Opublikowano 10 Października 201411 l Luz. Podrzuci sie Tylko czekaj bo cos sa plany zeby na lotnisku w olesnicy byl spot. To jak cos to jutro sie wyjaśni. Najwyzej niech ludki wczesniej przyjada do wro a pozniej sie skoczy na lotnisko. Jakos to zgramy. przyjadą tam
Opublikowano 10 Października 201411 l Elo Panie and Panowie sprawa jest: W niedziele będę na DW dałoby radę żęby ktoś ze spotu podrzucił na Dworzec Główny wrocka ?szukaj transportu z moich okolic, bo będę na spocie. zgadamy się jutro na tel bo chleje już
Opublikowano 10 Października 201411 l Elo Panie and Panowie sprawa jest: W niedziele będę na DW dałoby radę żęby ktoś ze spotu podrzucił na Dworzec Główny wrocka ?szukaj transportu z moich okolic, bo będę na spocie. zgadamy się jutro na tel bo chleje już to zadzwoń do mnie bo nie mam tel Z1 jedzie do mnie z gwarancji i o
Opublikowano 10 Października 201411 l dobra spoko tym czasem ciach babke w piach a teściowi w klatkje pjersiowo
Opublikowano 10 Października 201411 l Cholero a ze mną to kurde nie chcesz się napić! Uzupełnij PROFIL! bo już się szykują na takich Edytowane 10 Października 201411 l przez cwiara
Opublikowano 10 Października 201411 l To co robimy ze spotem ? Większość osób decyzyjnych (które przyjeżdżają na spoty ) jest za lotniskiem
Opublikowano 10 Października 201411 l Pany byłem właśnie na lotnisku . Nie ma zakazu wjazdu i pas ma 2 km prostej
Opublikowano 10 Października 201411 l Jak zwykle, jak mnie nie ma to na ostro się kręci! Patykiem pisane
Opublikowano 10 Października 201411 l Jak zwykle, jak mnie nie ma to na ostro się kręci! Patykiem pisane hehehe +1
Opublikowano 10 Października 201411 l Pany byłem właśnie na lotnisku . Nie ma zakazu wjazdu i pas ma 2 km prostej no to musze dolać oleju i płynu do chłodnicy
Opublikowano 10 Października 201411 l Sie znaczy jedziem tam, dolewać oleju zmieniać laki i stajem na kreskie
Opublikowano 10 Października 201411 l Jak zwykle, jak mnie nie ma to na ostro się kręci! Patykiem pisane Do niedzieli zdążysz
Opublikowano 10 Października 201411 l Ni chu chu do Kamienia Pomorskiego jadę w piątek tudzież poniedziałek także kicha. :/ Patykiem pisane AJL się dociera więc z chlebkiem muszę. Patykiem pisane
Opublikowano 10 Października 201411 l Dla ściśle zrzeszonych w klubie Wroclawskim jutro zakonczenie sezonu letniego. Kur...y wótka strzelanina. także tego
Opublikowano 10 Października 201411 l Autor Co ty odkutaszasz ze spotem ? Nie odparujesz po zakończeniu sezonu. Bezpieczniej pod milą nadane z nory szczura