lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledze adminowi...ale ch.j tam,nie ma co grzebać w tym gównie Chcesz ładnego ciemno-zielonego kropka ? :naughty: podaj nr konta Ehm..... no ten tego, ale zapomniałem dodać, ze się pomyliłem z tego wszystkiego i tak naprawdę to kwota w EURO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledze adminowi...ale ch.j tam,nie ma co grzebać w tym gównie Chcesz ładnego ciemno-zielonego kropka ? :naughty: podaj nr konta Ehm..... no ten tego, ale zapomniałem dodać, ze się pomyliłem z tego wszystkiego i tak naprawdę to kwota w EURO no pasuje, bo myślałem, że w funtach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no pasuje, bo myślałem, że w funtach Wiedziałem, że zapomniałem o jakiejś droższej walucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Chcesz ładnego ciemno-zielonego kropka ? :naughty: ja mam ciemno zielone B5 z gazem do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jezeli Ci to upuści z kręgosłupa to wal Wiesz mi to nie daje żadnej satysfakcji, a wręcz przeciwnie - robię to nadzwyczaj rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 cześć Poziomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :polew: :polew: doskonałe :> :> :> :> Nieprawdaż ? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 cześć Poziomka siemasz przebrzydły brzydalu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To jakiś szyfr ? Nie. Metryczka to metryczka.. :> A już myślałem, że tu jakie potajemne romanse klubowe Zawsze mówiłeś , że podoba Ci się Ania z Radomia..a ja dopiero tera zaczaiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas się wszyscy kochają, nie to co u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zawsze mówiłeś , że podoba Ci się Ania z Radomia..a ja dopiero tera zaczaiłem Jak to ktoś ładnie ujął: :polew: :polew: doskonałe :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To jakiś szyfr ? Nie. Metryczka to metryczka.. :> A już myślałem, że tu jakie potajemne romanse klubowe Zawsze mówiłeś , że podoba Ci się Ania z Radomia..a ja dopiero tera zaczaiłem :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas się wszyscy kochają, nie to co u was Chcesz mi powiedziec, że np. Tomek " kocha Ciebie" ..a Ty czasami " kochasz" Tomka " ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Chcesz mi powiedziec, że np. Tomek " kocha Ciebie" ..a Ty czasami " kochasz" Tomka " ?? :polew: Nie no :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zawsze mówiłeś , że podoba Ci się Ania z Radomia..a ja dopiero tera zaczaiłem Tak, a nawet byłem w dwóch związkach z Aniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Tak, a nawet byłem w dwóch związkach z Aniami. Ach te Anie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zawsze mówiłeś , że podoba Ci się Ania z Radomia..a ja dopiero tera zaczaiłem Tak, a nawet byłem w dwóch związkach z Aniami. A to która miała fajny biust i jędrne poślady podatne na telepanie przy ostrym klapsie ? Jaaa wymiękam...pogubiłem się.. U Was tego jeszcze nie robiłem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zawsze mówiłeś , że podoba Ci się Ania z Radomia..a ja dopiero tera zaczaiłem Tak, a nawet byłem w dwóch związkach z Aniami. żonatymi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 żonatymi ?? Chyba mężatymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas Panuje jedna wielka miłość :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi