oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a ja wczoraj wróciłem do ww o 1 i dopiero do domu dotarłem i jeszcze mam %;]
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a ja wczoraj wróciłem do ww o 1 i dopiero do domu dotarłem i jeszcze mam %;] Bejus. :]
krzyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tylko nie wiem kiedy będę w Radomiu.....
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hmmm, elektryka to jedna z kilku rzeczy, których się nie dotykam. Ale gniazka... Hmm, jak nikt się nie zgłosi to biere te fuche. [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________ ja tylko nie wiem kiedy będę w Radomiu..... Wsiadaj na komara i przyjeżdżaj prędko. Musisz się wyrobić przed 8 maja...
krzyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tylko nie wiem kiedy będę w Radomiu..... Wsiadaj na komara i przyjeżdżaj prędko. Musisz się wyrobić przed 8 maja... no i ok, umówcie jeszcze4 przy okazji spota, to może namówię Korzen_ia i polecimy na hulajnogach do was
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hmmm, tylko że przed 8 maja raczej nie będzie spota. Tzn. mnie za tydzień nie ma i reszty pewnie też nie. Krzyniu, przyjedź w piątek 8 maja rano i pozakładaj te gniazdka, a później damy Ci kiełbasy z musztardą. A tak serio - Bryniu, jakby coś to mogę się tym zająć... Powiedz mi tylko czy to są gniazka naścienne czy wewnętrzne?
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Natynkowe krzyniek, przemyśl ten temat Niech lepiej to Krzyniek zrobi, bo ja tynk poobijam. :>
Gość Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Brynia , ile masz tych gniazdek/ kontaktów do obsadzenia? Po pracy można by to zrobić To w jakimś garazu ma być, czy na zewnątrz? Czemu natynkowe?
Gość Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Brynia , ile masz tych gniazdek/ kontaktów do obsadzenia? Po pracy można by to zrobić To w jakimś garazu ma być, czy na zewnątrz? Czemu natynkowe? W domu w pokojach i w łazience. No chyba natynkowe, bo teraz są same puszki z wystającyni kabelkami i na tą puszke się nakłada kontak, stąd mój wniosek :gwizdanie: Na razie tylko smama góra wiec jakieś 50 gniazdek i kontaktów Dziewczyno, to są podtynkowe Sporo tego, ale zaraz zadzwonię do kumatego chłopaka, jesli bedzie miał czas to mógłby Ci to robic. Reczę za niego Napisz mi swój nr tel na GG
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bryniu, ja myślę, że jeszcze Ozix może być dobry w te klocki... [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 10:58_________________________________________________Kurna belek, przecież Jarek - ten z beemek, co ostatnio Volvo FM przyjechał jest elektrykiem. Jakbym powiedział, że to Ty szukasz fachowca to on by nie odmówił...
oZiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bryniu, ja myślę, że jeszcze Ozix może być dobry w te klocki... [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 10:58_________________________________________________Kurna belek, przecież Jarek - ten z beemek, co ostatnio Volvo FM przyjechał jest elektrykiem. Jakbym powiedział, że to Ty szukasz fachowca to on by nie odmówił... No ba nie takie rzeczy się z kolegami robiło:P A jak dasz piwko to przyjadę z kolegą elektrykiem i w czy pięć osiem to zrobimy:> a tak na marginesie co to za filozofia wetkąć kabel w gniazdko i skręcić a potem wkręcić gniazdko w ścianę ? no chyba że się mylę to niech mnie któreś złotko poprawi
oZiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a tak na marginesie co to za filozofia wetkąć kabel w gniazdko i skręcić a potem wkręcić gniazdko w ścianę ? no chyba że się mylę to niech mnie któreś złotko poprawi Nie mylisz się oczywiście po uprzednim sprawdzeniu kontrolką Przepraszam ale Pana nie miałem przyjemności poznać a tym bardziej nie pamiętam ażebyśmy spożywali wspólnie jakiś alkohol więc wypraszam sobie nazywanie mnie "Złotkiem" :gwizdanie: hehe[; no to lajt to Bryńka dajesz kratę i robimy:P choćby i w ten weekend
oZiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To że nie spożywaliśmy nie znaczy że nie będziemy Po spożyciu tej kraty to będzie zapalała światło wtykajac wtyczke w kontakt nie nie oZiX w pracy nigdy nie pije :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:02_________________________________________________a bo ja zapomniałem napisać że właśnie otwieram 3-cie piwko:D tak że jak będę później niemiły to przepraszam:D Tomaszu jak tam z A??[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:28_________________________________________________łe nikt nie pije?! czemu????????????????????
mcm Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja właśnie sączę pilsnerka :beer1:
oZiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja kończę Lechy i już otwieram kolejnego:P Kobita się drze;P ale jest kolorowo[; z balkonu widzę samoloty lądujące i startujące i kawałek księżyca
oZiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no to za***iście;) Moja A mnie właśnie zdołowała po całości :wallbash: Jednak niektóre A są Ciężkie we współżyciu...(nie łóżkowym) :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi