Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM

Goldik ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu :) ja poprostu musze zarządzić jako główny organizator wrocławskich zamieszań i zara będzie wsio zorganizowane :decayed::hi:

to co dzisiaj rozumiem grill u Goldiego ? :decayed:

No tak. Takiego organizatora jak Ty to ze swiecą szukać :polew:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

paczaj flaszeczko Ty moja, nasz hit na sadolu :banan:

Szambo w rytmie Disco Polo - Sadistic.pl

:grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra krótka piłka robimy dziś grilla na 17 u mnie czy nie żebym wiedział na czym stoję takze pisać jeżeli nie dzis to może następna sobota

Opublikowano
Dobra krótka piłka robimy dziś grilla na 17 u mnie czy nie żebym wiedział na czym stoję takze pisać jeżeli nie dzis to może następna sobota

robimy dzisiaj , na 17 u Goldiego. Kto mnie może zgarnąć ? bo ja przy grillu to nie wysiedze o wodzie :decayed:

Opublikowano
ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu
Kto mnie może zgarnąć ?

pjeeeeerdolony centuś! :polew::polew::polew: jeszcze zapytaj kto Ci postawi :grin:

Opublikowano

To moze w przyszly weekend tego grila, moja bedzie do 21 w pracy to będę mial wiecej swobody, a dziś to MM. Ale nie nalegam. Zrobcie jak uwazacie:hi:

Opublikowano

Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa!

Opublikowano
Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa!

Gniady, ja Cie uwielbiam :nabijasie:

Opublikowano

OK to widzimy się pod MM temat zamknięty może uda siew za tydzień :whistling:

Opublikowano

Ok , jak ja czytam wypowiedzi gniadego to już mi się odechciało przyjechać na spota. To narazie , mnie nie ma.

Opublikowano

FOCH :decayed:

Opublikowano

Hehe chyba FOSZEK:decayed:

Opublikowano

jak dzieci normalnie :facepalm: brak mi słów brać tylko i :whip2:

Opublikowano
jak dzieci normalnie :facepalm: brak mi słów brać tylko i :whip2:

ja tam beke z tego ciągne :lol1:

Opublikowano

Foch klasyczny proszę państwa:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

To moze w przyszly weekend tego grila, moja bedzie do 21 w pracy to będę mial wiecej swobody, a dziś to MM. Ale nie nalegam. Zrobcie jak uwazacie:hi:

Obyś kolego nie został pantofelkiem przez ten brak swobody:grin:

Opublikowano
Foch klasyczny proszę państwa:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

Obyś kolego nie został pantofelkiem przez ten brak swobody:grin:

też kiedyś byłem taki głupi - piękne to były czasy - bynajmniej tak mi się wydawało :grin:

Opublikowano

Ja dzis bede ale nie wiem o której :facepalm:

Opublikowano

Dobrze jest Pany nie ma co narzekac.....:facepalm:

Opublikowano

Ok , jak ja czytam wypowiedzi gniadego to już mi się odechciało przyjechać na spota. To narazie , mnie nie ma.

Przyjedż proszę przecież nie spędzisz całej niedzieli na plebanii.

Opublikowano

Przyjedż proszę przecież nie spędzisz całej niedzieli na plebanii.

i nie będzię komu zdjęć robić, bo każdy się śmiał ale aparatu żaden się nie chwycił :whistling:

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

gniady dzisiaj też rowerkiem?

Opublikowano

Banan Ty sędziujesz?

Wysłane z monopola 24/7