Opublikowano 26 Września 201213 l i co,kręcisz ósemki na tym placu? pamiętam jak na egzaminie kręciło się ósemki,teraz też tak jest?
Opublikowano 26 Września 201213 l Oglądałem dzisiaj kombinezony. W Radomiu gość szyje na wymiar, bardzo dobra jakość. Nie wyobrażam sobie jeździć motocyklem w samej koszulce. mcm, na wiosnę możemy pogadać o sprzedaży, jeśli będziesz zainteresowany. Chcę pojeździć kilka razy na tym motocyklu, a docelowo będę szukał jakiegoś turystyka. No chyba że spodoba mi się jazda na tym.
Opublikowano 26 Września 201213 l daj namiar na tego gościa od kombinezonów,jestem zainteresowany:wink:
Opublikowano 26 Września 201213 l Autor Oglądałem dzisiaj kombinezony. W Radomiu gość szyje na wymiar, bardzo dobra jakość. Nie wyobrażam sobie jeździć motocyklem w samej koszulce. mcm, na wiosnę możemy pogadać o sprzedaży, jeśli będziesz zainteresowany. Chcę pojeździć kilka razy na tym motocyklu, a docelowo będę szukał jakiegoś turystyka. No chyba że spodoba mi się jazda na tym. na wiosne pogadamy, jak nie kupie jakiegoś turystyka bo też takiego szukam:decayed:
Opublikowano 26 Września 201213 l i co,kręcisz ósemki na tym placu? pamiętam jak na egzaminie kręciło się ósemki,teraz też tak jest? czasem:P nie no plac kolega ma w wawie w dobtm miejscu masz i długie proste, zakręty i różnej jakości podłoże;] Kali nie wiem kiedy zdawałeś ale ogólnie jest to samo - kierunki + obsługa teoretyczna;]
Opublikowano 27 Września 201213 l daawno zdawałem, obsługa,potem slalom,ósemki ze wskazaniem kierunku jazdy ręką , wzniesienie,hamowanie. Miasto to już tylko pro forma było.
Opublikowano 27 Września 201213 l Oglądałem dzisiaj kombinezony. W Radomiu gość szyje na wymiar, bardzo dobra jakość. Nie wyobrażam sobie jeździć motocyklem w samej koszulce. : tomasz ty juz nakupowales podobno kobinezonow na rower na zime i raz chyba w nim byłes ,więc się zastanów zanim cos wykroisz i uszyjesz heheheh
Opublikowano 27 Września 201213 l daj namiar na tego gościa od kombinezonów,jestem zainteresowany:wink: LKJ - Producent skrzanej odziey motocyklowej - Radom ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- tomasz ty juz nakupowales podobno kobinezonow na rower na zime i raz chyba w nim byłes ,więc się zastanów zanim cos wykroisz i uszyjesz heheheh Oj tam, Gośka pewnie znowu jakieś głupoty nagadała. Na rowerze w zimę jeździłem i będę jeździł, więc strój się przydaje. A kombinezon motocyklowy to potrzebny kurna.
Opublikowano 27 Września 201213 l mcm, miałem wrażenie, że widziałem Cię dzisiaj w srebrnej E36 w sedanie na niemieckich tablicach. To Ty?
Opublikowano 27 Września 201213 l siema, pomimo że w fachu robię, mam pytanie, braciszek ma A6 c6, 3.0 tdi 224 PS, Q Tiptronic, gdzie w Radomiu mu porządnie olej w automacie wymienią. bo z tego co wiem metodą warsztatową sie tego nie robi??? w serwisie nie chce bo strasznie drogo, i chcą żeby auto zostawić na dobę,
Opublikowano 27 Września 201213 l Autor mcm, miałem wrażenie, że widziałem Cię dzisiaj w srebrnej E36 w sedanie na niemieckich tablicach. To Ty? nie nie ma mnie teraz w Polsce, a ja mam E46 kombi szare
Opublikowano 28 Września 201213 l siema, pomimo że w fachu robię, mam pytanie, braciszek ma A6 c6, 3.0 tdi 224 PS, Q Tiptronic, gdzie w Radomiu mu porządnie olej w automacie wymienią. bo z tego co wiem metodą warsztatową sie tego nie robi??? w serwisie nie chce bo strasznie drogo, i chcą żeby auto zostawić na dobę, raczej nigdzie ,niech w skodzie sie spyta albo w seacie tam bedzie taniej niz w vw
Opublikowano 28 Września 201213 l siema, pomimo że w fachu robię, mam pytanie, braciszek ma A6 c6, 3.0 tdi 224 PS, Q Tiptronic, gdzie w Radomiu mu porządnie olej w automacie wymienią. bo z tego co wiem metodą warsztatową sie tego nie robi??? w serwisie nie chce bo strasznie drogo, i chcą żeby auto zostawić na dobę, raczej nigdzie ,niech w skodzie sie spyta albo w seacie tam bedzie taniej niz w vw popytajcie sie, chodzi o to żeby auta nigdziie nie zostawiać, zrobić przy właścicielu, co by nic nie pozamieniali,.
Opublikowano 28 Września 201213 l nie nie ma mnie teraz w Polsce, a ja mam E46 kombi szare No pamiętam to kombi, ale myślałem, że może zmieniłeś na jakąś eM Tróję. Za kierownicą jechał taki mcm, jak Ty.
Opublikowano 28 Września 201213 l jak nie,trening czyni mistrza:wink: kurcze,tylko trzeba mieć najpierw na czym trenować