tomaszu Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 jak nie,trening czyni mistrza:wink:kurcze,tylko trzeba mieć najpierw na czym trenować Wolę trenować samochodem. Na motocyklu się boję, dlatego wolę się ograniczyć do jazdy rekreacyjnej.
Kali S4 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 a tam, jak się złapie bakcyla to rekreacja szybko stanie się nudna:wink:
tomaszu Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 a tam, jak się złapie bakcyla to rekreacja szybko stanie się nudna:wink: Czas pokaże jak to będzie. Póki co nie napinam się na sportową jazdę.
Kali S4 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 żartuję, szukam motocykla max 60KM co by nie kusiło,chociaż zalicytowałem Honda CBR 600 RR - ŚLIWKA EDITION ! (2674056014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tomaszu Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 No no no, piękna bryka. To na wiosnę będziemy robić spoty motocyklowe.
Kali S4 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 z OOOO na dwa kółka:wink: u Was w R-miu są któregoś dnia chyba spoty motocyklowe,jechałem do M1 i gdzieś na parkingu widziałem sporo sztuk
tomaszu Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Przy Stokrotce na Grzecznarowskiego często się zbierają roje motocyklistów. A my zrobimy nowe spoty tam gdzie zawsze - A4.klub na motocyklach.
Kali S4 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 jeśli Stokrotka jest po lewej stronie jak się wyjeżdża z tunelu,to tam był ten spot.
Kwinto69 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 w przyszły weekend palenie i perfumy o zapachu spalonej gumy MT BMW Show M1
Kwinto69 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 w niedziele to polecę na chwile
Kwinto69 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 a z kim bo ja znam ciafała? z mt to o który obi my spota?w niedziele....
tomaszu Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 a z kim bo ja znam ciafała? Jak będziesz miał okazję to z Koalą pojeździj. Z resztą, wszyscy tam fajnie jeżdżą.
Kali S4 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 oglądałem dziś fajny motorek, jak do soboty się nie sprzeda, a raczej tak bedzie bo kolo sam twierdzi że nie ma zainteresowania to go łykam:naughty:
McCoob Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Siemano, Kali ty mieszkasz w Białobrzegach jakoś niedaleko szpitala? Bo tam widuję czasem czarne S4?
tomaszu Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 oglądałem dziś fajny motorek, jak do soboty się nie sprzeda, a raczej tak bedzie bo kolo sam twierdzi że nie ma zainteresowania to go łykam:naughty: No to bierz. Będziemy się ścigać na wiosnę.
Kali S4 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Siemano, Kali ty mieszkasz w Białobrzegach jakoś niedaleko szpitala? Bo tam widuję czasem czarne S4? nie,ja mieszkam koło kościoła i nie mam już esy,ale wiem o której piszesz:hi: ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- oglądałem dziś fajny motorek, jak do soboty się nie sprzeda, a raczej tak bedzie bo kolo sam twierdzi że nie ma zainteresowania to go łykam:naughty: No to bierz. Będziemy się ścigać na wiosnę. kto wytrzyma do wiosny:kox: a Ty oswoiłes już swój sprzęcior?
tomaszu Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 a Ty oswoiłes już swój sprzęcior? Właściwie to jeszcze nie. Czekam na przypływ gotówy, żeby kupić sobie kombinezon. Inaczej nie wsiadam, bo się boję szlifa.
Rekomendowane odpowiedzi