Gość Adrian Matracki Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Z rańca jadę pozbyć się gipsu wiec będę i ja rehabilitacja nogi w samochodzie mi się przyda
mcm Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Opublikowano 19 Marca 2009 Z rańca jadę pozbyć się gipsu wiec będę i ja rehabilitacja nogi w samochodzie mi się przyda jak prawa to żebyś nie przeholował z tą rehabilitacją przy obecnej aurze
Gość Adrian Matracki Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Z rańca jadę pozbyć się gipsu wiec będę i ja rehabilitacja nogi w samochodzie mi się przyda jak prawa to żebyś nie przeholował z tą rehabilitacją przy obecnej aurze Mam rehabilitować nogę nie samochód po 3 tygodniach stania No pogoda jest pod psem
mcm Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Opublikowano 19 Marca 2009 Z rańca jadę pozbyć się gipsu wiec będę i ja rehabilitacja nogi w samochodzie mi się przyda jak prawa to żebyś nie przeholował z tą rehabilitacją przy obecnej aurze Mam rehabilitować nogę nie samochód po 3 tygodniach stania i noga i auto stało 3 tygodnie
Gość Adrian Matracki Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 No prawie 3 bo rozrząd olej i filtry mi robili przez ten czas... Mam jakiegoś dziwnego farta moje posty zawsze wypadają na siwym polu
Gość Michał Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 No prawie 3 bo rozrząd olej i filtry mi robili przez ten czas... Cos im zeszło z tym rozrządem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 1 dzień robili tyle że tyle że w czasie tego 3 tygodniowego postoju... dla jasności
tomaszu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 No no, szykuje się spory spocik. A ja jutro będę zachliwał mordę w Bukowinie. Jak będę jeszcze przytomny to skrobnę Wam jakiegoś smska przed 20:00.
oZiX Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 SUPER!! Tomaszust osuscie!! okłamałeś mnie we wtorek że spota w Radomiu nie ma!! tak to bym przyjechał!! niech no ja CIe tylko dorwe to będzie ostre :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bicz2: :bicz3:
mcm Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Opublikowano 19 Marca 2009 SUPER!! Tomaszust osuscie!! okłamałeś mnie we wtorek że spota w Radomiu nie ma!! tak to bym przyjechał!! niech no ja CIe tylko dorwe to będzie ostre :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bicz2: :bicz3: miało nie być, ale lud się domaga
Gość Michał Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Oj tomek przechlapałes sobie u kolegi , co on by chciał Ci zrobic-
tomaszu Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Oj tomek przechlapałes sobie u kolegi , co on by chciał Ci zrobic- O kuffa, ja to nie wracam z tej Bukowiny...
mcm Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 Oj tomek przechlapałes sobie u kolegi , co on by chciał Ci zrobic- O kuffa, ja to nie wracam z tej Bukowiny... a przynajmniej nie dopuść żeby stał za tobą, zawsze przed... [br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 08:02_________________________________________________bede dziś o czasie własnie się obrobiłem więc do zobaczenia o 19 biorę VAGa jakby co
Gość Adrian Matracki Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Brynia brakowało tomaszusta czy tomaszustowych fajek ? Spocik spoko ale mogło być cieplej... P.s mcm ja też jestem wdzięczny za logi
Gość Adrian Matracki Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Hehe to jest deklaracja publiczna :>
mcm Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 Fajnie panowie, zaraz się zbieram [br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 18:30_________________________________________________Fajny spocik, Tomaszusta brakowało ;( i paru zbłąkanych owieczek co się ostatnio nie pojawiają, nie będę nicków wymieniać :gwizdanie: mcm dzięki za logi :> zaraz wrzucam ...
Gość Michał Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Fajnie było pogadac Brynia fajna ta Twoja psinka
tomaszu Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Słuchajta, miałem wam napisać jakiegoś smsa, ale zapomniałem. Tera jestem w pokoju i czekam do rana na wyrok - się znaczy będę umierał... BTW nie wiecie gdzie w Radomiu jest klub AA?? :gwizdanie: Bryniu, obiecuję być na następnym spocie.
Rekomendowane odpowiedzi