Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l coca colę Tak tak, u Bryni Coca Cola jest zawsze wyjątkowa, więc musimy jechać do niej wieczorem.
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l Biedna ta wujowa panna teraz, chyba Tomaszu musisz ją namierzyć i pocieszyć która :gwizdanie:
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l a Ty Tomaszu,coś upichciłeś na święta? No pewnie, przed chwilą ugotowałem se parówki z keczapem.
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l a jedzenia dzisiaj nie ma, zwłaszcza mięsa ;( ;( ;( ;( Chyba że mięso rybie albo parówkowe.
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l Rybie tak, ale nie posiadam Dobra, zjemy Ci te ciasta wszystkie z Kolą.
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l Tomaszu, Ł dzwonił i pytał czy jadę na spota- ja mówię że bardzo zmęczona jestem- a on to - koniecznie jedź na spota bo inaczej spot przyjedzie do Ciebie :polew: ŁAHAHAHA :polew: Powiedz, że tak czy siak przyjedziemy. :>
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l ojjjjjjjjjjjjj dzisiaj go lepiej nie denerwować :evil: No dobra dobra, ale musisz nam coś przywieźć. No i musisz przyjechać beemą, bo inaczej to będzie lypa. A właśnie, życzą sobie państwo żebym na spot przyjechał Citroenem czy może BMW ??
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l przywiozę przyjadę bmw Ty też BMW Naprawdę swój chłop z Ciebie - krótko, zwięźle i na temat.
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l hejka hejka :> :> :> będziesz na spocie ? ba jak takie smakołyki będą to tak ;D A właśnie mi mówi o ślubie
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l A właśnie mi mówi o ślubie po dresiarsku? Kto mi pożyczy dresik? Brynia ma takie różowe - niech weźmie dla wszystkich.