Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, Wandej napisał(a):

Lumbarda. Pomijając pośrednika 20% cena w dół.

fajnie.... byłem .... w 1988r :facepalm:

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto w tym roku do Cro. i w jakim terminie ? 

Opublikowano
16 godzin temu, dobry1 napisał(a):

Kto w tym roku do Cro. i w jakim terminie ? 

połowa czerwca ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podgora 07/09-19/09/2025. Zawsze jeździłem koniec czerwca ale w tym roku zobaczę jak jest we wrześniu.

Opublikowano

to i ja się pochwalę ? 30/06-09/07 PULA-ROGOZNICA

Kolejny powrót do Chorwacji, byłgarskie, włoskie eksperymenty u mnie trochę nie wypaliły? Osobiście najbardziej mi się podobało na Piljesac ale ze względu na odległość tym razem północ.

Macie jakiś sprawdzony w rozsądnych pieniądzach nocleg w Austrii? Z dziećmi nie wrócę na raz i dla mnie też ciężko walnąć 1200 na raz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.01.2025 o 08:29, stanley napisał(a):

połowa czerwca ;)

Jest nas dwóch :) 16 czerwca ogień do Makarskiej

Opublikowano

A my w ogóle zastanawiamy się czy jest dobra opcja teraz wypad do Cro..

Ceny kosmos drogą daleka,a np taka Kanary już wychodzą w miarę podobnie do Cro...

Opublikowano

Myślę, że nie ma sensu jechać taki kawał drogi. Miałem taki dylemat i odpuściłem temat ;)

Opublikowano
W dniu 10.03.2025 o 21:05, Adam99K napisał(a):

Myślę, że nie ma sensu jechać taki kawał drogi. Miałem taki dylemat i odpuściłem temat ;)

Zobaczymy,Cro to taka miejscówka nasza,znamy się już nawet z tubylcami tylko te ceny wrrrr

Opublikowano

Ceny faktycznie z roku na rok szybują do góry ! W tym roku zaplanowany pobyt w lipcu Podgora dokładnie Villa Podgorka apartmani dla 4 osób 130e doba . Dużo mało każdy niech sam oceni .

Opublikowano
W dniu 16.03.2025 o 07:21, dobry1 napisał(a):

Ceny faktycznie z roku na rok szybują do góry ! W tym roku zaplanowany pobyt w lipcu Podgora dokładnie Villa Podgorka apartmani dla 4 osób 130e doba . Dużo mało każdy niech sam oceni .

Cena jest spoko, w Polsce też ceny apartamentów z jakimś tam poziomem nie są wcale niskie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Możecie mi potwierdzić, że Słowacy nic nie pokombinowali od tamtego roku i ten objazd w Bańskiej Bystrzycy płatnej R1 do Zwolen w kierunku granicy z Węgrami jest dalej aktualny?

Dzięki za info.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej wszystkim,

Możecie polecić coś na wyspie Rab? Zwłaszcza interesują mnie polecajki restauracyjne ;) 

Prezesie @stanley

Opublikowano
W dniu 26.06.2025 o 19:49, Steav napisał(a):

Hej wszystkim,

Możecie polecić coś na wyspie Rab? Zwłaszcza interesują mnie polecajki restauracyjne ;) 

Prezesie @stanley

Hej

Nigdy nie byłem w tamtym regionie, teraz @Arturoo  tam siedzi ;)

Opublikowano

Hvar, było minęło. Znowu rok czekania 

1751347307646.jpg

1751347307662.jpg

1751347307678.jpg

1751347307695.jpg

1751347307710.jpg

1751347307727.jpeg

1751347307741.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś jeszcze się zastanawia jechać nie jechać kilka fotek na zachętę 

f49a1dda-689c-4eed-917b-12938a5f11a0.jpeg

076267b4-61d3-4455-9168-12d8296552d7.jpeg

IMG_0288.jpeg

IMG_0249.jpeg

IMG_0235.jpeg

IMG_0171.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, a macie jakieś dobre rady dla początkującego? (pierwszy wyjazd samochodem poza PL). 

Na początku października jadę z żoną i niespełna 5-letnią córą do Vrsar. Lokum ogarnąłęm przez Booking.com. 

Przejazd raczej na raz z kilkoma przystankami, bo to 1125km (start z Łodzi). Z tego co widzę droga 95% po autostradzie- A1 do granicy, Brno, Wiedeń, Graz, Maribor, Lublana, Koper, Vrsar. 

Z tego co wiem: winiety brać bez pośredników, uważać z prędkościami, w Austrii zdjąć wideorejestrator. Auto sprawne, wyposażone tak jak wymagają mijane kraje. 

Co sądzicie o ubezpieczeniu Assistance na wyjazd? Koszt 350zł na 9 dni limit 1000km.

Był ktoś z Was w Vrsar? Coś warto tam zobaczyć lub na coś zwrócić uwagę?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 11.08.2025 o 13:29, golfagn napisał(a):

Hej, a macie jakieś dobre rady dla początkującego? (pierwszy wyjazd samochodem poza PL). 

Na początku października jadę z żoną i niespełna 5-letnią córą do Vrsar. Lokum ogarnąłęm przez Booking.com. 

Przejazd raczej na raz z kilkoma przystankami, bo to 1125km (start z Łodzi). Z tego co widzę droga 95% po autostradzie- A1 do granicy, Brno, Wiedeń, Graz, Maribor, Lublana, Koper, Vrsar. 

Z tego co wiem: winiety brać bez pośredników, uważać z prędkościami, w Austrii zdjąć wideorejestrator. Auto sprawne, wyposażone tak jak wymagają mijane kraje. 

Co sądzicie o ubezpieczeniu Assistance na wyjazd? Koszt 350zł na 9 dni limit 1000km.

Był ktoś z Was w Vrsar? Coś warto tam zobaczyć lub na coś zwrócić uwagę?

Bierz Assistance dla świętego spokoju i pamiętaj żeby mieć w aucie kamizelki odblaskowe, trójkąt i gaśnice

Opublikowano
W dniu 19.09.2025 o 13:29, Damian napisał(a):

Bierz Assistance dla świętego spokoju i pamiętaj żeby mieć w aucie kamizelki odblaskowe, trójkąt i gaśnice

Wziąłem, 266zł za full opcję 1000km. Trójkąt, gaśnicę i apteczkę mam zawsze. Jeszcze dla młodej kamizelkę musze wykombinować. 

A mogą do czegoś przyczepić się po drodze policjanci? Mam na myśli jakieś bzdury. Nie chcę kłopotów jak trafię na uprzedzonego glinę. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

2026r klepnięty :)

Wyspa Solta :)

phpThumb_generated_thumbnail.jpg