Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj niektórzy chodzą do takich sklepów kolekcjonerskich i zakupują np amfibie albo inne gó..a, pózniej szpital.

Pamiętam jak kolega z klasy mieszkał w bloku obok starzy chodzili do roboty a on miał atari z grami na kasetach to byłą jazda wgrywać pół dnia i ERROR,a le wspomnienia bezcenne.

Ja osobiście grałem w kapsle na skaje najcenniejsza byłą złota ufarbowana kwiatkiem mleczem, i wyścig pokoju do dzisiaj mam encyklopedie PWN z wyciętymi flagami :whistling:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 895,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W kasple też naginałem,znaczy w korki takie z butelek z octem:kox: niebieski skaj też farbowałem mleczem żeby był zielony,wtedy towar deficytowy. Złoty to był skarb. Nosiło się te korki w woreczku i szukało przeciwnika,matka zawsze krzyczała że paluchy poobdzierane i brudne,ehh to były czasy:naughty:

Opublikowano

no no Kali dobrze prawisz, na dokładkę rower Wigry 3 jeden miał tylko kolarkę to zawsze otwierał peleton pod górkę :grin:

Opublikowano

img_3565.jpg

Czy to jeszcze wróci?

Opublikowano

hehe tomaszu jak chcesz to mogę z Tobą pyknąc partyjkę pod blokiem:D

Opublikowano

tez sie piszę, ale tor z przeszkodami :decayed:

Opublikowano
tez sie piszę, ale tor z przeszkodami :decayed:

a co ustawisz jako przeszkodę..... flaszke? .. o kapsle nie trzeba bedzie sie martwic:polew:

Opublikowano

lubie od czasu do czas zrobić flaszkę, ale jeśli już mam przy niej siadać to koniecznie musi być zastawiony stół. :decayed: pod oranżade nie piję:wink:

Opublikowano

Przypomniałem sobie co jeszcze zbierałem: puszki po piwach:kox:

Opublikowano

83cffc8d3fdbb67bm.jpg

cieszmy się że nie mieszkamy na Taiwanie oto ich miss hehehehe ,albo są bardzo skorumpowanym krajem albo modelki to tam nie mieszkają heh

Opublikowano

trasa z przeszkodami górska to schodki pod blokiem :kox:

puszki też były najlepiej z "rajchu" pamiętam sklep na żeromskiego przed pewexem teraz orange jeden z pierwszych co miał czekolady z całymi orzechami, soczki "orange" w kartoniku i piwa jak dobrze pamiętam z 3 kufellkami.

Sklep "kram" deskorolki miał plastikowe jeździliśmy na "klubie milicjanta" przywozili ich starami na obiady, który był odważniejszy to chciał jeździć z różnym efektem

deskę złamał jeden

drugi po schodkach zjechał

inny w szybę wpadł...

ogólnie beka była zawsze :wink:

Opublikowano

Widzę kwinto, że dorezałeś soczewkę do swojej B5...

Opublikowano

ta Michał już w wakacje było ogarnięte ori, półkę mi przysłał kolo z klubu jaśniejsza niż na zdjęciach myślałem że mu łeb roz.... wale :thumbdown:

Opublikowano

przemaluj:lol1:

Opublikowano

haha już mi przeszło wyjmę swoja jutro i będę rezał ori otwory na głośniki :boobs:

Opublikowano
lubie od czasu do czas zrobić flaszkę, ale jeśli już mam przy niej siadać to koniecznie musi być zastawiony stół. :decayed: pod oranżade nie piję:wink:

SMAKOSZ SIE ZNALAZŁ:D

Opublikowano

No panowie, widzę że któryś piątek trzeba rezerwować na flaszkę.. :naughty:

Opublikowano

dziś chyba Radomiak gra bo widziałem sporo osób z szalikami

Opublikowano

Kali z Motorem Lublin pamiętam że to nie byli za bardzo lubiani masz tu linka http://radomiak.com.pl/rozgrywki/aktualnosci/radomiak_kontra_motor_historia_pojedynkow,548.html

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

Głośniki w półce już są :banan: