Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze szpitala wróciłem :kox: noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem :wallbash:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 896,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ze szpitala wróciłem :kox: noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem :wallbash:

niedopsze niedopsze ... to będziesz mógł teraz spamowac na forum co nie miara :P

wracaj do zdrowia szybko

Opublikowano
  • Autor

to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :good: :>[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 22:58_________________________________________________Pepin czemu przez Pionki leciałeś, kiepska droga tamtędy

Opublikowano

to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :good: :>

No dokładnie. Adrian, jesteś miszczo. :th:

Pepin, w awatarze jesteś dużo starszy niż w realu, czy kerfurze. :decayed: Miło było poznać, przyjeżdżaj częściej. :th:

PS. Narobiłeś mi smaka tymi śledziami. Idę do kuchni, mam jakąś makrelę czy cuś... :decayed:

Opublikowano

Trochę przewidywałem ten gips dlatego na spota przyjechałem teraz aż przez 3 tygodnie mnie nie będzie :thumbdown:

Dobry spocik był przy okazji poznało się kilka czołowych twarzy a4klubu których do tej pory nie znałem...

Ps. zdjęcia zaraz dam na serw...

Opublikowano

to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :good: :>

No dokładnie. Adrian, jesteś miszczo. :th:

Pepin, w awatarze jesteś dużo starszy niż w realu, czy kerfurze. :decayed: Miło było poznać, przyjeżdżaj częściej. :th:

PS. Narobiłeś mi smaka tymi śledziami. Idę do kuchni, mam jakąś makrelę czy cuś... :decayed:

jeszcze nic nie polałem .. więc jak chcesz możemy się spotkać w połowie drogi i zabiorę resztę śledzi :P

co do drogi to jakoś tak z przyzwyczajenia ... pewnie w niedzielę pojadę przez Zwoleń bo muszę gnojówki dobrej na szelu dolać ;)

a i od Suskowoli jest kilka prostych i zakrętów w lesie :D

dzięki za wiek ... ale i tak Brynia-osiemnastka przyćmiła mój wiek :D

@Brynia: pytałaś o moje felgi na lato

http://pepin.fotosik.pl/albumy/464955-4.html

zresztą takie same spapugował Cuber :P

Opublikowano
www.motoclubradom.info/spot.rar Tu można pobrać zdjęcia mam nadzieje że nie będzie problemów :D
Opublikowano
  • Autor

dostałem OP od żonki za to że wanieję papierosami ;(

Opublikowano

było nie palić :P

Opublikowano
  • Autor

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=568247640

znacie to auto ??[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 00:02_________________________________________________

było nie palić :P

było było :tongue4:

Opublikowano

Następnym razem cza brać ciuchy na zmiane. :decayed:

Pepin, a na śledzie z wódką to trzeba będzie innym razem się ustawić. :)

Opublikowano

Adrian zamiast tych zastrzyków możesz brac tabletki;P

Opublikowano

Zastrzyki są przeciwzakrzepowe wiec nie wiem czy można je zastąpić tabletkami...

Opublikowano

NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki.

Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi!

Opublikowano

Recepty wykupione wiec już nic nie zmienię. Nie ma ktoś możne kul pożyczyć przecież nie usiedzę w jednym miejscu nawet jak bym miał połamane obydwie nogi...

Opublikowano
  • Autor

NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki.

Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi!

on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie,

Opublikowano

Widzę że Panowie to powinni iść na medycynę :wink4:

Opublikowano

on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie,

nop oico z tego[;?? chce brac tabletki zamiast zastrzykow to przeciez moze

Opublikowano
  • Autor

nop oico z tego[;?? chce brac tabletki zamiast zastrzykow to przeciez moze

jeśli jest alternatywa to może, ale z tego co rozmawiałem z lekarzem to dużo lepsze są zastrzyki

Opublikowano

bierze sie zastrzyki taka profilaktyka i tyle, zeby skrzep sie nie utworzyl co gorsze potem oderwał i zatkal tetnice plucna no i koniec przyklad kamila skolimowska(u niej prwadopodobnie miala stłuczony miesien i zrobili jej masaz)wiec nie ma żartow nawet jezeli wydaje sie cos niegroźne , bierz zastrzyki i wracaj do zdrowia