Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i ja dziś też posiedze:)

otwieram leszka i mam nadzieję że sam nie jestem... :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:17_________________________________________________Bryniu ankiety kozackie :polew: :polew: :polew: za to czekoladki smaczne:)

każde następne będą moje jeżeli tylko będziesz potrzebowała

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 896,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KUFA!!! ZAKOCHAŁEM SIĘ!!! !!!! ja pitole :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: właśnie wróciłem IMPREZA nowa kox!!! za***iste auto kupcie mi to wam zrobie

1 000 000 stron w tydzień :gwizdanie:

Opublikowano

a za***iste auto to jakie??

Impreza :tongue4:

Opublikowano

a już kumam...:D

zbyt ciężki dzień by kumać

OZIX prostym językiem dla PROSTEGO CHŁOPA proszę pisać :polew:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:35_________________________________________________po ciężkim dniu w polu :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:42_________________________________________________a i jeszcze jedno najwazniejsze polecam RANIGAST MAX prawda Anno:)

Opublikowano

dokładnie !! qufa tak się trzyma i prowadzi achhh więcej emocji daje niż pinki :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

dokładnie !! qufa tak się trzyma i prowadzi achhh więcej emocji daje niż pinki :gwizdanie: :gwizdanie:

Oziu może kupić to nie ale zrobić na pewno możemy :> :>

Opublikowano
  • Autor

a mnie zaczyna boleć ucho :disgust:

Opublikowano

Bryniu polecam się na przyszłość

mcm bo trzeba je może umyć :polew::)

Opublikowano

No to nieźle Ci to picie wychodzi, jak nie gardło :decayed: , to teraz ucho... :kox:

Opublikowano
  • Autor

No to nieźle Ci to picie wychodzi, jak nie gardło :decayed: , to teraz ucho... :kox:

sypie nam się kolega- starość nie radość :tongue4:

coś w tym jest :mysli:
Opublikowano

hej ale nasmarowaliscie dzisiaj

Opublikowano

nie ma lipy..rano dobrze poszło...teraz po cięzkim dniu już co niektórzy wypompowani :gwizdanie:

Opublikowano

to nie od picia pinki tam zagościł na stałe ;/ :D podpoiłem płytę :D zrobiłem 2 gniazdka :D płyta działa :kox: woda gotuje się w niecałą minutę :D

elo[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________idę sobie skonfigurować auto :D[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________120k nowe wrx;/ 265KM;/

Opublikowano

nie ma lipy..rano dobrze poszło...teraz po cięzkim dniu już co niektórzy wypompowani :gwizdanie:

no..........., ale jeszcze piszemy resztkami sił :rolleyes:

i tam ja jestem podniecony płytą piwem i uchem mcm-a
Opublikowano

dobrze ze tylko uchem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________oZiu i jak sprzedajesz audi?

Opublikowano

dobrze ze tylko uchem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________oZiu i jak sprzedajesz audi?

no poważnie o tym rozmyślam ;) może jakaś firma i lising na razie czytam o tym airbusie co spadł robią wielkie halo na cały świat z tego a w wypadkach drogowych codziennie ginie więcej osób [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:28_________________________________________________pincet szesnascie moje :D
Opublikowano

Twoje, Twoje, wszystko Twoje :chytry:

Opublikowano

Twoje, Twoje, wszystko Twoje :chytry:

hmm no nie wiem Brynia na ten przykład nie jest moja :kox: :kox:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:35_________________________________________________

Ozix, ja na swoje auto wystawiam FV i z leasingiem nie będzie problemu :naughty:

no tylko na razie zbytnio mi się firmy nie opłaca zakładać ale będę pamiętał:D i nie wiem czy nie wolał bym czegoś troszkę mniejszego na warszawę lepsze by było :P jutro nie jadę na rano do pracy bo mam kolosa a jak po nim pojadę to bankowo ze 20 min co najmniej będę szukał miejsca na swoją lochę [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:36_________________________________________________

Ozix, ja na swoje auto wystawiam FV i z leasingiem nie będzie problemu :naughty:

TY to mogła byś mi właściwie odstąpić go za 1,22 PLN :D no w ostateczności ojro[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:38_________________________________________________siedzita nic nie piszeta smutno mi!!
Opublikowano

Zapodaj jakiś temat i bedziemy pisac...tylko nie taki jak zwykle.. :gwizdanie: