Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W piątek mam być pod telefonem także tego...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak ostatnio :grin:

Opublikowano

Ja nie idę bo mi się nie chce

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie. Mogę z prawie czystym sumieniem napic się browara i liczyć ze nie zadzwonia

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

A piwa wieczorem ci się chce ?

Opublikowano
:hi: a ja idę najebany spać :polew:
Opublikowano

No i nastała kompletna cisza na nowym zawieszeniu zostaje tylko zbieżność na razie ustawiłęm na elektroniczną suwmiarkę za 500 km olej i spokój takze tego na zdrowie :decayed:

Opublikowano
No i nastała kompletna cisza na nowym zawieszeniu zostaje tylko zbieżność na razie ustawiłęm na elektroniczną suwmiarkę za 500 km olej i spokój takze tego na zdrowie :decayed:

Tera można otworzyć browarka :naughty: Szkoda ze to już nie piątek :slina:

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj i jutro mam rozgrzewke :wink:

Opublikowano

Dokładnie. Mogę z prawie czystym sumieniem napic się browara i liczyć ze nie zadzwonia

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

A piwa wieczorem ci się chce ?

Ula chce ze mną drina wypić także odpadam.

Opublikowano

autko odebrane :) wsio ładnie pomalowane tylko lekko tylni zderzak źle spasowali ... chamy

( na fakturze widnieje 2022zł za materiały i prace lakiernicze za 3 elementy ) kurwosci tyle biorą lakiernicy ?

Opublikowano

Jak patrzę na pogodę. Na piątek to nie ciekawie trzeba będzie dużo wódki wypić żeby było. Nam ciepło wszystko okaże się jutro

Opublikowano
  • Autor
autko odebrane :) wsio ładnie pomalowane tylko lekko tylni zderzak źle spasowali ... chamy

( na fakturze widnieje 2022zł za materiały i prace lakiernicze za 3 elementy ) kurwosci tyle biorą lakiernicy ?

Licz 1200 za sam lakier. Do tego praca blacharza klepanie, montaż i demontaz elementów oraz pasowanie przed lakierem. Za każda czynnosc liczą osobno. Samo zdjęcie zderzaka to koszt od 50 pln w górę założenie to kolejne 50 a pasowanie elementu na aucie to koszt od 70 pln w górę. Matematyke zostawiam Tobie :wink:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Jak patrzę na pogodę. Na piątek to nie ciekawie trzeba będzie dużo wódki wypić żeby było. Nam ciepło wszystko okaże się jutro

Ramy dadę

Opublikowano

Wstalem :hi:

Opublikowano

My na Jasnej Górze :decayed: czuje że zostanę święty :grin:

Opublikowano

Tera można otworzyć browarka :naughty: Szkoda ze to już nie piątek :slina:

chyba dobrze, że to dopiero środa, a już jest wolne :) przynajmniej u nas cała firma nie pracuje w piątek

Opublikowano

Licz 1200 za sam lakier. Do tego praca blacharza klepanie, montaż i demontaz elementów oraz pasowanie przed lakierem. Za każda czynnosc liczą osobno. Samo zdjęcie zderzaka to koszt od 50 pln w górę założenie to kolejne 50 a pasowanie elementu na aucie to koszt od 70 pln w górę. Matematyke zostawiam Tobie :wink:

FACT.jpg

TAKI JEST KOSZTORYS ....

Opublikowano

A idźcie Wy k**wa wszyscy w c**j. Ja zapierdalam do soboty, poniedziałek wolny. Jebać UK!

Opublikowano

witam :hi:

mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill :decayed: , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji :grin: , proszę o PRIV

Opublikowano
  • Autor

Kylomc wrzuć to przez jakiś hosting bo tapatalk nie lubi w tej formie co dałeś

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

witam :hi:

mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill :decayed: , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji

wpisz przy okazji drogę powrotna żebyś nie skonczyl jak jeden z klubowiczy któremu po alko spocie zj***l się kompas i trafił w inną część miasta zamiast do domu :decayed:
Opublikowano
Kylomc wrzuć to przez jakiś hosting bo tapatalk nie lubi w tej formie co dałeś

FACT.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl