Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Włącznik świateł AUTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej klubowicze mam pytanko odnośnie włącznika świateł mialem normalny włącznik wymieniłem go 1 do 1 z włącznikiem z auto funkcion i teraz jak włączę na auto to świeci po włączeniu zapłonu tak ma być jak przekręcę dalej na postój tez wszystko działa halogeny i przeciwmgielny ale jak przekręcę na światła całkiem do końca to nie mogę włączyć halogenów i długich długie działają tylko na migawkę i na auto tak samo nie ma długich tylko na migawkę co mam zrobić przekodować czy co proszę o pomoc pozdrawiam

Opublikowano

może masz włącznik z b7 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

byc moze ale jak go kupywalem to gosciu mowil na 100 pro od b6

Opublikowano

A jakie masz swiatla zwykle czy xenony?

Opublikowano

A jakie masz swiatla zwykle czy xenony?

a ma to jakieś znaczenie :mysli:

to tylko przełącznik

Opublikowano

na auto będziesz miał tylko migawkę... tak ma być ... ale na światłach powinny być... :confused4:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 18:06_________________________________________________po numerze sobie sprawdź czy to b6 czy b7... uruchomiłeś vag-em światła dzienne? powinieneś to też uczynić.

Opublikowano
  • Autor

ja mam xenony na auto mi jest obojetne ale na normalnych swiatlach powinny byc dlugie bo jak jezdze noca to musze pomykac na mijania i jest ciemno troche ani halogeny nie dzialaja pozdro i prosze was o pomoc

Opublikowano

Nie wiem czy mozna to jakos doprowadzic do porzadku bo wylaczniki z funkcja auto byly montowane z czujnikami zmierzchu wiec podejrzewam, ze nie mozna tak bezproblemowo przelacznika bez auto na auto zamienic.

Opublikowano

Nie wiem czy mozna to jakos doprowadzic do porzadku bo wylaczniki z funkcja auto byly montowane z czujnikami zmierzchu wiec podejrzewam, ze nie mozna tak bezproblemowo przelacznika bez auto na auto zamienic.

Wydaje mi się, że jeśli nie da się wymienić przełącznika świateł z numeru bez końcówki literowej na te z końcówką A i C ( bo świecą światła w pozycji 0) to tak samo nie można wymienić na ten z funkcją AUTO (końcówka literowa B) bo coś zawsze niebędzie działac poprawnie

pozdr

Opublikowano
  • Autor

a nie idzie tego jakos przekodowac

Opublikowano

przełączniki z auto różnią się w wersji B6 i B7... Siemian (?) właśnie wystawił w dziale sprzedam bo źle kupił...

Opublikowano

a nie idzie tego jakos przekodowac

Jeśli chodzi o ten z funkcją AUTO to można jeśli dodasz lusterko fotochrom podepniesz odpowiednio wszystko pod moedul centralnej elektroniki (tez musi b yc odpowiedni). Wiecej masz w warsztacie w temacie o montażu lusterka fotochrom. Co do przełącznikw bez AUTO czyli z końcówką A i C to nie mam pojęcia i z tego co czytam forum to chyba nikt nie ma. A przydałoby się bo kupiłem ostatnio z lit. C na allegro i mi się świecą światła przez cały czas nawet w poz. 0.

pozdr

Opublikowano
  • Autor

to czyli mojego moge tez sprzedac nic sie nie da zrobic[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 20:19_________________________________________________u mnie w pozycji 0 nic nie swieci tylko mnie wkurza ze nie halogenow i dlugich

Opublikowano

Z tymi włacznikami to juz było kilka tematów :gwizdanie:

Tu nie ma zasady ja mialem bez auto kupilem idento i pozycja mi chodziła non stop nawet na 0 to kupiłem z auto i wszystko działa :hi: