Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no dość interesujący kolorrr hehehe

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spadam spać dziołchy :sexinbed:

Opublikowano

nom z eSy zderzaczek bardzo ładnyy :>

spadam spać dziołchy :sexinbed:

i tak ci w to nieuwierzymy hehe

Opublikowano

kolor mega, chciałbym żeby już był ze spryskami - zawsze to niższe koszty niż kumpno osobno spryskiwaczy

Jutro bede miał więcej fot tego z dąbrowy.

Widziałem Kędzior że tam szpachla odpadła ale myśle że z tym sobie lakiernik poradzi i tragedii nie ma - no chyba że sie myle?? :mysli:

Opublikowano
:hi: stanley
Opublikowano

nie wiem Kanar ja się na tym nieznam, zauważyłem więc napisałem :) i widzisz niema zabudowy prawego sprysku a to chyba nieza łatwo dostać taki mały plasticzek

Opublikowano

nie wiem Kanar ja się na tym nieznam, zauważyłem więc napisałem :) i widzisz niema zabudowy prawego sprysku a to chyba nieza łatwo dostać taki mały plasticzek

własnie teraz tez to zauważyłem na większym foto i chciałem pisać :)

Opublikowano

nom na spokojnie musisz przelicz ile by cię to wyniosło, właśnie takie małe detale podbijają koszta :confused4:

Opublikowano

ja myślę Kanar tak, narazie jeździj jak masz, nic Ci sie nie stanie, a nóż kogoś stukniesz oczywiście przypadkowo i z nie Twojej winy :gwizdanie: wtedy zrobisz a narazie szukaj jakieś okazji, no chyba, że chcesz zderzak igiełkę to dużo zabulisz za kompletną [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:34_________________________________________________cześć wam spadam spać :hi:

Opublikowano

moim zdaniem lepiej się najpierw zajmij błotnikiem i lampami bo zderzak najgorzej niewygląda :>[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:37_________________________________________________trzym się Misza :hi:

Opublikowano

no tak igiełka jest na allegro za 900zł więc troche za drogo jak dla mnie, w sumie za 700 to już z esy kompletne widywałem na allegro więc może faktycznie poczekam.. tylko ten mój zderzak zaburza moje feng - shui :disgust:

:hi: Miszka

Kędzior błotnik już jest w drodze a lampy leżą i czekają więc myśle że w przyszłym tygodniu coś powalcze :przebiegly:

Opublikowano

hehe powieś sobie choineczkę o zapachu morskim lub lasu i twoje feng-shui wróci do normy :cool1: hehe ale to chyba najlepsze rozwiązanie zrobic lampy i błotnik a w między czasie polować na zderzaczek :naughty:

Opublikowano
  • Autor
http://www.allegro.pl/item877026071_audi_rs4_a4_8d0_zderzak_przod_tuning_tanio.html i to chyba Twój kolor Kanar :naughty:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________no i zdejmij zderzak i sprawdź czy nie masz czegoś pod spodem wyjeb***go :gwizdanie: kompresor klimy , pas przedni itp
Opublikowano

lecę w kime narka

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item877026071_audi_rs4_a4_8d0_zderzak_przod_tuning_tanio.html i to chyba Twój kolor Kanar :naughty:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________no i zdejmij zderzak i sprawdź czy nie masz czegoś pod spodem wyjeb***go :gwizdanie: kompresor klimy , pas przedni itp

;( weź mnie nie strasz już nawet

Opublikowano
  • Autor

może nic sie nie stało , ale warto zajżeć , uderzyłeś widziałem bardziej bokiem , to masz uszkodzenia bardziej jak Krolu niż Stanley.

i chyba widziałem tą ławeczke jeżeli wywaliłeś w nią na spocie , bo była troche zwichrowana :przebiegly:

ja cisne spać :hi:

Opublikowano

taaaaa to pewnie ta ale ćśśśśśśś wersja oficjalna przed Moją to że sie gość na skuterze wywalił i musiałem uciekać na pobocze żeby go nie rozjechać :polew:

narra :hi:

Opublikowano

:hi: z rańca

kurde wczoraj usnąłem jak dziecko :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.