Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak ranking FIFA o czymś świadczy.

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie każdy musi być dobry w piłce nożnej. Ważne, że nam autostrad i innych rarytasów nie zwijają. :wink:

Opublikowano

lepszy kabaret to jest z dworcem u nas w teledziennniku dami dobrze to ujeli od 14 min Telewizja Dami - Grupa Medialna z dn.

Blok Teledziennik - wydanie 2012 06 17

Opublikowano
lepszy kabaret to jest z dworcem u nas w teledziennniku dami dobrze to ujeli od 14 min Telewizja Dami - Grupa Medialna z dn.

Opisz co tam powiedzieli, bo nie jestem sam w biurze i nie mogę oglądać filmików, a temat dworca mnie interesuje.

Opublikowano
Nie każdy musi być dobry w piłce nożnej. Ważne, że nam autostrad i innych rarytasów nie zwijają. :wink:

rarytasów? mozesz jaśniej? co oprócz stadionów i kawałka autostrady nazywasz rarytasem?

Opublikowano

rarytasów? mozesz jaśniej? co oprócz stadionów i kawałka autostrady nazywasz rarytasem?

Chociażby to, że europejczycy poznali Polskę od środka, dzięki czemu turystyka będzie miała szansę lepiej się rozwinąć. Już w tej chwili dużo firm zarobiło na tych mistrzostwach. Poza tym właśnie ten "kawałek autostrady" i stadiony.

Opublikowano

Opisz co tam powiedzieli, bo nie jestem sam w biurze i nie mogę oglądać filmików, a temat dworca mnie interesuje.

minął kolejny termin oddania dworca więc dziennikarze zrobili otwarcie dworca wręczali kwiaty ekipie co tam pracuje i kapitalnie z muzyką polecieli ... :polew:

Opublikowano

minął kolejny termin oddania dworca więc dziennikarze zrobili otwarcie dworca wręczali kwiaty ekipie co tam pracuje i kapitalnie z muzyką polecieli ... :polew:

O kurde, muszę to sobie później obejrzeć. :grin:

Opublikowano

Chociażby to, że europejczycy poznali Polskę od środka, dzięki czemu turystyka będzie miała szansę lepiej się rozwinąć. Już w tej chwili dużo firm zarobiło na tych mistrzostwach. Poza tym właśnie ten "kawałek autostrady" i stadiony.

z tym entuzjazmem kibiców z Europy to zaczekajmy do zakończenia miestrzostw, bo już teraz dochodzą głosy o arogancji i zachłanności włascicieli hoteli i restauracji.

Mówiąc o zarobku firm, bierzesz pod uwagę również podwykonawców stadionów i autostrad? Chuba nie chciał byś być tak "zarobiony" jak Oni:naughty:

tak czy inaczej,chciałbym wierzyć w to, że po zakończeniu tej Euro euforii ( choć dla wielu Ona zakończyła się w sobotę) postęp bedzie taki sam jak kilka dni przed,choć z tymi "kiblami" w nasypach to poszli grubo:kox:

Opublikowano
z tym entuzjazmem kibiców z Europy to zaczekajmy do zakończenia miestrzostw, bo już teraz dochodzą głosy o arogancji i zachłanności włascicieli hoteli i restauracji.

Mówiąc o zarobku firm, bierzesz pod uwagę również podwykonawców stadionów i autostrad? Chuba nie chciał byś być tak "zarobiony" jak Oni:naughty:

tak czy inaczej,chciałbym wierzyć w to, że po zakończeniu tej Euro euforii ( choć dla wielu Ona zakończyła się w sobotę) postęp bedzie taki sam jak kilka dni przed,choć z tymi "kiblami" w nasypach to poszli grubo:kox:

Aroganccy ludzie są wszędzie, nie tylko w Polsce i nie ma to związku z Euro. Niestety media mają tendencję do podciągania jakichś drobnych incydentów do skali krajowej - ktoś, gdzieś był arogancki, tzn., że my Polacy jesteśmy aroganccy.

Jeśli chodzi o podwykonawców - szczerze im współczuję. Sam pracuję w branży budowlanej i wiem, że na należności często trzeba czekać długie miesiące, więc jeśli ktoś nie ma odpowiedniego kapitału to wypada z gry przez jakiegoś palanta co wstrzymuje pieniądze. Plusem z tej całej afery jest wejście w życie ustawy, która mówi o tym, że generalny wykonawca musi wpłacić na rachunek Państwa 3% wartości inwestycji przed przystąpieniem do przetargu. Pieniądze z tych 3% będą wypłacane podwykonawcom, którzy mają przeterminowane należności. Nie wiem jak to będzie funkcjonować w praktyce, ale to jest duży krok dla poprawy płynności finansowej w tej branży.

Co do "Euro euforii", o której mówisz - myślę, że już nie będzie takiego tempa jak przed mistrzostwami. Ale i tak jesteśmy jakieś 3 lata do przodu. Czy to nie jest korzyść? Nawet jeśli nie utrzymamy tempa sprzed Euro to rozwój nadal będzie.

A z tymi kiblami w nasypach, o których mówisz to nie wiem o co chodzi. :decayed:

Opublikowano

Zazdroszczę Ci optymizmu którego mnie i moim znajomym z każdym dniem ubywa jak się patrzy na to,co w tym kraju się wyprawia kosztem nas wszystkich-podatników:facepalm: naprawdę,chciałbym wierzyć że to wszystko idzie w dobrym kierunku,niestety,tak jak dawno przestałem wierzyć w naszą kadrę tak nie widzę poziomu europejskiego w tym kraju jeszcze przez długie lata:kwasny:

A propo tej ustawy- wszystko wg. starego porzekadła "mądry Polak po szkodzie":naughty:

Opublikowano
Zazdroszczę Ci optymizmu którego mnie i moim znajomym z każdym dniem ubywa jak się patrzy na to,co w tym kraju się wyprawia kosztem nas wszystkich-podatników:facepalm: naprawdę,chciałbym wierzyć że to wszystko idzie w dobrym kierunku,niestety,tak jak dawno przestałem wierzyć w naszą kadrę tak nie widzę poziomu europejskiego w tym kraju jeszcze przez długie lata:kwasny:

Wystarczy wyobrazić sobie, że mogłeś się urodzić w jakimś Afganistanie, Kuwejcie, czy chociażby na Ukrainie i od razu optymizm wraca. :wink:

A propo tej ustawy- wszystko wg. starego porzekadła "mądry Polak po szkodzie":naughty:

Dobrze, że chociaż mądrzeje po tej szkodzie... :decayed:

Opublikowano

Wystarczy wyobrazić sobie, że mogłeś się urodzić w jakimś Afganistanie, Kuwejcie, czy chociażby na Ukrainie i od razu optymizm wraca. :wink:

ojcem szejkiem by nie pogardził:decayed:
Opublikowano
ojcem szejkiem by nie pogardził:decayed:

To ja bym wolał polskiego szejka - Kulczyka. :decayed:

Opublikowano

widziałem go kiedyś z extra d*pą,jeśli miała by to być moja macocha,to czemu nie:decayed:

Opublikowano
widziałem go kiedyś z extra d*pą,jeśli miała by to być moja macocha,to czemu nie:decayed:

Powiało perwerchą. :naughty:

Opublikowano

jeszcze nie jeden"kwiatek" wyjdzie z tego budowania na prędko,ale co tam,ważne żeby Europa zobaczyła jak to u Nas jest świetnie

Opublikowano
jeszcze nie jeden"kwiatek" wyjdzie z tego budowania na prędko,ale co tam,ważne żeby Europa zobaczyła jak to u Nas jest świetnie

Kali, ale Ty musisz być nieszczęśliwy. :doh::decayed:

Opublikowano

Co tu ma czyjeś szczęscie do rzeczy?:facepalm: wk***ia mnie jawne robienie społeczeństwa w c**ja, ot tyle:naughty: ale widać,nawet po Twoich wypowiedziach że to społeczeństwo lubi być walone w tyłek, siedzieć i biernie przyglądać się jak nasze podatki układowo lądują nie tam gdzie trzeba:kwasny: