tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 żonatymi ?? Dwie panny - dziewice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas się wszyscy kochają, nie to co u was Chcesz mi powiedziec, że np. Tomek " kocha Ciebie" ..a Ty czasami " kochasz" Tomka " ?? :polew: czasami jeszcze do tego dochodzi ON[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:00_________________________________________________ żonatymi ?? Dwie panny i dziewice. to u nas jeszcze są takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 żonatymi ?? Dwie panny i dziewice. znalazłeś dziewice ?? gdzie ?? :naughty: :naughty: i jak sprawdzałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas Panuje jedna wielka miłość :> Grupowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 U Was tego jeszcze nie robiłem :naughty: Poszedłby z nią w te pożeczki. porzeczki* : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas Panuje jedna wielka miłość :> Grupowa ? hmm ... [; ach och aj ijaaaaaa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Poszedłby z nią w te pożeczki. Ty tylko myślisz jak by tu kogoś do roboty zakonic W porzeczki i na skup później ..na skup :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to u nas jeszcze są takie Już nie. i jak sprawdzałeś ? Sie wie - trafisz kiedyś to sam będziesz wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Już nie. Tomek wszystkie zagonił w porzeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Już nie. Tomek wszystkie zagonił w porzeczki Trzeba tyrać na zus i vaciki. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 u nas się wszyscy kochają, nie to co u was Chcesz mi powiedziec, że np. Tomek " kocha Ciebie" ..a Ty czasami " kochasz" Tomka " ?? :polew: tak to mniej więcej wygląda ale bez cudzysłowów i głupich domysłów [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:26_________________________________________________ U Was tego jeszcze nie robiłem :naughty: Poszedłby z nią w te pożeczki. porzeczki* : D w porzeczkach to se tylko doopę można podrapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 w porzeczkach to se tylko doopę można podrapać marudzisz :> powiedz od razu ze wolisz chłopców :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 w porzeczkach to se tylko doopę można podrapać marudzisz :> powiedz od razu ze wolisz chłopców :polew: nie no wujek ja nie jestem taki jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 w porzeczkach to se tylko doopę można podrapać marudzisz :> powiedz od razu ze wolisz chłopców :polew: nie no wujek ja nie jestem taki jak ty ja tam dla niej bym sobie obtarł dupe w porzeczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jonny, przyjedź w piątek, bo stałeś się cichociemny jak... wujo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Poziomek kolorek w sam raz pod nick, dobrze to sobie wykombinował.. A co myślałeś, że gupi jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 A co myślałeś, że gupi jestem Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ta jakaś skrzywiona, ta z porzeczek była fajniejsza. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kobit wam się z rana zachciało :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kobit wam się z rana zachciało :bicz3: :bicz3: Normalnym facetom chce się cały czas kobit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi