tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 szybko się zmyłeś Oj co się będę tłumaczył - miałem potrzebę już jechać i koniec.
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Policja robi się naprawdę nieugięta. Byłem właśnie na ślubie znajomego i w trakcie przejazdu w kolumnie, z kościoła do domu weselnego, policja wyhaczyła jednego z gości, któremu dali mandat. Nie pomogło nawet to, że limuzyna młodych zawróciła i chciała negocjować..
Kwinto69 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 służbiści ale po ostatnich przygodach co im po montowali ukryte kamery i mikrofonie to poleciało ich kilkunastu głownie drogówka... to pękają coś wsiąść
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ale czy zaraz muszą coś brać? Przecież mogą dać pouczenie.
Kwinto69 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 mogą dać pouczenie ale lepiej dla niego jak wypisze kwit
Kwinto69 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tomaszu wczoraj jeździłem do pracy i z pracy ale swoja droga to w strone kozienic podobno warto zaatakowac a na jakim latasz bo ja mam treking? pogoda się psuje miałem lecieć do Skaryszewa ale widzę że se odpuszczę
Kali S4 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 ja lecę na piknik 4 x 4 pod lasem kapturskim
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 ja lecę na piknik 4 x 4 pod lasem kapturskim O widzisz, to pewnie podjadę tam rowerem. Kwinto, ja mam rower miejsko-trekingowo-komfortowo-uniwersalny. A trasę do Kozienic mniej więcej znam. Ale dziś chcę zrobić wypad na miasto. Właśnie może na Koniówkę pojadę, na 4x4.
Kali S4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zaskakujące informacje nt. przeszłości L. Wałęsy - Onet Wiadomości już dawno miałem czuja że z tym Bolkiem jest coś na rzeczy:naughty:
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kali, byłeś na tym pikniku? Ja przyjechałem na sam koniec.
Kali S4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Byliśmy od 13-ej do końca, grill,browar jednym słowem miło spędzona niedziela:thumbup1:
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Byliśmy od 13-ej do końca, grill,browar jednym słowem miło spędzona niedziela:thumbup1: Ja tak jak mówiłem - byłem na sam koniec. A właściwie to przejeżdżałem rowerem. Ale niem jak wyglądasz, więc nie mogłem Cię namierzyć. Widziałem tylko jedną Audi srebrną B6.
Kali S4 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja nie widziałem tam żadnej a4 , byliśmy tam Pajero:wink: ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- nowe logo na górze się pojawiło, co oznacza RFS ?
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja nie widziałem tam żadnej a4 , byliśmy tam Pajero:wink: Ale braliście udział w zawodach, czy przyjechaliście tym srebrnym Pajero, co się wydurniało pod torem i kurzyło wszystkich?
Kali S4 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- tym byliśmy
Kwinto69 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Koledzy pomocy chciałem wystawić w dziale sprzedam części ale nie wiem jak w to wejść (bo kupie nie ma problemu mam nowy wątek )
Kali S4 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Koledzy pomocy chciałem wystawić w dziale sprzedam części ale nie wiem jak w to wejść (bo kupie nie ma problemu mam nowy wątek ) musisz koleżko jeszcze trochę zapracować na możliwośc dodawania ogłoszeń w dziale sprzedam:wink: proszę- http://a4-klub.pl/sprzedam-22/regulamin-dzialu-sprzedam-aktualizacja-31-05-2011-a-38200/
Rekomendowane odpowiedzi