Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i nie kasują się te błędy?

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie da rady skasować, on chyba widzi jakby były spalone te silniczki w co wątpię.

Opublikowano

a spróbuj odpiąć wtyczki od lamp, włącz zapłon,włącz światła po czym wyłącz zapłon,podłącz lampy,zczytaj błedy i spróbuj wykasować

Opublikowano

Nic to nie daje, a zaczyna mnie to irytować bo wieczorami nic nie widzę jak jadę bo lampy świecą na maxa do dołu

Opublikowano

jaki błąd się zapisał?

Opublikowano

Witam :)

Co do fotoradarów to wyłapali mnie na Maratońskiej ostatnio:)

Dziś pierwszy raz zdejmowałem poduszkę i kierownicę u siebie...jak się okazało to nie taka trudna sprawa jak by się można było spodziewać:)

Co do spota może w piątek co się ogarnie??

A właśnie w peugeocie 206 na rozgrzanym silniku słabo grzeje. Co myślicie nagrzewnica? termostat?? a może ktoś mi go może podłączyć??

Opublikowano

takie tam tuning spod m1 :facepalm:

więcej w strefie śmiechu

Zdj_cie0939.jpg

<br /><br />

Opublikowano

musiałem mu strzelić fote, niedaleko był drugi okaz ale z innej bajki :decayed:

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

Zdj_cie0943.jpg

<br /><br />

Opublikowano

pokrowce zrobiły robotę i zagłówki :polew:

Opublikowano

Chłopy, jak się wyłącza poduszkę pasażera w Golfie IV ? Odzim, Ty powinieneś być w temacie..

Opublikowano
Nic to nie daje, a zaczyna mnie to irytować bo wieczorami nic nie widzę jak jadę bo lampy świecą na maxa do dołu

Mógł paść moduł centralnej elektryki...

Ostatnio wymieniałem, bo przestały działać spryskiwacze reflektorów, podobno częsty problem w B6...

Jak coś się zaczyna się psuć z wycieraczkami, spryskiwaczami, czy lampami to często to właśnie MCE

Jak nie to, to może jakiś czujnik w kole... Miałem kiedyś tak u żony w aucie...

Opublikowano

Mógł paść moduł centralnej elektryki...

Ostatnio wymieniałem, bo przestały działać spryskiwacze reflektorów, podobno częsty problem w B6...

Jak coś się zaczyna się psuć z wycieraczkami, spryskiwaczami, czy lampami to często to właśnie MCE

Jak nie to, to może jakiś czujnik w kole... Miałem kiedyś tak u żony w aucie...

u mnie xenon opuścił sie na max do dołu jak padł jeden z czujników poziomu przy kołach, około 250 PLN nowy w serwisie, ale błąd czujnika był na vagu

Opublikowano

dlatego też pytałem jaki bład się zapisał. Czujniki są bodajże na wahaczach,zaczął bym od sprawdzenia połączeń

Opublikowano
pakiem chrom robi swoje, szkoda że nie ma deklospinerów:D

Wczoraj w Górze Kalwarii widziałem Fiata Uno na deklospinerach. :grin:

Opublikowano

dobry herbatnik musi być :naughty:

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ----------

dla tych co maja dłużej auta

Moto w Onecie

---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ----------

taki tam garaż : Ślina:: Shock3: S 4 tez się znalazło

Amazing Car Collection at AE Performance - YouTube

---------- Post dopisany 17-10-2012 at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany 16-10-2012 at 18:44 ----------

Pany i jak wy czasowo? będą jakie : Audi: w piątek czy nie? bo turek już pomału kończy kebaba :wink:

Opublikowano

Dobry meczyk, Anglicy mieli dziś szczeście:naughty:

Opublikowano
Dobry meczyk, Anglicy mieli dziś szczeście:naughty:

mecz jak dla mnie kozak... tylko szkoda ze lewandowskiego nie wprowadził:polew:( śpiąca królwena).... graliśmy bez napastnikow!!!:facepalm: