Opublikowano 18 Czerwca 200917 l siemka zaraz będzie u mnie Poziek z potencjalnym kupcem na moje A4 tylko co ja zrobie jak faktycznie będzie chciał kupić :gwizdanie: ;( powiesz żeby wypier... [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 16:58_________________________________________________wypierał żeby nie było :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 16:59_________________________________________________i zostaniesz wykreślona z Klubu :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l o matko, znow delegacja z poznania. czesto nas ostatnio nawiedzaja spadam do kozienic bajo [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 17:00_________________________________________________ tylko co ja zrobie jak faktycznie będzie chciał kupić :gwizdanie: ;( i nie bedzie czym na spot przyjechac :gwizdanie: zawsze mozesz podniesc cene 2x
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :>
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Autor Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> moja zdawała w wawie i dała radę za I razem
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Autor Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie: oZiO wie, wtyki ma
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Co tam paskudy ?? Wpadnę i ja na spota... Brynia dzięki za DUŻE LITERKI 18:30 Pamiętam
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Autor Co tam paskudy ?? Wpadnę i ja na spota... Brynia dzięki za DUŻE LITERKI 18:30 Pamiętam weź aparat, mam kajdanki dla Ozixa damski rozmiar na te chude pęciny
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. U nas nie ma tramwajów i dlatego sporo osób przyjeżdża tutaj na egzamin.
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Co tam paskudy ?? Wpadnę i ja na spota... Brynia dzięki za DUŻE LITERKI 18:30 Pamiętam weź aparat, mam kajdanki dla Ozixa damski rozmiar na te chude pęciny spoko, są i damskie i różowe a dostanę je na stałe ??)
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Dzisiaj mi lekko ciśnienie skoczyło, bo wydawało mi się, że widziałem swoją starą Audiczkę. To było na dwupasmówce, jechała z przeciwka, wiec widziałem ją tylko w przelocie, ale dostrzegłem takie same felgi bez dekielków. Kurde, to na pewno było moja Niunia.
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Dzisiaj mi lekko ciśnienie skoczyło, bo wydawało mi się, że widziałem swoją starą Audiczkę. To było na dwupasmówce, jechała z przeciwka, wiec widziałem ją tylko w przelocie, ale dostrzegłem takie same felgi bez dekielków. Kurde, to na pewno było moja Niunia. zadzwoń do właściciela i spytaj[; albo odkup od niego :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l zadzwoń do właściciela i spytaj[; albo odkup od niego :gwizdanie: :gwizdanie: W sumie to może już podremontował...
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie: Brynia a po co Ci kluczyki [;?? I na pewno kupi??