Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bryniu, żeby nie było - też mogę Ci załatwić dobrego elektryka, który jak się dowie, że to dla Ciebie to będzie piszczał, żeby tylko pozakładać Ci te gniazdka.. :naughty::wink4:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 897 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomaszu jutro albo na spocie:P

Bryńka ja Ci chętnie pomogę ;) Dla Ciebie mogę przyjechać i w środę wieczorem albo w czwartek rano:)))[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:14_________________________________________________ide do monopola :gwizdanie:

Opublikowano

Słuchajta, zapisać się na motolotnię albo szybowiec na zlocie?? Korci mnie, ale boję się, że będzie żółty alarm, albo co gorsza brązowy... :decayed:

No bo o spadochronie to nawet nie mówię, bo wtedy od razu będą alarmy... :no:

Opublikowano

Bry wszystkim :hi:

Mam pytanie czy w najblizszym czasie jedzie ktoś do wawy??i bedzie mogl poświęcic 5 min dla mojej sprawy??

Opublikowano

ja jutro ale nie wiem o co chodzi napisz wawa duza jest

Opublikowano

trzeba miec fantazje :> mam gdzieś 2 takie :naughty: autoslalom i ta co wilk łapie jaja :gwizdanie:

Autoslalom kiedyś non stop maglowałem, a ośmiorniczka to niespełnione marzenie z dzieciństwa - kolega miał, a ja nie. :decayed:

Na wilka co łapie jaja też poluję - za 7 h kończy się aukcja.. :decayed:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 07:50_________________________________________________

Tomaszu, widziałam Cie dzisiaj na 25-czerwca ok 17;30, ale kolega Skody nie poznaje ;(

Dopiero teraz zauważyłem to zdanie... Na 25-czerwca to pewnie jechałem od strony dworca i skręcałem w Słowackiego, albo odwrotnie. Niestety nie widziałem Twojej Skody. :embarrassed:

Opublikowano

kto pije:D?? :slina:

a masz co? :drool:

Opublikowano

kto pije:D?? :slina:

a masz co? :drool:

ja mam;P[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 13:51_________________________________________________Uwaga Cytuję!

"7. Dzisiaj wróciłam do domu z moim chłopakiem. Byliśmy przekonani, że dom jest pusty, więc zaczęliśmy się do siebie dobierać. Jak zaczęło się robić przyjemnie zadzwoniła komórka. SMS od mojej mamy: „Bądź ciszej! Nawet Twój ojciec słyszy, że udajesz” ŻJDD

"[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 14:40_________________________________________________ :gwizdanie:

Opublikowano

Ale siara z tym BMW. :kwasny:

Dziś zrozumiałem dlaczego każdy bluźni na naszą służbę zdrowia. Byłem u lekarza, czekałem cały dzień, nie dowiedziałeś się nic tylko dostałem skierowanie na badanie we wrześniu. Osz f*ck. ;(

Opublikowano

Dziś zrozumiałem dlaczego każdy bluźni na naszą służbę zdrowia. Byłem u lekarza, czekałem cały dzień, nie dowiedziałeś się nic tylko dostałem skierowanie na badanie we wrześniu. Osz f*ck. ;(

e to jeszcze nie tak źle :naughty: sąsiad dostał termin na maj..... 2010 :shocked: -nie wie czy dotrzyma do tych badań :kwasny:

Opublikowano

e to jeszcze nie tak źle :naughty: sąsiad dostał termin na maj..... 2010 :shocked: -nie wie czy dotrzyma do tych badań :kwasny:

No nieźle. Najgorsze jest to, że USG pokazało guza, ale ku*wa nie wiadomo co i jak i do września na badanie musze czekać, później 3 tyg na wyniki i później jeszcze do endokrynologa. Muszę się zorientować jak to przyspieszyć, chociaż z tego co wiem to nie można tego badania prywatnie zrobić... :confused4:

Opublikowano

Co to ma być dokładnie za badanie ze prywatnie nie da rady?

Jakieś tam igłowe, cytologiczne, coś tam coś tam. Skierowanie mam w samochodzie, więc później dokładnie napiszę. Muszę się zorientować gdzie to szybko zrobić..

Opublikowano
  • Autor

napisz co dokładnie to ci powiem czy da radę to gdzieś zrobić

Opublikowano

a do wawy potrzeba mi oddac spodnie w złotych tarasach a nie oplaca mi sie jechac;/

Opublikowano

tomaszu a gdzie masz to skierowanie??

Bo może coś da radę przyśpieszyć albo może u mojego ojca w _klynyce_ da rade zrobić mają tam jakichś ludzi do usg i sprzeta fajnego więc pisz pisz szczegóły!!

Opublikowano

Brynia i działa lapek:) jeszcze raz podziękuj Panu Ł ode mnie :)

Ktoś dziś pije?? bo samemu smutno...