Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w piatek patrzyliśmy na to kółko, które zrobił ten zj** na scigaczu, mógł nam jebnac logo OOOO w naszym miejscu, to by było cos :naughty:

Następnym razem trzeba zaprosić jakiegoś spryciarza. :decayed:

no ja mam trochę dalej i nie jest mi tak łatwo jak wam :wink4:

Nie wykręcaj się sianem. Mcm też ma daleko, ma żone i dzieci, a jest wzorowym spotowiczem. :tongue4:

Stawiam flache, że nie przyjedziesz w piątek. :D

A Ty stawiasz wszystkim jeśli przyjedziesz...

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 892,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba na wadze :tongue4:

od kad kupiłem to cały czas :decayed: zamiast rowerem to :a4fan: jezdze :cool1:

A Ty stawiasz wszystkim jeśli przyjedziesz...

:tongue4:

Opublikowano

:naughty:

[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 17:35_________________________________________________

:D
Opublikowano

Tomaszu jednak barat zrezygnował z tego pasata na rzecz mojego audika :kox: w związku z tym mam pytanie może ktoś sie orientuje czy da się zrobić takie manewr jako że samochód ma jechać do Anglii a przegląd i oc kończą sie w grudniu to czy można opłacić oc i ac teraz mimo że poprzednie jeszcze się nie skończyło nie tracąc na tym ?

Druga sprawa szukam sobie nowego Audika b5 po drugim lifcie najlepiej 110KM z 2000/2001 roku najlepiej srebrnego jak mojego lub kolorek taki jak Marcinowa.

Opublikowano

Bry, dzięki za piatkowy spocik :> :> :> grzane piffko było OK.

Dopier teraz kompa odpaliłam od piątku :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: za mało czasu mam ostatnio.

......ciężko jest być matką, żoną i kochanką :rolleyes:

Ale 7 rocznica ślubu bardzo udana :> :> :> :> :> :> :>

no to się cieszymy ;)) i gratulujemy;))

Tomaszu jednak barat zrezygnował z tego pasata na rzecz mojego audika :kox: w związku z tym mam pytanie może ktoś sie orientuje czy da się zrobić takie manewr jako że samochód ma jechać do Anglii a przegląd i oc kończą sie w grudniu to czy można opłacić oc i ac teraz mimo że poprzednie jeszcze się nie skończyło nie tracąc na tym ?

Druga sprawa szukam sobie nowego Audika b5 po drugim lifcie najlepiej 110KM z 2000/2001 roku najlepiej srebrnego jak mojego lub kolorek taki jak Marcinowa.

możesz przecież wykupić ubezpieczenie z góry na rok dwa lub więcej więc to nie powinien być problem. Jak szukasz 2000/2001 to już nie lepiej poszukać b6 z pierwszych rzutów ??;)

Opublikowano

Tomaszu jednak barat zrezygnował z tego pasata na rzecz mojego audika :kox:

Czuję ulgę, bo ten Passat był niepewny. :th:

Opublikowano

Taki i mój sąd... Ozix myślę i nad b6 ale nie chcę sie wypłukać ze wszystkiej kasy a szczerze to mam jakiś sentyment do tej b5-kowej linii

Mojego audika będę musiał odprowadzić do Anglii bratu. Wrócę z furą ale kasy :P:polew: :polew:

Opublikowano

Taki i mój sąd... Ozix myślę i nad b6 ale nie chcę sie wypłukać ze wszystkiej kasy a szczerze to mam jakiś sentyment do tej b5-kowej linii

Mojego audika będę musiał odprowadzić do Anglii bratu. Wrócę z furą ale kasy :P:polew: :polew:

a jemu nie bardziej sie oplaca tam kupic czegos:P?
Opublikowano

Opłaca sie tak coś kupić ale jak pójdziesz zapłacić AC OC to przestanie sie opłacać :thumbdown: Wyliczyli go za samo OC 15000zł wiec sprzedam mu mojego jest zarejestrowany zrobi sie opłaty i będzie śmigał

Opublikowano

Adrian a nie może brat kupić tam przyjechać tu i wiem że można takiego anglika ubezpieczyć u nas. kiedś się dowiadywałem to na 6 miesięcy można było np w pzu:D:D

Opublikowano

Tomaszu, a czy to może passat Twojego taty jest do sprzedania?

Adrian, bedziesz chciał sedana czy avanta?

Wróciłem dopiero ze szpitala, dzieciak mi się rozchorował...załamka ;(

Opublikowano

Najlepiej sedana dobrze by było jak by quattro było lub navi + xenon ale nie chce skóry

Chyba bym wolał kupić B5 na wypasie niż b6 golasa :decayed:

Mokom barcina pewnie może ale jaki w tym sen kupować tam rejestrować tu i na pół roku ubezpieczenie brać jak on tam będzie siedział to co poł roku tu misi przyjeżdżać

Opublikowano

Za ładne Q w B5 FL trzeba zapłacić tyle co za B6 FWD :naughty: ale może coś uchodzisz :wink4:

Opublikowano

Właśnie tylko skąd wziąć czas na chodzenie :P Jak by ktoś widział coś w miarę zdatnego 1.9tdi 2000/2001 rok w konkretnym stanie to telefony mile widziane

Opublikowano

Jaka kasa?

Opublikowano

Fundusz 30tyś z biegiem czasu może podskoczyć 2-3 tys ale tak jak mówię w niepewnych czasach nie chce sie pozbywać całej gotówki bo z nowymi samochodami różnie bywa a jasne jest żę trzeba by oleje filtry rozrząd zmienić no i kwa dłubnąć :decayed:

Nawet jak by coś takiego tylko że w sedanie

http://moto.allegro.pl/item744235415_bardzo_ladna_zobacz_warto_pakiet_chrom.html

Opublikowano

Za 3 dyszki da rade, nawet sasiedzi by się nie kapneli ze zmieniłeś furacza :decayed: :decayed:- http://detail.autoscout24.de/DetailsV0.aspx?id=bgzoq2wdkcmc[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 21:30_________________________________________________Ta, którą wrzuciłes ma akurat tą brzydką tapicerke, głównie chodzi mi o tą niebieską deskę :sick3:

Opublikowano

Michał co tam z dzieciakiem????

ja bym poszukał może trafi Ci się tak jak mi[; poza tym żeby coś w b6 dołożyć to banalnie proste:>

za 30k ktoś s4 b5 w sedanie sprzedawał jak dobrze kojarzę ;>

Opublikowano

Tapicerka tak ale chodziło mi bardziej o stan. To quattro nawet niezłe.....