tomaszu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 To jeszcze nocleg ..rzecz priorytetowa Spokojnie, zaraz się za czymś zakręcę. Nie zostawimy was na lodzie.
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 dobrego smalcu i kiełbasy niestety nie załatwie
poziek Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 No niestety ale to lozysko zaczelo wrecz wrzeszczec wiec z wyjazdu nici.
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 No niestety ale to lozysko zaczelo wrecz wrzeszczec wiec z wyjazdu nici. wiedziałem ze się wystraszycie [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 14:32_________________________________________________Poziek jesli chodzi o smalec i kiełbasę to wyjdę z siebie i załatwię [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 14:34_________________________________________________ja żeby dziś audikiem przyjechać wymieniłem przegub bo się rozleciał i wahacz
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 a ja śledzie już prawie spakowałem i szukam smalcu .. prawie mamę poprosiłem o zrobienie świeżego ... ale podobno jest .. ale taki czysty bez skwarków to juz nei wiem co mam robić - przywieźć czy nie ?
tomaszu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Poziowcu, do przyszłego tygodnia musisz wyleczyć auto. Dziś macie taryfę ulgową, ale w następny piątek to nie będziemy się z wami cackać.
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Poziowcu, do przyszłego tygodnia musisz wyleczyć auto. Dziś macie taryfę ulgową, ale w następny piątek to nie będziemy się z wami cackać. specjalnie to łożysko zepsuł, żeby cały tydzień poćwiczyć, boi się że szybko by odleciał
Gość Michał Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 we wtorek wymieniam... To wieczorkiem możemy Ciebie wyglądac ?
tomaszu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 we wtorek wymieniam... To wieczorkiem możemy Ciebie wyglądac ? Wieczorkiem to my im możemy złożyć wizytację. Ja jadę, jedzie ktoś ze mną?
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 we wtorek wymieniam... To wieczorkiem możemy Ciebie wyglądac ? Wieczorkiem to my im możemy złożyć wizytację. Ja jadę, jedzie ktoś ze mną? o której jedziesz ??
Gość Michał Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 A co masz ochotę sie zabrac? ktos tu wczoraj miał obawy Siemasz Poziek, czy też zamawiasz sobie u Naszego kolegi podwózkę na spota? na pace zitroena ? widziałem jak Tomek jeździ w Ułęży więc nie wiem czy bym się odważył Kuffa juz ta godz a ja jeszcze tyram
tomaszu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Bryniu, a właśnie miałem pisać, żeby się nikt nie spóźnił, bo ja będę musiał się wcześniej zerwać. :> Muszę kolegę w szpitalu w Kozienicach odwiedzić... mcm, we wtorek trzeba wyjechać o 17 z minutami, żeby przed 20 dojechać. Jak masz chęć to jedziemy. :th:
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Bryniu, a właśnie miałem pisać, żeby się nikt nie spóźnił, bo ja będę musiał się wcześniej zerwać. :> Muszę kolegę w szpitalu w Kozienicach odwiedzić... mcm, we wtorek trzeba wyjechać o 17 z minutami, żeby przed 20 dojechać. Jak masz chęć to jedziemy. :th: kurde o 17 to ja jeszcze pracuje, a do tego od poniedziałku mam pracownika na urlopie i może się to wszystko przedłużyć dam znać we wtorek jakby co
tomaszu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Spot kox. Adrian, czekamy na zdjęcia.
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Spot kox. Adrian, czekamy na zdjęcia. :kox:, oby więcej takich, a warszawiaki niech żałują
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Super spocik :> Fajnie Was było znowu spotkać Miło było poznać w realu :>
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 no ... w realu czy cerfurze .. ale zapamiętac kto jest kto to zawsze problem ... dzięki .. a przy okazji w Pionkach już prawie przy przejeździe do Sokołów jest parking .. wjechałem na 5 minut bo jest tam jeszcze śniegu sporo z 10cm no a chłopaki niech żałują .. nie widzieli tej francuskiej kolekcji Bryni .. (sory Ania .. nie mogłem się powstrzymać ) a śledziki właśnie sam zajadam
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 a ja zajadam ogórki PS na tym parkingi uczyłem żonkę jeździć samochodem i dzięki mnie zdała za I razem
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 PS na tym parkingi uczyłem żonkę jeździć samochodem i dzięki mnie zdała za I razem swoją ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi