Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Wymiana żarówki halogenów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pewien problem probuje wymienic zarowke w halogenach przeciwmgielnych w audi b7 i szczeze mowiac nie wiem jak sie dostac do zarowki. W b5-ce bylo to bardzo latwe 3 srobki i wymienione. Kupilem sobie zolte halogeny i szlag mnie trafia ze nie moge ich wlozyc. Czyzby jedyna metoda bylo zdejmowanie zdezaka? To by bylo najbardziej idiotyczne rozwiazanie wiedzac jak czesto wlasnie te lampki sie przepalaja.Za wszelka pomoc bardzo dziekuje .

Pozdrawiam Przemek

Opublikowano

Niestety nie pomogę Ci w Twoim problemie, ale za to mogę Ci powiedzieć, że to nie jest odpowiedni dział na to pytanie ;)

Opublikowano
:hi: zdejmij kratke od halogena 3 wkrety i halogen na wierzchu.Kratke wycisnij ze zderzaka
Opublikowano

:hi: zdejmij kratke od halogena 3 wkrety i halogen na wierzchu.Kratke wycisnij ze zderzaka

tak to mozesz zrobic ale w zderzaku S-line :gwizdanie:

W normalnym zderzaku B7 bez zdjecia jego sie nie obejdzie by wymienić zarówki w halogenach :gwizdanie: moze jak podniesiesz auto ściągając obudowe pod silnikiem jakimś cudem tam dojdziesz :gwizdanie:

Opublikowano

Wlasnie myslalem o podniesieniu samochodu i zdjeciu tej pokrywy, przeciez to absurd zeby zdezak zdejmowac a za miesiac mi sie zarowka przepali.

Dzieki za podpowiedzi.