Opublikowano 30 Grudnia 202530 Gru 18 godzin temu, dobry1 napisał(a): Solta 🤔 może warto rozważyć Sam jestem ciekaw, nigdy na Solcie nie byłem....
Opublikowano 20 Stycznia20 Sty W dniu 18.01.2026 o 12:03, dobry1 napisał(a): Decyzja zapadła w maju wyskok do Tucepi 🙂 byłeś już tam ? znam tam super konobę, mogę szczerze polecić
Opublikowano 20 Stycznia20 Sty Generalnie cała Riwierę Makarska zwiedziłem ale nigdy nie mieszkałem w Tucepi przed sezonem myślę że będzie spokojnie start po długim weekendzie majowym . Chetnie odwiedzę miejsce o ktorym piszesz podaj nazwę 😁
Opublikowano 23 Stycznia23 Sty W dniu 20.01.2026 o 18:14, dobry1 napisał(a): Generalnie cała Riwierę Makarska zwiedziłem ale nigdy nie mieszkałem w Tucepi przed sezonem myślę że będzie spokojnie start po długim weekendzie majowym . Chetnie odwiedzę miejsce o ktorym piszesz podaj nazwę 😁 polecam Konoba Ranč https://maps.app.goo.gl/qq13UgrXPgQ2U7sX9
Opublikowano 14 Czerwca14 Cze hej ma ktoś do polecenia jakiś fajny nocleg rejon nie ma znaczenia fajnie by było coś gdzie można skuter wodny zwodować
Opublikowano 3 Września3 Wrz Przyszły rok już zaklepany, wracamy na Brac, będzie taki widok z tarasu :)