Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Qrde, dzięki - na Was zawsze można liczyć, ale jest mały problem- na zakupy zawsze zabieram mojego Ł.........- wiadomo czemu Dałabyś chłopakowi odetchnąć, odpocząć :decayed: fakt na zakupach z kobietą, męcząca sprawa ja wytrzymuje 15 minut chyba, że kupowałbyś jej OOOO to byś przebierał z 15h
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Qrde, dzięki - na Was zawsze można liczyć, ale jest mały problem- na zakupy zawsze zabieram mojego Ł.........- wiadomo czemu Dałabyś chłopakowi odetchnąć, odpocząć :decayed: fakt na zakupach z kobietą, męcząca sprawa ja wytrzymuje 15 minut chyba, że kupowałbyś jej OOOO to byś przebierał z 15h u mnie decyzje w takich sprawach zapadają szybko i jak do tej pory są trafione, moją audike kupiłem oglądając 5 minut i nawet jazdy próbnej nie miałem
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Rozumiem, że frekwencja jutro 100% :> Tomaszust, ile herbat jutro zamówisz? Ale tu dzisiaj ruch. Ja obowiązkowo przyjeżdzam i mam nadzieję, że będzie minimum 10 herbat. Raggaman, Ty naprawdę chcesz do nas przyjechać?
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 u mnie decyzje w takich sprawach zapadają szybko i jak do tej pory są trafione, moją audike kupiłem oglądając 5 minut i nawet jazdy próbnej nie miałem ja jak zobaczyłem to też szybjko sie zdecydowałem .. ale wczesnei to przepierałem 3 lata 3 miesiace i jeden dzięn Rozumiem, że frekwencja jutro 100% :> Tomaszust, ile herbat jutro zamówisz? Ale tu dzisiaj ruch. Ja obowiązkowo przyjeżdzam i mam nadzieję, że będzie minimum 10 herbat. Raggaman, Ty naprawdę chcesz do nas przyjechać? Tomaszust .. boisz się MannnaRaggamanna ?
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Raggaman[/b], Ty naprawdę chcesz do nas przyjechać? :naughty NO Ba..jakbym miał czym to bym przyjechał Pamiętaj, że mieliśmy napić się wudżitsu i pogadać o niesfornych kobietach
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 u mnie decyzje w takich sprawach zapadają szybko i jak do tej pory są trafione, moją audike kupiłem oglądając 5 minut i nawet jazdy próbnej nie miałem ja jak zobaczyłem to też szybjko sie zdecydowałem .. ale wczesnei to przepierałem 3 lata 3 miesiace i jeden dzięn ja przebierałem 3 dni podczas tourne Niemcy Holandia[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:42_________________________________________________ Raggaman[/b], Ty naprawdę chcesz do nas przyjechać? :naughty NO Ba..jakbym miał czym to bym przyjechał Pamiętaj, że mieliśmy napić się wudżitsu i pogadać o niesfornych kobietach podjechałbym pod ciebie ale nie wyrobię się jutro w pracy
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Pamiętaj, że mieliśmy napić się wudżitsu i pogadać o niesfornych kobietach A propos wudziszu - jest info w warsiaskim wątku.
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 podjechałbym pod ciebie ale nie wyrobię się jutro w pracy :wink4 Luzik Panie Ja jutro pierwszy raz oddaje krew..i coś czuję, że później to jeden browar i po mnie [br]Dopisany: Luty 26, 2009, 11:49:57 _________________________________________________ Pamiętaj, że mieliśmy napić się wudżitsu i pogadać o niesfornych kobietach A propos wudziszu - jest info w warsiaskim wątku.
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No to kombinuj, bo taka okazja może się już nie powtórzyć.
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No to kombinuj, bo taka okazja może się już nie powtórzyć. Szykuj kanapki ze smalcem i kwaszonym ogórem
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 podjechałbym pod ciebie ale nie wyrobię się jutro w pracy A gdzie tajemniczy R. zamieszkuje ?
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 skoczę do babci ona robi najlepszy smalec i ogóry [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 00:00_________________________________________________ podjechałbym pod ciebie ale nie wyrobię się jutro w pracy A gdzie tajemniczy R. zamieszkuje ? Wawa chyba
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Szykuj kanapki ze smalcem i kwaszonym ogórem Pani z Fregaty pewnie będzie mieć takie rarytasy. [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 00:01_________________________________________________ Wawa chyba Taaa, Wawa - dworzec centralny.
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Szykuj kanapki ze smalcem i kwaszonym ogórem Pani z Fregaty pewnie będzie mieć takie rarytasy. [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 00:01_________________________________________________[quote a jak nie to do Baby Jagi zajadę i wezmę na wynos
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A gdzie tajemniczy R. zamieszkuje ? Wawa Pani z Fregaty pewnie będzie mieć takie rarytasy. No Ty stawiasz...ja jestem tylko gościem aaa, Wawa - dworzec centralny. :decayed Przeprowadziłem się na Zachodni..bo na Centralnym zajęli mój karton :polew:
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a jak nie to do Baby Jagi zajadę i wezmę na wynos Ooo, jak delegacja ze stolycy przyjadzie to tak trza będzie zrobić. [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 00:04_________________________________________________ No Ty stawiasz...ja jestem tylko gościem Zgoda!
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 a jak nie to do Baby Jagi zajadę i wezmę na wynos Ooo, jak delegacja ze stolycy przyjadzie to tak trza będzie zrobić. tak czy siak jak coś znajdę to wezmę, ogóry, ze smalcem będzie ciężej ale coś sie może znajdzie
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a jak nie to do Baby Jagi zajadę i wezmę na wynos Ooo, jak delegacja ze stolycy przyjadzie to tak trza będzie zrobić. tak czy siak jak coś znajdę to wezmę, ogóry, ze smalcem będzie ciężej ale coś sie może znajdzie ja wczoraj śledziki zrobiłem w oleju z cebulką .. to mogę zabrać .. na jutro juz sie"przegryzą"
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgoda! :naughty ja wczoraj śledziki zrobiłem w oleju z cebulką .. to mogę zabrać .. na jutro juz sie"przegryzą" Na gastro to się wszystko oszamie
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no i Panowie proszę się jakoś ubrać co-by blado przy tej Bryniowej kolekcji nie wypaść
Rekomendowane odpowiedzi