karolkw Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam mam problem mianowicie przy prędkościach po wyżej 70 coś mi piszczy na zakrętach szczególnie gdy skręcam w prawo wiecie co to może być. Zastanawiałem się czy to może być łożysko czy klocki mogą ocierać ale pojęcia nie mam.
Aydaho Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 to szukanie igły w stogu siana - podjedź do warsztatu. Obawiam się że via net nie da się zdiagnozować problemu
karolkw Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Byłem w warsztacie ale ruszyli ramionami i na tym się skończyło. Myślałem że może ktoś miał taki problem.
S1 Hołek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 To fachury 1 klasa a tak na poważnie może wizyta w stacji kontroli pojazdów naprowadzi Cie dokładniej... trzepaki rolki itp Pozdrawiam Hołek
simpleboy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 u mnie jak piszczało na zakretach to opony wymieniłem i juz nie piszczy ale radze podjechac na stacje kontroli pojazdów
karolkw Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Panowie problem rozwiązany przyczyna jeden z prowadników na szczęce hamulcowej był zapieczony i ściskał tarcze (tył) problem rozwiązany. Miałem też inny problem z tym związany http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_rowki_na_tarczy-t85644.0.html
Rekomendowane odpowiedzi