Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 http://rapidshare.com/files/250425214/19.06.2009.rar.html Obiecane zdjęcia sory że długo
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła?
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja Cię pocieszę Skarbie [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:11_________________________________________________Ale co tam, nie żałuj jej, żaden cud z niej nie był [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:12_________________________________________________Ty lepiej napraw to co popsułaś
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła? Qwa będzie żałoba w klubie po Bryni audiku qzwa, nawet nim nie odjechałam z parkingu ;( ;( ;( ;( wiadomo co mu jest? Zaliczka za moje Audi jest zapłacona ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( kto mnie pocieszy????????? Qwa będzie żałoba w klubie po Bryni audiku
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Adrian, może lepiej po audiku niz miała by być po niej samej
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła? jedno z dwóch (sprzęgło albo skrzynia) mam nadzieje że nie dwa na raz ;(
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie no Brynia to choćby na piechotę musi przychodzić na spoty
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 jutro będzie musiała załatwić rabat albo na sprzęgło albo na skrzynię
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła? jedno z dwóch (sprzęgło albo skrzynia) mam nadzieje że nie dwa na raz ;( O quwa ja pitole współczuje stary jak nie zrobisz fury do zlotu u mnie miejsce zawsze się znajdzie.
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 PS gdzie kupić sprzęgło poza ASO w razie czego :?: skrzyni bede szukał na szrotach ;([br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________ Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła? jedno z dwóch (sprzęgło albo skrzynia) mam nadzieje że nie dwa na raz ;( O quwa ja pitole współczuje stary jak nie zrobisz fury do zlotu u mnie miejsce zawsze się znajdzie. na głowie stanę a zrobię jeszcze na spota w piątek
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Najlepiej jedź pod Bryni chate, zostaw swoje a bierz 1.8tQ póki jeszcze tam stoi...padaka bo padaka, ale jakoś się toczy
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 PS gdzie kupić sprzęgło poza ASO w razie czego :?: skrzyni bede szukał na szrotach ;([br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________ Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła? jedno z dwóch (sprzęgło albo skrzynia) mam nadzieje że nie dwa na raz ;( O quwa ja pitole współczuje stary jak nie zrobisz fury do zlotu u mnie miejsce zawsze się znajdzie. na głowie stanę a zrobię jeszcze na spota w piątek Twardy jesteś Jak to się stało ?
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 upije się dzisiaj na smutno ;( ;( ;( ;( ;( ;( a ja na wesoło w końcu ty płacisz :> [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________ PS gdzie kupić sprzęgło poza ASO w razie czego :?: skrzyni bede szukał na szrotach ;([br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________ Brynia popsułaś mi auto ;( ;( ;( Co Ci zepsuła? jedno z dwóch (sprzęgło albo skrzynia) mam nadzieje że nie dwa na raz ;( O quwa ja pitole współczuje stary jak nie zrobisz fury do zlotu u mnie miejsce zawsze się znajdzie. na głowie stanę a zrobię jeszcze na spota w piątek Twardy jesteś Jak to się stało ? Brynia wsiadła chciała strzelić ze sprzęgła jak u siebie pierdło zgrzytło i się rozleciało
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cholera nie znasz dnia ani godziny
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 spoko jak skrzynia kupi się od 110 a jak sprzęgło biorę najlepsze jak Brynia załatwi rabat w co wierzę gorąco :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cholera nie znasz dnia ani godziny E tam ...znasz dokładnie, to ten moment kiedy Brynia Ci do fury wsiada
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cholera nie znasz dnia ani godziny E tam ...znasz dokładnie' date=' to ten moment kiedy Brynia Ci do fury wsiada [/quote'] :polew: ale strasznie smutna była że nie udało jej się przejechać dobrą furą
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie dziwię jej się, albo skoda albo ta jej benzyna....co to za jazda
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja też za jakiś czas będę musiał pomyśleć o wymianie bo co jakiś czas przy szybszym ruszaniu szarpnie
Gość Michał Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 A kompresor o klimy zrobiłes? teraz taka szagma na dworze że bez AC cięzko
Rekomendowane odpowiedzi