Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doberek Pany!

Kto we Wrocku zrobi BEX program, w miarę dobrze i nie zedrze :grin: . Brachol leci na święta i może by podskoczył na podkręcenie :)

Podziękował :hi:

Nikt. Jakbym musiał wybierać między Ecuproject a Jetronik to wybrał bym to drugie.
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hahaha, dobre... No ECU ma swoje ceny, to wiem. Dlatego tez zapytałem czy ktoś inny ogarnia bo dawno w Polsce nie byłem ;-)

Opublikowano

Ja jetronika nie polecam, za zdiagnozowanie i wyczyszczenie zmiennej geometri skasowali 1400zl i jescze nie zrobili tego tak jak trzeba

Opublikowano

Lolek bez obrazy ale z dieslem to oni dużo nie mają wspólnego.

Opublikowano

Spoko Emil tylko ze skoro nie maja i się nie znają to po co to robia? I jeszcze opowiadają co to oni nie zrobią. Zamiast od razu powiedzieć ze nie robią diesla i koniec tematu. A c**je za coś co nie powinno kosztowac więcej niż 400 s kasowali 1000zl więcej.

Opublikowano
  • Autor

Zostaje jeszcze adt tuning [emoji6]

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

Szczurku, Ty miałeś dopinany hak w srebrnej... nie został Ci czasem po niej? :decayed:

Edytowane przez Spartan_Wroc.

Opublikowano

siemka :hi:

Opublikowano
  • Autor

Szczurku, Ty miałeś dopinany hak w srebrnej... nie został Ci czasem po niej? :decayed:

Miałem ale oddalem z autem. Teraz by mi się przydał do czarnej żeby camping targać

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

No Ja wczoraj się skapnąłem dopiero że mam opcję na hak tylko haka nie mam :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dobry :hi:

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

Hello

Opublikowano

Bry

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

:siema:

Spy foto :decayed:

8e7f739321d615f0c2beb5609313b867.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nowe puzzle ?

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

Taa :wink: stary rupieć, f3 :wink: ...ale lagi UD z yzf750 z heblami już na miejscu :decayed: jeszcze próbuje wcisnąc gaziory i kokektor z yzf'a :decayed:

Opublikowano

Będzie zapier... ja próbuje swoją namówić ale nie ugieta jeśli chodzi o motocykl :(

Opublikowano

Będzie zapier... ja próbuje swoją namówić ale nie ugieta jeśli chodzi o motocykl :(

A to Twoja luba ma upalać czy Ty? :decayed:

Mnie za każdym razem chcą powiesić na haku jak przyprowadzam następną szlifiere :grin: a przyprowadzam co sezon :decayed::grin:

Widzieli?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/312189-czillen-am-grillen-by-wroclow-2015-11-12-lipca/

Opublikowano

Który to taki odważny edytuje z cichca moje wypowiedzi? Sami dorośli są tu czyż nie? No ja ale cóż małżeństwo to wieczne kompromisy ?

Opublikowano

Ja to robię tak... Z cichacza lecę po maszynę, przyprowadzam, zapoznaję swoją kobietę z nowym członkiem rodziny. Po tym następuje ta gorsza część rytuału... trzeba przetrzymać 2dni pretensji, kalkulacji i wyrzutów :facepalm::grin: Później już jest pięknie, spalona guma, druty na łydkach, foty z radarów które nigdy nie znajdą adresu i muchy w zębach :grin::decayed:

Edytowane przez Spartan_Wroc.