Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Dnia 2/26/2017 o 14:33, goldi napisał:

Niestety nie mam czasu  pisz do szczurka 

Ja jestem zablokowany z jakimikolwiek robotami do odwołania. Brakuje mi doby na spanie, forum etc... Dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni się zalogowałem. :kwasny:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam koledzy mam pewien problem od pewnego czasu szukam sobie jakiegoś bardziej rodzinnego auta , dokładnie a6 c6 bo w mojej a4 już jest ciasno lecz co znajdzie się coś "lepszego" to kilometrów od groma a ja już jestem znużony zwiedzaniem po całej Polsce i liczę na waszą pomoc a mianowicie poszukuje kogoś kto mógł by obejrzeć to autko dla mnie i ocenić stan +/- wiadomo najważniejsze to czy skrzynia szarpię i czy na zimnym łańcucha nie słychać także nie trzeba być jakimś mechaniorem ;) i stan z zewnątrz "rzucić okiem" tutaj podaje linka to auto z waszych okolić jeśli ktoś może pomóc to proszę o kontakt priv link wysyłam poniżej Pozdrawiam Mateusz ;)

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-xii-2006-3-0-tdi-233-km-4x4-navi-mmi-skora-wydechy-abt-ID6yLVSH.html

Opublikowano
Dnia 6.03.2017 o 23:54, uszol napisał:

Od góry nic nie widać? Sprawdź za silnikiem czy spod uszczelki napinacza nie daje, częsta usterka leci po całym bloku spływa po skrzyni i zostaja plamy pod autem.

A jak nie to standard chłodniczka oleju, dekiel, simmeringi, odma albo miska :-)

1:0 dla kolegi winna okazuje się być prawdopodbnie uszczelka napinacza i faktycznie leje się po całym boku i kapie od strony pasażera :) Druga sprawa wymiana napinacza to faktycznie aż tak kosztowana sprawa? Rozmawiałem z gościem z seriwisu to mówił coś ok 2300 za ten napinacz :mysli: 

Opublikowano

A po co nowy napinacz skoro daje spod uszczeleki? Koszt nowych z elringa to 50zl i da sie je wymienic bez sciagania walkow i rozpinania rozrzadu. 

Edytowane przez uszol

Opublikowano

Pytam tylko na przyszłość. Już dawno chciałem sprawdzić stan npinacza w tym miejscu a teraz nadarzyła się okazja. Jeśli coś będzie nie tak to chyba lepiej zrobić to za jednym razem. Tylko ta cena jest delikatnie mówiąć zaporowa :kwasny:

Opublikowano

Ile kosztuje naprawa tylnego zawieszenia w B6, coś tam słychać u mnie z tyłu? Może gdzieś już padło to pytanie, gdzie w okolicach mogę podjechać na diagnozę? Jak tył to pewnie jakieś tuleje na wahaczach, może łączniki stabilizatora lub gumy, chciałbym to dobrze ogarnąć, żeby nie wracać do tematu :)

Opublikowano
  • Autor

Podjedź na byle jaką stację diagnostyczną. Koszt sprawdzenia przodu i tyłu to 30pln.

Opublikowano

Czy ktoś z was kojarzy jakaś solidną firmę w której można pospawać rury do FMIC? Najlepiej coś do 150km od Wrocka

Opublikowano

Cześć, potrzebuję PORZĄDNEGO blacharza i lakiernika we Wrocławiu żeby naprawić lewy tył po spotkaniu z bandą na parkingu piętrowym.
8c9e768bdcffa55d7c658017caba361b.jpg

Opublikowano
  • Autor

http://www.autoperfectwroclaw.pl/

Tu masz porządny warsztat.

Opublikowano

A ja polecam Bohusz na Gaju, robiłem tam już dwa auta, trzecie aktualnie stoi u nich

Opublikowano

Panowie mam pytanko, kiedyś byłem w warsztacie ze swoim autem który zajmował się tylko naprawą samochodów z grupy VAG i pamiętam, że jak wracałem do siebie to wsiadałem na Niedźwiedziej. Gdzieś w tej okolicy znajdował się warsztat, ale nie jestem w stanie sobie teraz przypomnieć ani nazwy, ani gdzie to dokładnie było, bo nie znałem wtedy jeszcze Wrocławia. Wie ktoś może o jaki warsztat mi chodzi?

edit//

Znalazłem na street view :) chodziło mi o DK Auto Serwis

Edytowane przez Hardjack

Opublikowano
  • Autor

Chłopacy pogoda ma jutro dopisać. Montujemy jakiś większy spot na stadionie?

Opublikowano

W sobote/niedziele 1/2 kwiecień można by było zmontować jakiś spocik...co wy na to.

Ok.pytania nie było bo sprawdziłem póżniej na feju że spot już się odbył.. :'( 

Edytowane przez kevim

Opublikowano
  • Autor

No było nas trochę. Jak pogoda dopisze to zorganizujemy w przyszłym miesiącu coś z pieczoną kiełbasą w plenerze. Jeżeli uda mi się załatwić wjazd na parking leśny to dam znać. :wink:

Opublikowano

Panowie gdzie polecacie we Wrocku oddać auto na sprawdzenie ew. naprawę hamulców. Nie mam czasu, żeby jechać do Obrornik do VAGtune, a mam prawdopodobnie do regeneracji zacisk z przodu

Opublikowano
  • Autor

Wiater na Rogowskiej.

Opublikowano

Przyciemniał ktoś szyby we Wro/okolicach? Ile płaciliście i gdzie?

Opublikowano

Karol coś 500 zł płacił Banan w a6c6 ale niech mnie maciek poprawi jak pamięta 

Opublikowano
Dnia 28.03.2017 o 20:52, botshek napisał:

Panowie gdzie polecacie we Wrocku oddać auto na sprawdzenie ew. naprawę hamulców. Nie mam czasu, żeby jechać do Obrornik do VAGtune, a mam prawdopodobnie do regeneracji zacisk z przodu

a masz serie ? jeśli tak to rób swapa na 320 - bedziesz mega zadowolony :)