sainta :)

Tylko tutaj mapa jest ori :whistling:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tam to już cały piec śpiewa anielski orszak niech mą dusze niesie.

Opublikowano
u chopina jest 1,9 doładowania ? :shock3: Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta :whistling:

Dokoksowany nieźle. Prawie jak u sainta :)

Tylko tutaj mapa jest ori :whistling:

Ja mam program u siebie zrobiony a doladowanie nie zwiekszone. :decayed:

Opublikowano

ale niżej Ci ładuje

Opublikowano

No tak. Max doladowanie w serii avf to 1340mbar .Bezpieczne doladowanie dla seryjnej turbiny to 1500 max.

Opublikowano
  • Autor

Może cwiara wg ci się nie domyka a dopiero u chopina program pokazał pazur. :)

Opublikowano

Ale ja nawet nie zmienilem sterownika. Wymagane mial 2340 a rzeczywiste 2905. Slyszalem jak turbina blagala o litosc :grin:

Opublikowano

Cwiara i jak znalazłeś może tą oprawkę?

Opublikowano

Dzisiaj poszukam. Wczoraj wstalem i odrazu na spota. :grin: wiec czasu nie bylo.

Opublikowano

Jest akcja :decayed:

U ojca Po założeniu instalacji gazowej , pojawiły się problemy ze spadkami obrotów i gaśnięciem auta. Gazownicy twierdzą że to wina przepustnicy. Dlatego poszukuje takowej do Audi 2.8 30V ACK. Najlepiej z Wrocławia , bo chciałbym ją wsadzić , zaadoptować i jak okaże się że jest ok , płacę , jeżeli nie szukam dalej problemu.Ktoś może ma coś takiego? Jak coś PW !

Opublikowano

cwiara gazownik podjedz do niego

Opublikowano

Panu gdzie kupię w miarę blisko szczoty do altka nie chcę dymac na huby?

Opublikowano

nie sr** po gaciach , zaraz jade po nowy ori zawór N75 i za pare godzin bedzie wymieniony

:hi:

Opublikowano
cwiara gazownik podjedz do niego

Gdzie on się mieści ? :)

Opublikowano
  • Autor

Wózek już masz ? Tyle flaszek w rękach nie uniesiesz :D

Opublikowano
Dzisiaj poszukam. Wczoraj wstalem i odrazu na spota. :grin: wiec czasu nie bylo.

Spoko loko:decayed:

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ----------

Pany mam pytanie ale bardziej skierowane do posiadaczy b5. bylem przed chwila w norauto zeby kupic wycieraczki. wszystko niby pieknie ladnie od kierowcy ze spojlerem od pasazera lekko wygieta. problem z montazem zaden z uchwytow nie pasuje. wycieraxzki valeo. mam ramiona proste poliftowe. czemu taki problem? jakie wy kupujecie? na allegro znalazlem boscha ale czy na 100% beda pasowac

Opublikowano

Ja znalazłem kiedyś w tesco niemieckiej produkcji... zaryzykowałem.. i teraz tylko je kupuję :decayed: Tanie i fajnie zbierają a ja i tak wymieniam przed zimą i przed latem pióra.

Opublikowano

Takie zwykłe proste? Bo mi zależy na tym żeby był spojler i ta druga wygięta, takie właśnie mam ale już rozmazują i chciałem zmienić. Wogóle gościu się zdziwił, że nie pasują. Niby do modeli z rocznika 96-00 a nie pasi. Może być tak że te moje ramiona są inne niż te przedliftowe łamane? W zasadzie nie było by problemu, bo mógłbym przełożyć te stare mocowania/zatrzaski tyle że już są wyrobione i będą mi latały a to nie o to chodzi :facepalm:

Opublikowano

Ty się nie baw w jakieś śmieszne banany, aero supe hiper wyjebane. Kup zwykłe pióra i nie cuduj. Musiałbyś zmienić ramiona.

Wysłane z monopola 24/7

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

Kjerwa pompa paliwa wysypała się w cieniasie... Koszt to całe 25 zł :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano
Ty się nie baw w jakieś śmieszne banany, aero supe hiper wyjebane. Kup zwykłe pióra i nie cuduj. Musiałbyś zmienić ramiona.

Wysłane z monopola 24/7

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

Kjerwa pompa paliwa wysypała się w cieniasie... Koszt to całe 25 zł :-D

Wysłane z monopola 24/7

Chodzi o to że ja nie cuduję, już takie miałem jak kupiłem auto, później znowu takie same kupiłem, a teraz nagle nie pasują