Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

micam nie chodzi o to ze tansze, tylko dostępne od ręki :)

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
micam nie chodzi o to ze tansze, tylko dostępne od ręki :)

aha:facepalm:

Opublikowano
w dzisiejszych czasach CB nie tylko w trasie się przydaje,tak jak u Was wystarczy wyjechać na wylotówki- Warszawska,Kielecka i mozna kilka punktów na szybko wyłapać:naughty:
albo jeździc jak należy :wink:
Opublikowano

czyli jak,masz jakąś sprawdzoną metodę? czy również jeździsz na emeryta?:naughty:

Opublikowano

babę zajechali jak konia w westernie ciekawe jak rodzina?:facepalm: jeden redaktor już latał po mieście i jej szukał:polew: w końcu ktoś ją rozkmini gdzie mieszka :whistling:

Opublikowano

co nie zmienia faktu że sobie zasłużyła na takie traktowanie:naughty:

Opublikowano

Ale i tak jeszcze większą porażką jest to że nasze władze rozstawiły napoje zapominając o kubeczkach...tak na zdrowy rozum jak ludzie mieli się napić?? nic dziwnego że brali jak stało hehe dobrze że stołów nie pokradli :)

Opublikowano
:grin: krzesła rozeszły się zanim przywieźli :wink:
Opublikowano
czyli jak,masz jakąś sprawdzoną metodę? czy również jeździsz na emeryta?:naughty:
nie wiem jak emeryci jezdza :jerk: ,a ja tak normalnie widze czy stoja czy nie cb oglupia i nie masz tego czegos jak nie masz cb -jak mój brat nie ma radyjka to prawie boi sie jezdzic i zawsze go lapią ,tak samo jest z nawigacja jak po niej latasz to nie wazne ze przejedziesz trase- bojak bedziesz wracał bez navi i tak sie pogubisz, bo tracisz orientacje w terenie przez maszynke :naughty: , nie mówie ze nie mam cb i navi ale naprawde rzadko kiedy z tego korzystam
Opublikowano

spoko,tylko pochwal się jak wyłapiesz fotkę od ITD:grin:

Opublikowano

Moj rekord zatrzymań jednego dnia to 2 razy. Jak jechłem do pracy i jak wracałem z pracy, 2 x Wojska Polskiego :grin:

Opublikowano

Chłopaki potrzebny mi jest przełącznik drl do b6? moze ma ktos? a tak po za tym to mam jeden komplet okrągłych świateł drl ( w miejsce halogenów) do sprzedania. bo nie wiem jakim cudem kupiłem prze allegro 2 komplety:doh: Światła DZIENNE LED DRL 2x4W 250LM!! E4 0087 RL (2857483001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . wiec jak ktos chce to info na pw

Opublikowano
spoko,tylko pochwal się jak wyłapiesz fotkę od ITD:grin:
spoko za zdjęcia place tylko u fotografa ,nie wiem jak ty ,hehehe
Opublikowano

ale nie targujesz się mam nadzieję:kox:

Opublikowano

Kumpel dzisiaj wyłapał 200 zł walili mu podobno więcej na Mieszka od Szpitala z Józefowa.

Teraz często stoją za skrzyżowaniem z Piastowska przed parkingiem strzeżonym :hi:i suszą w krzokach

Opublikowano
Kumpel dzisiaj wyłapał 200 zł walili mu podobno więcej na Mieszka od Szpitala z Józefowa.

Teraz często stoją za skrzyżowaniem z Piastowska przed parkingiem strzeżonym :hi:i suszą w krzokach

no ok stoja tam, ale to kazdy kto lata po radomiu to wie gdzie stoja i gdzie mozna sie dziadów spodziewać ,i nie oszukujmy sie jak by jechal 75km/h to by mandatu nie dostal bo go nawet by nie zatrzymali ,a w miescie panowie to 50km/h obowiazuje -tak jakos zeby moze bylo bezpieczniej i mniej ludzi w szpitalach lezalo albo piaskownicach :thumbdown:

Opublikowano

ta co śmieszniejsze mieszka obok szpitala jeździ codziennie tamtędy a cb ma w naprawie :grin:

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

Zawsze ustąp karetce lub straży pożarnej w końcu kiedyś mogą jechać po ciebie

---------- Post dopisany 29-12-2012 at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2012 at 23:47 ----------

Zasłyszane dzisiaj na cb

"jak tam przelot przez Radom?"

- "czysto tylko chytra baba gdzieś się ukryła"

:polew::polew::polew:

Opublikowano

[/color]Zasłyszane dzisiaj na cb

Buahahahahahahahhahahaa:polew: tekst tygodnia!!!

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

---------- Post dopisany 29-12-2012 at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2012 at 23:47 ----------

[/color]Zasłyszane dzisiaj na cb

:grin::grin::grin::grin: