tomaszu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 daj znać jak będziesz sie zapisywał pójdziemy razem, ja mam 16 Kolega mi ostatnio mówił, że za 150 zł zdejmują 10 pkt. Wydaje mi się, że to będzie mi się opłacać, tym bardziej, że pierwsze punkty zejdą mi z konta dopiero w marcu...
mcm Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 daj znać jak będziesz sie zapisywał pójdziemy razem, ja mam 16 Kolega mi ostatnio mówił, że za 150 zł zdejmują 10 pkt. Wydaje mi się, że to będzie mi się opłacać, tym bardziej, że pierwsze punkty zejdą mi z konta dopiero w marcu... dobrze by było jakby zdejmowali 10
oZiX Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 z tego co ja wiem płaci się ~300 pln i znika 6 pkt. I można to zrobić raz na pół roku;) i ten kurs prowadzi ojciec mojego kumpla z LO :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale najlepsi byli strażnicy miejscy w Pamiątce pod Wawa jak robili zdjęcia z bagażnika Ania, a gdzie to konkretnie było ?
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No w Pamiątce 395 słupek o ile dobrze pamietam Dobra, już znalazłem na mapie Jeszcze jakbyś napisała jaki kolor to już byłbym zadowolony w zupełności
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie pamiętam Mi też po 30'tce pamięć osłabła przyznam szczerze
Gość Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No w Pamiątce 395 słupek o ile dobrze pamietam Dobra, już znalazłem na mapie Jeszcze jakbyś napisała jaki kolor to już byłbym zadowolony w zupełności Na CB zawsze trąbią o tych rewelacyjnych kamuflarzach Panowie, z takim dorobkiem pkt czym prędzej na kurs bo pewnego pieknego dnia obudzicie sie z reka w nocniku :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 z tego co ja wiem płaci się ~300 pln i znika 6 pkt. I można to zrobić raz na pół roku;) Też tak wcześniej myślałem, ale kolega był na tym kursie i wyraźnie mi mówił, że za 150 zł zdejmują 10 pkt. Trzeba się po prostu dowiedzieć.
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Też tak wcześniej myślałem, ale kolega był na tym kursie i wyraźnie mi mówił, że za 150 zł zdejmują 10 pkt. Trzeba się po prostu dowiedzieć. Tomek, od nas w Warszawie ktoś ostatnio był i też słyszałem wersję 300 zł i 6 pkt. Poza tym wcześniej też kilka osób mówiło tak samo.
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 starość nie radość I tak jestem młodszy
oZiX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 z tego co ja wiem płaci się ~300 pln i znika 6 pkt. I można to zrobić raz na pół roku;) Też tak wcześniej myślałem, ale kolega był na tym kursie i wyraźnie mi mówił, że za 150 zł zdejmują 10 pkt. Trzeba się po prostu dowiedzieć. no to chyba tyle daja w lape jak ktos ich zatrzyma:P
oZiX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 starość nie radość I tak jestem młodszy Ale jam tylko czasową amnezję albo daltonizm , a Tobie wzrok po całosci podupada Lukaszku, czy Ty nie masz dzisiaj imienin? Jak tak to ,, zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Anna nago tańczy" :> oł noł :doh1:
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tomek, od nas w Warszawie ktoś ostatnio był i też słyszałem wersję 300 zł i 6 pkt. Poza tym wcześniej też kilka osób mówiło tak samo. Hmm, podjadę któregoś dnia i się dowiem..
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale jam tylko czasową amnezję albo daltonizm , a Tobie wzrok po całosci podupada Aneczko, ze mną jest jak najbardziej wszystko w porządku także nie wiem skąd te wnioski Lukaszku, czy Ty nie masz dzisiaj imienin? Coś mi się obiło o uszy Jak tak to ,, zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Anna nago tańczy" :> Dziękuję, dziękuję serdecznie - to kiedy będziesz w Warszawie żeby zatańczyć ?
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dziękuję, dziękuję serdecznie - to kiedy będziesz w Warszawie żeby zatańczyć ? Myślę, że tym razem Wasza kolej.
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Myślę, że tym razem Wasza kolej. Tzn, że ja mam podjechać do Radomia na taniec ? Jeżeli Aneczka powie ze szczegółami co ma być w programie tego tańca to jestem w stanie przyjechać
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tzn, że ja mam podjechać do Radomia na taniec ? Podjedź! Chętnie zobaczymy jak to się robi po warsiasku.
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Hmmm, czyli Łukasz przyjeżdża do Radomia z żoną??
oZiX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Hmmm, czyli Łukasz przyjeżdża do Radomia z żoną?? \chyba raczej Bryńce chodziło o to że to jego żona będzie mu tańczyć
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Hmmm, czyli Łukasz przyjeżdża do Radomia z żoną?? Nie przyjeżdżam z Anią tylko do Ani chyba raczej Bryńce chodziło o to że to jego żona będzie mu tańczyć
Rekomendowane odpowiedzi