Gość Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dobrze ze dom już stoi to bedziemy chodzić tyłem do ściany :D
Gość Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Widzę że u nas wieksza szydera ostatnio odchodzi niz na Warszawce :gwizdanie: Oj tam Przyjeżdza dzisiaj ktos? Jak sie wyrobię to przejazdem tam zajrzę.
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja dziś przyjeżdżam i mają być wszyscy!
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tak Jest Najwyżej w dresie budowlanym przyjade :gwizdanie: Ok, staniesz akurat na granicy A4 i beemek i w razie czego jesteś z klubu BMW.
oZiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hmm Bryńka wcale nie jest bezpieczną wciąż szukam sponsorki:D[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:18_________________________________________________a ja mam nowe tarcze i klocki:D
oZiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hmm Bryńka wcale nie jest bezpieczną wciąż szukam sponsorki:D[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:18_________________________________________________a ja mam nowe tarcze i klocki:D co Ty opowiadasz, stan mojego konta jest teraz tak bardzo na minusie, że nie mam szans :> Jakie klocki kupiłeś? hmm no to weźmiemy kredyt pod zastaw czegoś Twojego;D Klocki ate? takie w niebieskim pudełku[; ;P obecny stan hamowania: ~0,20:d[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:30_________________________________________________tarcze tez tej samej firmy:D
oZiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :polew: Kredyt pod zastaw to ja już własnie mam ;( mówię Ci, ja sie nie nadam coś czuję że po prostu nie chcesz;(
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 żeby się to wszystko tak nie skończyło http://www.mp3s.pl/dzienpo/ no myślę że nasze zdjęcia tam zawisną;D Lepiej nie, bo częśc chałupy już będzie po malowaniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 16:56_________________________________________________ JA też piję dziś dostałem robotę;D więc i flaszkę może przywiozę;P Gratulacje :> :> :> Stawiasz 0,7 Finlandię - może być żurawinowa :drool: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :gwizdanie: o chłopie...wpadłeś...nawet nie zdajesz sobie sprawy co cie teraz czeka :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 o chłopie...wpadłeś...nawet nie zdajesz sobie sprawy co cie teraz czeka :polew: :polew: :polew: Wiadomo to nie od dziś... BTW uważajcie tam we wtorki w Promenadzie... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja wpadnę z browarkiem dla wszystkich
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja wpadnę z browarkiem dla wszystkich Tak to nigdy nie pisz, bo nigdy nie będzie A czwórek na parkingu...
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hmm, ja to Ci nie pomogę, bo ja umiem tylko jeździć.
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 małe OT Odstawiłam skodę do serwisu, to jednak nie turbina poleciały zawory, ktos mi może powiedziec od czego to mogło polecieć, auto ma 40 tys przebiegu jak wpisałam zawory w szkukaczke to za duzo mi znalazło czy jest to mozliwe że od dolanie złego oleju np? silnik 1.9 TDI na pompowtryskiwaczach cóż...skoda
mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja wpadnę z browarkiem dla wszystkich Tak to nigdy nie pisz, bo nigdy nie będzie A czwórek na parkingu... to bez browarka
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 cóż...skoda cóż... Poziek... [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:26_________________________________________________ to bez browarka Nie no, z browarkiem, ale nie mów głośno.
lukaszr Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 czy jest to mozliwe że od dolanie złego oleju np? silnik 1.9 TDI na pompowtryskiwaczach A jaki nalano i kto nalał, ile auto przejechało na tym złym oleju, jakie objawy ? tomaszu zostałes dzisiaj mistrzem riposty :> Kłóciłbym się z tą ripostą, bo była drętwa i jakoś taka mało sensowna
mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:26_________________________________________________ to bez browarka Nie no, z browarkiem, ale nie mów głośno. ćććśśśśśiiiiiii.....
oZiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ozix, teraz ,,weszlismy" na Poźka no ale żeby z kogoś zejść trzeba najpierw na niego wejść
Rekomendowane odpowiedzi