Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

?? o czymś nie wiem:D??

Tak. :decayed:

Opublikowano

no to PW:P albo nie meilem daj:D

Ale co PW. Po prostu za 2 tyg impreza i koniec. :decayed: Jeszcze ustalimy czy to będzie piątek czy sobota. :wink4:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Siema wszystkim po długiej przerwie... Coś sie zmieniło ktoś przybył ktoś ubył ?

Marcin ty jesteś na Eu zarejestrowany jako cinekS4 ?

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Złe wiadomości macie Eu ma uraz do PL :P

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Tam nie ma chyba nikogo z Radomia :thumbdown: A ja chciałem zakręcić wspólne spoty :decayed:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Tak są że nie ma nawet w mazowieckim Radomskiego tematu... To już o zdradę mnie posądziliście kwa kumple... Wstydzicie sie :P

Opublikowano
:polew:
Gość Adrian Matracki
Opublikowano

łoo tomaszu siema sto lat cie nie widziałem :naughty:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Dlaczego sądzisz że miałem jakiś problem i dlatego zarejestrowałem się na Eu ? Gdybym miał problem to prędzej zapytał bym tutaj bo przynajmniej wiem że tu ktoś wie co mówi. Nie zaglądałem tu długo bo miałem problem z samochodem po wypadku i niestety nie był to nastawnik pompy wtryskowej :kwasny:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Nie musisz rozumieć powinno ci wystarczyć to że miałem dużo biegania od mechanika do mechanika a to nie było moje jedyne zajęcie jak pewnie zauważyłeś na Eu też za dużo postów nie na stukałem... Samochód jest zrobiony jeździ wiec mogę wrócić do życia codziennego mimo że jeszcze lakiernik sie furę pytał...

Widzę że tu serio jakaś niezdrowa atmosfera sie zrobiła przez moją rejestrację na Eu... może przy rajstracji na PL dajcie klauzulę "Nie jestem ani nigdy nie będę zarejestrowany na Eu"

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Problem w tym że nigdy tej drogi nie zgubiła gdybyś poczytał to co pisałem na Eu nie miałbyś wątpliwości...

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Mnie to akurat wisi i powiewa. Ja miałem do rozebrania cały silnik po dzwonie okazało sie że pasek rozrządu przeskoczył o prawie 90stopni i klepnęło mi zawory w 2 cylindrach i pokrzywiło popychacze wiec nie było łatwo ogarniając cały ten bajzel tym bardziej że wolnego w pracy nie mogłem sobie wziąć

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Sory ale dziwny z ciebie człowiek może dlatego dostałeś bana na EU :polew:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

A co ja tu mam ukrywać przecież wszyscy wiedzą ze dzwona w Niemczyckich maiłem przecież to nie tajemnica... Ogarnij sie człowieku bo nie wiem o co ci chodzi

Schowaj sie kolego ze swoimi złotymi myślami albo je sobie spisz i czytaj nocami w samotności... Moje życzenia dla Bryni to nie twoja sprawa !

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

znów lizanie sie po fitach.. jonny nudny sie robisz :sick3:

Spoko Wuju niech sie wygada to trochę postów nabijemy :decayed: