oZiX Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7247042,Chca_odszkodowania_za_katastrofe_Su__27.html?skad=rss LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witam, troche się działo przez ostatnie kilka dni, sorry nie było mnie bo mnie zabrali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ...sorry nie było mnie bo mnie zabrali.... czarni w bransoletkach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 jakich śrub?:> normalnych ori od a4, bo na 1 kole mam od pasata jakieś hujowe bo moje sie obrobiły to czym ty to odkręcałeś, kombinerkami śrubokrętem zapieczone były i kapke sie gwint zjechał i wolałem nie ryzykować zakradając je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 jakich śrub?:> normalnych ori od a4, bo na 1 kole mam od pasata jakieś hujowe bo moje sie obrobiły to czym ty to odkręcałeś, kombinerkami śrubokrętem nie ma takiego narzędzia, jest wkrętak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 nie ma takiego narzędzia, jest wkrętak nie filozuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 filozofuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ...sorry nie było mnie bo mnie zabrali.... czarni w bransoletkach :?: Biali w karetce [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 22:14_________________________________________________jutro cos sie dzieje na spocie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ...sorry nie było mnie bo mnie zabrali.... czarni w bransoletkach :?: Biali w karetce z kaftanem [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________ jutro cos sie dzieje na spocie???? jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 pije ktos :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 jutro cos sie dzieje na spocie???? No będzie się działo. A czemu pogotowie Cię zabrało? Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 jutro cos sie dzieje na spocie???? No będzie się działo. A czemu pogotowie Cię zabrało? Co jest? dzieki za wsparcie, juz jestem w domu, za dużo wódy w organizmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 dzieki za wsparcie, juz jestem w domu, za dużo wódy w organizmie Też kiedyś tak miałem - piłem z kolegami i obudziłem się w karetce na sygnałach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ale to było zartem, tak naprawde czyms sie zatrułem, i nawet nasi kochani lekarze nie maja pojecia czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Siemka to dziś swidzimy tylko mogę mieć delikatny poślizg bo moją połowę do koleżanki musze wywieść do której jesteście na spotach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 do oporu [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 15:47_________________________________________________a tak a propos kto dziś dokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 a tak a propos kto dziś dokuje Ja bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 a tak a propos kto dziś dokuje Ja bede. pierwszy przyjedziesz ostatni odjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pierwszy przyjedziesz ostatni odjedziesz Powiem Ci, że jest duża szansa, że tak będzie. BTW pije ktoś dzisiaj coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 despradoska walnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi