Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież o nie pytałeś, a są inne??? wielkanocne jeszcze chyba że masz wszystkich swietych na mysli,.

jeszcze mnie ganiaja po Polsce, bo jak widzisz na parkingach mnóstwo się tego buduje,.

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok bedziemy w kontakcie, wpisz mnie juz w kalendarz

Opublikowano

Jarek, a ta praca co oferujesz to dlaczego sam jej nie weźmiesz i nie wrócisz do nas, 4 ever

Wujek wiesz ze praca za 1.5k to nie dla mnie... bo by mi na mody nie starczało :grin: .

Podesle Ci te naklejki to mi ogarniesz w jaką sobote moje duperele :wink:

Opublikowano

Moskal, nie robiłem uszczelki, pasek przeskoczył ale silnik ocalał, nowy rozrząd załozyłem,.

Ty juz naprawde nie wyczuwasz dobrego , wysublimowanego żartu :bag:

Zapomniałem o tym rozrządzie :D

Opublikowano

wysublimowanego , Moskal jaki poligota :decayed:

Opublikowano

Baaa... włada tak językiem ze w tanim winie nawet denko wylize przez szyjke :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Baaa... włada tak językiem ze w tanim winie nawet denko wylize przez szyjke :polew::polew::polew::polew:

Zdaje sobie sprawe ze dla Was , Radomskie sznurki takie słownictwo to szczyt ! :grin:

Opublikowano

Zdaje sobie sprawe ze dla Was , Radomskie sznurki takie słownictwo to szczyt ! :grin:

Do Radomia to i ja i Kali mamy ze 3 dni wołami... wiec nie trafiłeś :P^_^

Opublikowano

hehe,dokładnie , ale podoba mi się: "radomskie sznurki" hahahahhah

Opublikowano

Do Radomia to i ja i Kali mamy ze 3 dni wołami... wiec nie trafiłeś :P^_^

A co mnie to obchodzi ? :naughty:

hehe,dokładnie , ale podoba mi się: "radomskie sznurki" hahahahhah

:wink:

Opublikowano

Moskal Warchoł? :wink:

Może tramwaje zrobi zrobi w naszej mieścinie po wyborach...

tylko sekcie pomników nie przenoś :dziura:

Opublikowano

streetrace, a co tak szybko, kupujesz vana???

Opublikowano

Nieee... Kupuje TTS :)

Yo , zmiescisz sie w to ?? :D

Opublikowano

Foteliki wchodzą... oba... dzieci zadwolone... bo siedzą obok siebie, trzymają się za ręce...

Do warszawy dojade, a na trasy kupiliśmy Tiguana... Luz...

Opublikowano

Pany

kupiłem żonie inne wozidło,.

niedługo pod młotek idzie Lanos, wiem wiem to tylko lanos, ale tam niema sie co zepsuć za 50 zł ok 270 km sie robi,.

2000 1.4 8 v opla, sekwencja 3 letnia, głowica, uszczelnaicze, rozrząd zrobione, chodzi na syntetyku, hamulce zmienione od astry na wentylowane, wszystko nowe ferodo,.

wyposażenia brak, koła i silnik, biały bez rdzy z rysą na boku,. lampy przód in pro dymione,.

może ktoś szuka dobrego wozidła za niewiele kasy za około miesiąc. piszcie dzwoncie,

Opublikowano

Pany

kupiłem żonie inne wozidło,.

niedługo pod młotek idzie Lanos, wiem wiem to tylko lanos, ale tam niema sie co zepsuć za 50 zł ok 270 km sie robi,.

2000 1.4 8 v opla, sekwencja 3 letnia, głowica, uszczelnaicze, rozrząd zrobione, chodzi na syntetyku, hamulce zmienione od astry na wentylowane, wszystko nowe ferodo,.

wyposażenia brak, koła i silnik, biały bez rdzy z rysą na boku,. lampy przód in pro dymione,.

może ktoś szuka dobrego wozidła za niewiele kasy za około miesiąc. piszcie dzwoncie,

te handlarz a moze byś odpisał na mesengera.

lanosa wezme jak wróce do pl bo pewnie tylko na to mnie bedzie stac. a ze nim juz jedziłem i nawet kogoś wyprzedziłem stwierdzam ze tą moc poskromie :grin:

Opublikowano

raczej będe, z może i wczesniej, zapierdol miałem, do 20 robimy,.