Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam WAS :) mam mala prosbe dal by rade ktos sprawdzic ten dylizans w miare szybko i sprawnie Oferta - Audi A4 - Stan dobry.

Opublikowano

Siema Pany.

Pomogłby m ktoś jutro z rana dwa Autka dokładnie obejrzeć?? Pod względem mechanicznym i macharski??

Opublikowano

Już niedługo! - PaczTo.pl

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

Urodziny masz? - PaczTo.pl :whistling:

---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ----------

ostatnio mini spoty spontany trafiają mi się na myjce na potoku :naughty:

Opublikowano

Z kim?

Opublikowano

wczoraj Taxi srebrna strzała:hi:

---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

2 tygodnie temu cabrio i avant czarny b 6 :kox:

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ----------

wczoraj upalali na akademickim juwenalia ale mały ten plac dosyć nudne przejazdy

nissan był dosyć ciekawy

DSC_0165.jpg

Opublikowano

Jak by sie ktoś pytał to zmieniłem nick na taki jaki mialem kiedy zakladałęm moje pierwsze konto w 2008 roku..... kidyś micam-teraz Bielun22...:D

Opublikowano

ok

taka sytuacja

DSC_0169.jpgwytrwały jest widzę koleś długo już nim lata:cool1:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ----------

no i po głośnikach w półce nigdy wiecej używek posypały się po miesiącu a jak dzisiaj podniosłem :facepalm: wyprute na około. Zapodam chyba te ale nie miałem styczności z tą firmą i chyba wejdą:eusathink:

2 sztuki GŁOSNIKI HERTZ DCX 170.3 - niski profil (3278849638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
ok

taka sytuacja

http://s16.postimg.org/ow6edd69t/DSC_0169.jpgwytrwały jest widzę koleś długo już nim lata:cool1:

J

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ----------

no i po głośnikach w półce nigdy wiecej używek posypały się po miesiącu a jak dzisiaj podniosłem :facepalm: wyprute na około. Zapodam chyba te ale nie miałem styczności z tą firmą i chyba wejdą:eusathink:

2 sztuki GŁOSNIKI HERTZ DCX 170.3 - niski profil (3278849638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja miałem hertz w drzwiach i byłem zadowolony:)

Opublikowano

kolo w media też tak twierdził albo infinity :naughty: te hertz'e maja w takiej samej cenie co w necie:slina:

Opublikowano
kolo w media też tak twierdził albo infinity :naughty: te hertz'e maja w takiej samej cenie co w necie:slina:

oblukaj głośniki firmy Helix ja miałem i powiem Ci ze jakosc dzwieku za***ista a cena cos koło 230 zł....dwudrozne ..z czystym sumieniem polecam...w media je znajdziesz...

Opublikowano

ok Dzięki jutro będę jechał na Neptuna to wstąpię do media :hi:

tak wygląda membrana po dwuch miechach od zakupu z odzysku z jakiegoś angola :doh:

DSC_0172.jpg

Opublikowano

Dostałem dziś przesyłkę z ITD - informacja o wykroczeniu popełnionym samochodem, który w tym samym dniu sprzedałem. Oczywiście odsyłam umowę kupna/sprzedaży z danymi nabywcy (nabywca z Ukrainy). :decayed:

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - w kopercie nie było zdjęcia. Czy ITD może nałożyć mandat bez przesłania zdjęcia z fotoradaru? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

teraz chyba nikt nie przysyla zdjecia :eusathink:

Opublikowano

siema panowie, kiedy spot??? pozdr

Opublikowano
  • Autor

no ja bede koło 15 czerwca w Polsce :cool:

Opublikowano

mi pasowało by spocic sie w nastepny piatek czyli 7 czerwca? co Wy na to?

Opublikowano

w sobotę popołudniu na myjce na potoku :wink:

---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ----------

VAG-Racing.pl • Zobacz wątek - Audi S4 B5 3,0 Biturbo

Opublikowano
Dostałem dziś przesyłkę z ITD - informacja o wykroczeniu popełnionym samochodem, który w tym samym dniu sprzedałem. Oczywiście odsyłam umowę kupna/sprzedaży z danymi nabywcy (nabywca z Ukrainy). :decayed:

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - w kopercie nie było zdjęcia. Czy ITD może nałożyć mandat bez przesłania zdjęcia z fotoradaru? :eusathink:

tak te k**wy postępują,jak będziesz chciał je zobaczyć to musisz się pofatygować i jechać do ich centrali w Wawie , ale w Twoim przypadku mogą Cię cmoknąć w pompkę, kopia umowy załatwia sprawę. Można dać dane "wujka" z Zimbabwe:decayed: ale gdzieś czytałem że to już poprzez ambasady załatwiają, w co nie chce mi się wierzyć:cool: