chomerski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Koledzy pytanie brzmi co zrobić, żeby moja w czasie przyspieszania nie podnosiła tak dziobu? pewnie wszystkie tam mają ale, na naszych drogach i koleinach bywa to mało przyjemne, zwłaszcza dla mało doświadczonego kierowcy jak moja małżonka? i tak mnie czeka wymiana wielowahacza więc przy okazji...
kadaf Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 a nie masz zbytnio zużytych amortyzatorów ?
chomerski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 tego nie sprawdzałem na przyrządach ale po przeczytaniu kilku postów, też o tym pomyślałem. Podjadę jakoś w tym tyg i sprawdzę. póki co dzięki
Daimos Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sprawdź amorki, przyjrzałbym się też tylnym sprężynom, być może są już "przepracowane"
Konradoss Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sprawdź amorki, przyjrzałbym się też tylnym sprężynom, być może są już "przepracowane" też obstawiałbym amortzatory z przodu. Nie trzymaja już i stad zjawisko "zadzierania dzioba".
jaca.13 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 tak jak juz koledzy pisali sprawdź amorki z przodu ale ważne też są te z tyłu!
Gość Michał Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Najlepiej to podjedź na diagnostyke i sprawdź sprawnosc amorków
chomerski Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 i tak właśnie zrobię, podjadę na ścieżkę diag. sprawdzę wsie 4 amorki. Dzięki!!
Cristoforo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 moja tez śmigała do przody a przy hamowaniu mocno nurkowała po założeniu Gwintu juz tego nie roi
chomerski Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Chłopaki dzięki za wszystkie rady. jak sprawdzę to dam znać co i dlaczego. Pozdrawiam.[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________Autko sprawdzone, Amortyzatory z przodu git ale te z tyłu do wymiany, w piątek wymiana zobaczymy jak będzie...
wojtekce Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 może to być też wina poduszek których :gwizdanie:
Gość tymona4 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 co trzymają silnik domniemam tak
wojtekce Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 co trzymają silnik domniemam tak brak związku z podnoszeniem przodu
chomerski Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 też mi się wydaje, że brak związku... objawy byłyby zupełnie in.. już to przerabiałem w focusie.
chomerski Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 wymieniłem amo (były jeszcze oryginalne), w piątek i przy okazji wahacze na prawym przodzie. Rożnica naprawdę zauważalna, nie dość, że nie unosi tak dziobu to się jeszcze wyciszyła na nierównościach. zapewne nowe z przodu też by dużo poprawiły. Jeszcze raz dzięki koledzy i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi