Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę, że ktoś z uczestników zlotu się nim zainteresował, :no: stawiam raczej na obsługę, albo gości weselnych, też się szwędali. Jeśli aparat leżał "porzucony" gdzieś na sali, to ktokolwiek mógł go wziąć, niestety. :confused4: Szczerze, to nawet nie pamiętam jak ten aparat wyglądał ;(

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 905,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to nawet nie sprawdziłeś czy go masz w samochodzie, przed wyjazdem :?: :confused4:

Byłem przekonany, że aparat wraca z nami...

Opublikowano
  • Autor

za Adrianem też w sobotę Michał latał z jego aparatem, poszliśmy z sali a Adrian zostawił aparat i torbę przy stole :no: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja nie chodziłem z aparatem do stołu. Możliwe, że został gdzieś na lotnisku, albo w pokoju..

Opublikowano

Wracając z Rav-em zatrzymaliśmy się na obiedzie.

Oto filmik o którym wspominał wcześniej Krzyniek. Polecam całość.

Opublikowano

toż to nasza Asia napisała :wink4:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 14:47_________________________________________________ :good: :good: :good:

A mówili że Ona z pudelka... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

"- Na radomskim forum zarejestrowanych jest bardzo dużo osób, a aktywnie działa tylko mała część. Zapraszamy więc serdecznie wszystkich właścicieli i miłośników "A-czwórek” – zachęca Tomasz Penza" - oZiX

:naughty:

Opublikowano

"- Na radomskim forum zarejestrowanych jest bardzo dużo osób, a aktywnie działa tylko mała część. Zapraszamy więc serdecznie wszystkich właścicieli i miłośników "A-czwórek” – zachęca Tomasz Penza" - oZiX

panie kochany nie demaskuj mnie:P ja tego nie mówiłem ona wsadziła to bezczelnie w moje usta!! Będzie chłosta wieczorem :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Hyhyhy, fajnie. :)

Ja to będę musiał jeszcze pogadać z Asią, bo mam kilka fajnych pomysłów na teksty. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

toż to nasza Asia napisała :wink4:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 14:47_________________________________________________ :good: :good: :good:

RFS robi sie sławny :naughty:

przejmujemy powoli władzę :kox:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:06_________________________________________________

...Będzie chłosta wieczorem :gwizdanie: :gwizdanie:

czyli to co tygrysy lubią najbardziej :naughty:
Opublikowano

przejmujemy powoli władzę :kox:

Noo jaa, przejmujemy władzę na parkingu Billi. :decayed::wink4:

Opublikowano

przejmujemy powoli władzę :kox:

Noo jaa, przejmujemy władzę na parkingu Billi. :decayed::wink4:

będziesz miał odblaskową koszulkę czapeczkę i lizaczka ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

będziesz miał odblaskową koszulkę czapeczkę i lizaczka ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Myślę, że w takie wdzianko to powinna się ubrać kierowniczka tajniackiej Skody. Wtedy będziemy siać postrach. :decayed:

Opublikowano

wystawi lizaczka i będzie wszystkich zatrzymywał :polew:

Opublikowano

wystawi lizaczka i będzie wszystkich zatrzymywał :polew:

i będzie kondoms kontrolen :D[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:31_________________________________________________Tomaszu jarko z Krakowa pytał o mnie i mi nie powiedziałeś nie lubię ciem!
Opublikowano

Tomaszu jarko z Krakowa pytał o mnie i mi nie powiedziałeś nie lubię ciem!

Kurde, nie pamiętam. Jeśli pytał zaraz po naszym przyjeździe to przepraszam.

A jeśli pytał później to... no dziwisz się?? :mysli::decayed:

Opublikowano

"2. przejazd przez miasto - każdy wie jak się skończył (kierowcy srebrnego sedana RFS chyba Radom musiało się ciepło zrobić jak hamował za mną - już lekko zjechałem i zostawiłem odstęp przede mną by PrePL w razie co nie ucierpiał, a za srebrnym sedanem nastąpiło owe boom). Wyjazd z lotniska jest idealny do ustawki good czekam na fotki sznurka aut." Adrian wypowiedz się :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:04_________________________________________________

dobry pomysł z logo Waszej ekipy :good: :good: :good: my już mamy czas na Was :naughty:

my też już mamy ale tylko nieliczni je widzieli ;d

A wy się śmialiście że ja późno hamuje :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Jak by co to zdjęcia ogarniam od wczoraj wieczora sporo ich jest wiec zajmie mi to trochę....