poziek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: :polew: może toporek wezmę zamiast noża widzę że Ani to tylko albo rznięcie albo rąbanie w główce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ania teorię ma w małym palcu u nogi...w praktyce na samą myśl drżą jej nogi :naughty: :naughty:
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 :polew: [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 12:07_________________________________________________to kto się nickami zajmuje :?:
poziek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 to kto się nickami zajmuje :?: admin ale tobie radzę uderzyć do Prezesa tylko on cie nie zlewa
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 to kto się nickami zajmuje :?: admin ale tobie radzę uderzyć do Prezesa tylko on cie nie zlewa polemizowałbym kogo więcej osób zlewa ...
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Osz kurrr, co tu się porobiło?? Mnie jest ryba gdzie będzie ta impreza, tylko że znów będę musiał dzwonić do "ludzi" i mówić o zmianach.. Sami zdecydujcie - ja w Archiwum dawno nie byłem, więc chętnie pójdę.
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 jak tak dalej będziecie kombinowac nie pójdę wcale :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dobra, idziemy do Fanaberii i koniec, tam będzie więcej znajomych i noworoczny szofer też będzie, bo do Archiwum to on by nie poszedł. Muszę tylko powiadomić kobiety.
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 jak tak dalej będziecie kombinowac nie pójdę wcale :gwizdanie: już ja Cię q***wa dowiozę :evil: a no tak zapomniałem, że jesteś moim szoferem
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 no to następna impreza się zapowiada, szkoda że Poźka nie będzie
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 mogę się nie golić (na twarzy oczywisćie :>), wpuszczą mnie
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 no to następna impreza się zapowiada, szkoda że Poźka nie będzie może wpadnie :> to dobrze przynajmniej swoich byśmy nie lali jak popijemy
poziek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no to następna impreza się zapowiada, szkoda że Poźka nie będzie szkoda...impreza z warchołami jak zwykle byłaby kox
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ale mam buzer w pracy, kolego opowiada jak to ojciec najebany poszedł zapisać mu imie do kościoła- zpisał mu Łazarz a matka wkórwiona latała to odkręcać :polew: Może chciał powiedzieć Łukasz, ale nie mógł się wysłowić.
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 witam :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:11_________________________________________________ widzę że mamy następnego z obcietą końcówka.... :gwizdanie: bałes się do jutra zaczekac bałem się o "końcówkę"
Rekomendowane odpowiedzi