Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurna, zostawiłem samochód w jakimś szczerym polu. Podobno tam jest ulica Błękitna czy jakoś tak. Czy ktoś wie jak tam trafić? Potrzebuję się dostać po woza... :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A czy wpuszczo mnie na tej ajerszoł rowerem?? :mysli: Zara wsiadam i jadę. :decayed:

Opublikowano

Nie wpuszczają z rowerami,zwierzetami...[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 11:20_________________________________________________Skaryszewska jest przejezdna?, bo musze jeszcze po znajomą podjechac

Opublikowano

Miasto praktycznie sparaliżowane za parking na prywatnych działkach to już po 50zł biorą dla porównania bilet na airshow kosztował mniej :polew: :polew:

Opublikowano

Ale sajgon był na wylotówkach. Ale pech z tym wypadkiem. ;(

Opublikowano

Tragedia. ;( Ten sam samolot SU-27 na pokazach na Ukrainie wpadł w tłum ludzi. Piloci się katapultowali, ale dostali za to więzienie.. Tym razem piloci podobno ratowali pobliskie zabudowania.

[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:11_________________________________________________Swoją drogą to byłem dziś na izbie przyjęć u kolegi i widziałem jak eRka przywiozła rodzinę z wypadku samochodowego. Straszny widok. Na drogach dzisiaj to dopiero jest tragedia.. :confused4:

Opublikowano
  • Autor

aż żałuję, że wczoraj żartowaliśmy "że może coś spadnie" :(

Opublikowano

Coś nie macie szczęścia z tym "ejrszoł" w Radomiu :mysli:

Opublikowano

Coś nie macie szczęścia z tym "ejrszoł" w Radomiu :mysli:

To prawda, dwa razy pod rząd. :kwasny: Ciekawe gdzie zrobią następne pokazy.

Opublikowano

Powitać po długiej przerwie...

Opublikowano

Masakra na drogach. Co prawda z Radomia do Warszawy jechałem 1,5h ale tylko dlatego ze jednośladem. Brynia :buziak:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:40_________________________________________________aaa, świat jest mały :kox:

Opublikowano

Masakra na drogach. Co prawda z Radomia do Warszawy jechałem 1,5h ale tylko dlatego ze jednośladem. Brynia :buziak:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:40_________________________________________________aaa, świat jest mały :kox:

Masakra to mało powiedziane. Ja bym powiedział istna apokalipsa. Czegoś takiego w Polsce jeszcze nie widziałem.

Obwodnica dla Radomia!!!

JaroD

Opublikowano

ta godzine jechałem poniżej kilometra ;)

Brynia imprezka miodzio ;) żałuje tylko że nie zostaliśmy ;/

Opublikowano

aaa, świat jest mały :kox:

Oj mały oj mały :decayed: Żeby u Bryni w domu rodzina się spotykała i jeszcze mało brakowało, a zostałbym osądzony za odbijanie dziewczyny mojemu kumplowi :decayed:

Ja do Lublina omijałem korek przed Zwoleniem przez las :decayed: Tak mnie ładnie garmin poprowadził, że aż się sam zdziwiłem, że on takie drogi zna :blink: Ale jakąś godzine stania w korku zaoszczędziłem :)

Tragedia z tymi wypadkami na Air show w Radomiu :(

Opublikowano

:bry:

ja do kozienic polami zapierdzielałem bo zwolenska to w obie strony tragiczna była :wallbash:

Opublikowano

Ja się załapałem na korek w kierunku Radomia od Lublina. Później nawet nie mogłem zawrócić, bo w drugą stronę też był korek. :kwasny: Tak czy siak musieliśmy jechać po kolegę. A później znajomych z Lublina wyprowadziłem przez Kozienice.

rafalekx, widziałem Twoje auto u Bryni. Szkłoda, że się nie poznaliśmy.. :wink4:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 10:24_________________________________________________pany, potrzebuje zvagowac ojcowego pasiata. Pomoze ktos wieczorem? Zacial sie immo i nie mozna odpalic. Odpinanie baterii nie pomaga. Sprobuje jeszcze zapasowym kluczykiem..

Opublikowano

rafalekx, widziałem Twoje auto u Bryni. Szkłoda, że się nie poznaliśmy.. :wink4:

A co tam oglądać... :decayed: zwykły klekocik :rolleyes: Twoja to pewnie była ta cytrynka? :wink4: Tak myślałem :)

A poza tym droga dojazdowa do Aneczki jest taka "wspaniała", że nawet przy 5-10 km/h co chwila osłona pod silnikiem dobijała do tego błota ;(

Opublikowano

A poza tym droga dojazdowa do Aneczki jest taka "wspaniała", że nawet przy 5-10 km/h co chwila osłona pod silnikiem dobijała do tego błota ;(

M.in. za to cenię swoją Cytrynę. :wink4: