Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co,kręcisz ósemki na tym placu?:kox: pamiętam jak na egzaminie kręciło się ósemki,teraz też tak jest?

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 893 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oglądałem dzisiaj kombinezony. W Radomiu gość szyje na wymiar, bardzo dobra jakość. Nie wyobrażam sobie jeździć motocyklem w samej koszulce. :facepalm:

mcm, na wiosnę możemy pogadać o sprzedaży, jeśli będziesz zainteresowany. Chcę pojeździć kilka razy na tym motocyklu, a docelowo będę szukał jakiegoś turystyka. No chyba że spodoba mi się jazda na tym. :wink:

Opublikowano

daj namiar na tego gościa od kombinezonów,jestem zainteresowany:wink:

Opublikowano
  • Autor
Oglądałem dzisiaj kombinezony. W Radomiu gość szyje na wymiar, bardzo dobra jakość. Nie wyobrażam sobie jeździć motocyklem w samej koszulce. :facepalm:

mcm, na wiosnę możemy pogadać o sprzedaży, jeśli będziesz zainteresowany. Chcę pojeździć kilka razy na tym motocyklu, a docelowo będę szukał jakiegoś turystyka. No chyba że spodoba mi się jazda na tym. :wink:

na wiosne pogadamy, jak nie kupie jakiegoś turystyka bo też takiego szukam:decayed:

Opublikowano
i co,kręcisz ósemki na tym placu?:kox: pamiętam jak na egzaminie kręciło się ósemki,teraz też tak jest?

czasem:P nie no plac kolega ma w wawie w dobtm miejscu masz i długie proste, zakręty i różnej jakości podłoże;]

Kali nie wiem kiedy zdawałeś ale ogólnie jest to samo - kierunki + obsługa teoretyczna;]

Opublikowano

daawno zdawałem, obsługa,potem slalom,ósemki ze wskazaniem kierunku jazdy ręką:facepalm: , wzniesienie,hamowanie. Miasto to już tylko pro forma było.

Opublikowano
Oglądałem dzisiaj kombinezony. W Radomiu gość szyje na wymiar, bardzo dobra jakość. Nie wyobrażam sobie jeździć motocyklem w samej koszulce. :facepalm::

tomasz ty juz nakupowales podobno kobinezonow na rower na zime i raz chyba w nim byłes ,więc się zastanów zanim cos wykroisz i uszyjesz heheheh

Opublikowano
daj namiar na tego gościa od kombinezonów,jestem zainteresowany:wink:

LKJ - Producent skrzanej odziey motocyklowej - Radom

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

tomasz ty juz nakupowales podobno kobinezonow na rower na zime i raz chyba w nim byłes ,więc się zastanów zanim cos wykroisz i uszyjesz heheheh

Oj tam, Gośka pewnie znowu jakieś głupoty nagadała. Na rowerze w zimę jeździłem i będę jeździł, więc strój się przydaje. A kombinezon motocyklowy to potrzebny kurna. :wink:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

witam gdzie moge podpiac sie do vaga w radomiu?

Opublikowano
  • Autor

napisz do odzima lub kudlaty66 :hi:

Opublikowano

mcm, miałem wrażenie, że widziałem Cię dzisiaj w srebrnej E36 w sedanie na niemieckich tablicach. To Ty?

Opublikowano

siema,

pomimo że w fachu robię, mam pytanie, braciszek ma A6 c6, 3.0 tdi 224 PS, Q Tiptronic, gdzie w Radomiu mu porządnie olej w automacie wymienią. bo z tego co wiem metodą warsztatową sie tego nie robi??? w serwisie nie chce bo strasznie drogo, i chcą żeby auto zostawić na dobę, :glupek2:

Opublikowano
  • Autor
mcm, miałem wrażenie, że widziałem Cię dzisiaj w srebrnej E36 w sedanie na niemieckich tablicach. To Ty?

nie nie ma mnie teraz w Polsce, a ja mam E46 kombi szare :wink:

Opublikowano
siema,

pomimo że w fachu robię, mam pytanie, braciszek ma A6 c6, 3.0 tdi 224 PS, Q Tiptronic, gdzie w Radomiu mu porządnie olej w automacie wymienią. bo z tego co wiem metodą warsztatową sie tego nie robi??? w serwisie nie chce bo strasznie drogo, i chcą żeby auto zostawić na dobę, :glupek2:

raczej nigdzie ,niech w skodzie sie spyta albo w seacie tam bedzie taniej niz w vw
Opublikowano
siema,

raczej nigdzie ,niech w skodzie sie spyta albo w seacie tam bedzie taniej niz w vw

popytajcie sie, chodzi o to żeby auta nigdziie nie zostawiać, zrobić przy właścicielu, co by nic nie pozamieniali,.:kwasny:

Opublikowano

nie nie ma mnie teraz w Polsce, a ja mam E46 kombi szare :wink:

No pamiętam to kombi, ale myślałem, że może zmieniłeś na jakąś eM Tróję. Za kierownicą jechał taki mcm, jak Ty. :wink:

Opublikowano

dsc0685jl.jpg

tak będziemy się kładli:kox:

Opublikowano

tak będziemy się kładli:kox:

Ech, to chyba już nie w tym życiu. :cheesy:

Opublikowano

jak nie,trening czyni mistrza:wink:

kurcze,tylko trzeba mieć najpierw na czym trenować:kwasny: