Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak kto woli:decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto mi posprzata mieszkanie na swieta?

Opublikowano

ja to już świętuje :jerk:

---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

a co do cb ogarnięte zastanawiam sie tylko czy wejdzie w tunel pionowo ale głośnik wtedy schowany pod radio podłączyć? łeb mi urwie pewnie :whistling:

---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ----------

pod łokietnikiem wem ze tez spoko miejsce ale wszystko sztywne od mrozu:kwasny:

Opublikowano

co pod radio chcesz podłączyć,CB?:kox: Kup sobie głośnik zewnętrzny i radio CB wkładasz tam gdzie Ci pasuje:naughty:

Opublikowano

kwinto69 ty tak duzo tras latasz ,zeby na stale to dziadostwo (sb)w audi montować

Opublikowano

w dzisiejszych czasach CB nie tylko w trasie się przydaje,tak jak u Was wystarczy wyjechać na wylotówki- Warszawska,Kielecka i mozna kilka punktów na szybko wyłapać:naughty:

Opublikowano
  • Autor

trzeba jeździć zgodnie z przepisami i tez zaoszczędzisz na pkt i kasie :decayed:

Opublikowano

rozumiem,że Ty jeździsz ściśle zgodnie z przepisami:naughty:

---------- Post dopisany at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

ktoś tu chyba kiedyś miał dylemat jakie żarówki włożyć do B6,nie chce mi się szukać,- ori ksenon do zabrania- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/a4-b6-ksenon-przetwornice-d1s-255127/ :hi:

Opublikowano
  • Autor

Zawsze :naughty:

Opublikowano

no tak, 220 KM pod maską a jedziemy na emeryta,można i tak:kox:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

do CB trzeba się przyzwyczaić, ja jakoś nie mogę,czuję się jakbym jechał radiowozem :kox: ale używam ostatnio Yanosika i jest oki

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

ktoś tu chyba kiedyś miał dylemat jakie żarówki włożyć do B6,nie chce mi się szukać,- ori ksenon do zabrania- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/a4-b6-ksenon-przetwornice-d1s-255127/ :hi:

ja szukałem. i nadal mam z nimi problem bo mijania sa za***iste teraz ale drogowe sie zjebaly i swiecą jak by zeza miały:/ . ale teraz w planach inne rzeczy mam.

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

Wszystkim Klubowiczom którzy mnie znają i nie znają życzę Wesołych Świat!!!:grin::decayed::grin:

Opublikowano

Życze Wszystkim Klubowiczom Zdrowych i Pogodnych Świąt :) a przy życzeniach mam pytanie czy w gdzieś w radomiu można dostać takie aluminiowe ramki na zegary Oryg JOM ! Ramki CHROM na zegary Audi A4 B5 A6 C5 (2843008872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy znacie kogoś kto w dobrej cenie wymieni wyświetlacz FIS ??

Opublikowano
w dzisiejszych czasach CB nie tylko w trasie się przydaje,tak jak u Was wystarczy wyjechać na wylotówki- Warszawska,Kielecka i mozna kilka punktów na szybko wyłapać:naughty:

dobrze prawisz :decayed: na maratońskiej też lubia się ustawiać

Opublikowano

jakas pasterka się dziś kręci??

Opublikowano
Życze Wszystkim Klubowiczom Zdrowych i Pogodnych Świąt :) a przy życzeniach mam pytanie czy w gdzieś w radomiu można dostać takie aluminiowe ramki na zegary Oryg JOM ! Ramki CHROM na zegary Audi A4 B5 A6 C5 (2843008872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy znacie kogoś kto w dobrej cenie wymieni wyświetlacz FIS ??

jak masz kupowac ramki to kup te ze strony bo w cuda nie wierze ze znajdziesz gdzies tanisze w sklepie!!!