Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę sprawdzić której nie mam

lewej nie masz.
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Muszę sprawdzić której nie mam

lewej nie masz.
O to to

Patykiem pisane

Opublikowano

nie ma za co janusz :hi:

Opublikowano

To weź przyjedź jeszcze pomóż mi głowice poskładać, bo stary mi mostki od wałków rozrządu popierdolił i do ładu nie mogę dojść

Patykiem pisane

Opublikowano

To weź przyjedź jeszcze pomóż mi głowice poskładać, bo stary mi mostki od wałków rozrządu popierdolił i do ładu nie mogę dojść

Patykiem pisane

no jestem, podaj mi oczkowe trzynaście :grin:

Opublikowano

Idę się chyba najebać bo nie wyrobie

Patykiem pisane

Opublikowano

Dzięki Grzesiek:) światła zrobione,

a powiedz mi jeszcze jaka wartość jest w normie dla zużycia paliwa na postoju, mi w bloku 15 Fuel Consumption pokazuje 1L/h a auto pali po mieście 11,5l/100km przy spokojnej jeździe sprawdzone od stacji do stacji,

Opublikowano

11.5l przy spokojnej jezdzie? to ile pali przy butowaniu? :o

Opublikowano

wiedz, że coś się dzieje

Opublikowano

11 to mi pali jeden łosiem turbo :huh:

Opublikowano

Kozunia jak coś mam zdrowy słupek AFN ;-)

kompletny? z wiązka i ecu?

Opublikowano

staram się jeździć pomału :decayed: według fis-u to 15-18l ale dokładnie to nie sprawdzałem, jak bym wiedział że tyle będzie palił to brałbym 3.0 TDI, jedynie na trasie spalanie jest w miarę normalne autostradą na dystansie 300km przy prędkości 130/140km wyszło 6,5 :) sprawdzane od stacji do stacji

Opublikowano

staram się jeździć pomału :decayed: według fis-u to 15-18l ale dokładnie to nie sprawdzałem, jak bym wiedział że tyle będzie palił to brałbym 3.0 TDI, jedynie na trasie spalanie jest w miarę normalne autostradą na dystansie 300km przy prędkości 130/140km wyszło 6,5 :) sprawdzane od stacji do stacji

to albo masz cos zepsute albo wez to smalcem by psy....

15-18 to ja mam na fisie po miescie w 1.8TQ 180hp fabrycznie gdzie cisne butem non stop 0-1

i robie takiego klekota jak chce :decayed:

Opublikowano

Haj, kto ma jakiegoś znajomego co robi przeglądy znajdzie się ktoś taki tutaj :D? :naughty:

Opublikowano

Ja :decayed: Narazie pomagam na SKP i w trakcie zdobywania uprawnień :wink: Ale z tymi szybami to mowie odrazu ze ciężka sprawa.

Opublikowano

przy tej prędkości na trasie to mi paliło 13 letnie 2,5 w b5 z przelotem 500kkm+... smalec chłopie i smaruj po dachu
Opublikowano

przy tej prędkości na trasie to mi paliło 13 letnie 2,5 w b5 z przelotem 500kkm+... smalec chłopie i smaruj po dachu
Kurnik też by był dobry

Patykiem pisane

Opublikowano
  • Autor

czyje to?

Juz pociete od czterech lat...

nadane z nory szczura

Opublikowano

Kozunia jak coś mam zdrowy słupek AFN ;-)

kompletny? z wiązka i ecu?
Panie bez wtrysków, pompy i turbo. Moje graty to drogie rzeczy były. Kompa z softem na 201/400 dam i wiązkę też ;-)
Opublikowano

jakie hajsy? pompe 11 mam z renault bo sie ostała z laguny