@vant Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 W dodatku passat ma o niebo ladniejsze kierownice niz B5... A nie wspomnę o konsoli środkowej, np. Audi b7 mnie się lebiej podoba niż passat b6. To moja opinia.
michu93 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 wkoncu cos pozytywnego... ja porwnuje wnetrze passata do a4 po I lifcie bo przed liftami wyglada starzej.[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 21:26_________________________________________________sprzedaję, ponieważ... tak ooo... bo ja tak lubię kupowac i sprzedawac... to takie moje hobby naprawde to lubie
Ukasz699 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 sprzedaję, ponieważ... tak ooo... bo ja tak lubię kupowac i sprzedawac... to takie moje hobby naprawde to lubie Znaczy chcesz byc handlarzem
michu93 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 nie no handlarzem nie... ale lubię zmieniac autka... byc moze ten pasek zagosci u mnie na dluzej bo bede za granica jakis czas...
Ukasz699 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 nie no handlarzem nie... ale lubię zmieniac autka... byc moze ten pasek zagosci u mnie na dluzej bo bede za granica jakis czas... Znaczy nie Ty a Tato Twoj chyba Jak Ty mozesz miec passka jak Ty nawet nie masz lat i prawka bo nie wiem
michu93 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 no to moj tata... no i co z tego. Pisze w jego imieniu i tyle. Bo widze ze cie to gryzie od jakiegos czasu... problem wielki.
Ukasz699 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 no to moj tata... no i co z tego. Pisze w jego imieniu i tyle. Bo widze ze cie to gryzie od jakiegos czasu... problem wielki. Nie Tylko smieszy Mnie ze piszesz jezdzilem tym tamtym hm Dla Mnie to olewka ale przejechanie sie na placu z jazda w trasie po ulicach malo ma wspolnego ale luzik Mlody
michu93 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 moze ty jezdzisz po placu... nie wiem. ja tu pisze to co sam stwierdzam i co stwierdza moj starszy... a to jak kto to odbiera to mnie juz nie interesuje.
tw182 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 ładny passat tylko ten przebieg tak o 100tys za mały..
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 no to moj tata... no i co z tego. Pisze w jego imieniu i tyle. Bo widze ze cie to gryzie od jakiegos czasu... problem wielki. Nie Tylko smieszy Mnie ze piszesz jezdzilem tym tamtym hm Dla Mnie to olewka ale przejechanie sie na placu z jazda w trasie po ulicach malo ma wspolnego ale luzik Mlody heh, pisanie w czyims imieniu troche razi - ja przez caly czas mialem wrazenie, ze cerB to jest jakis dorosly facet, a Ty poprostu piszesz tutaj jako Twoj ojciec. Kupilem/sprzedalem etc...
Gość mmcv Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 kiedys ten passat budzil we mnie jakies uczucia obecnie nie budzi zadnych, oprocz scirocco, i touareg'a chyba poki co zaden ze stajni VW nie budzi we mnie glebszych doznan :polew: nawet ten passek CC. Autko spoko, zycze bezproblemowej eksploatacji
mily Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 He a ja mam Passata B5 i Audi A4 też B5. Audi moje, Passat taty, ale bierze się tego co akurat wyprowadzony , czyli jak ja potrzebuję to jest zawsze wyprowadzony passat hehe. W każdym razie ja wybieram Audi A4, jest przyjemniejsze (w sensie płynie się nim po drodze) w jeździe przeszkadza tylko ten silnik ciut za mały (90km w 1,9tdi). Passat jest mocniejszy (115 czy tam 116 km na 1,9 tdi) i tu jest fajniejsza frajda z jazdy zwłaszcza podczas wyprzedzania. Ale w dalekie podróże wybieram Audi (przydała by się przekładka silników z paska do audi).[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:40_________________________________________________ nie no nie gadaj czarny CC jest CC mi też się podoba ale z zewnątrz, w środku zj**... Natomiast poprzednia wersja (czytaj nie CC tylko zwykła), mi się bardzo podoba, ale porównując z Audi B7 wybieram Audi (jest ładniejsze z tym trapezem i w środku też zostawia paska)
truckmaniac Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ech... Dla mnie z VW to tylko kilka ''staroci'', ewentualnie Phateon. Cała reszta to naprawdę Volks Vageny
michu93 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 dzisiaj się wydało coś ważnego... mamy kontrolę trakcji bo jest tak: po wjechaniu z dosc duza predkoscia ok 100km/h w kałuże zawieszenie się tak jakby usztywniło a z niego wydobył się taki głuchy, głośny stuk. Kumpel nam to pokazywal w jego a6, mówił, że to jest kontrola. [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 22:01_________________________________________________a oto pierwsza modyfikacja. tak jak w ostatniej a4 podświetlenie nóg po otwarciu drzwi. Zielony... hehh wygląda nie źle, ale chyba zmienię na jasny, jak założę tył. oraz coś jeszcze: dioda w lampce w podsufitce, której promień skierowany jest na gałkę biegów. Ustawione jest wszystko tak, żeby nie świeciło po za obręcz mieszka - wystaje może z 1,5cm... nie więcej Efekt w nocy - rewelacja!
mA4ciek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Teraz to zrobiłeś Skodę z tego paska
mA4ciek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bo jest na zielono podświetlany, bije mi to octavią ;p
Rekomendowane odpowiedzi